Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolhalovas
csendes tag
Sziasztok!
Van egy múzeumba való, Albacomp 8089C notim. Szeretném fejleszteni a procit és a memóriát. Elvileg Intel Montara-GML i852GM(V) lapkakészlete van, és Celeron M 350 processzora. Én a Celeron M 390-et gondolnám a legnagyobb előrelépésnek. RAM-ban már nem vagyok annyira biztos: 1. ötletem a meglévő 512MB-os mellé még egy: [link] , 2. ötletem pedig egy vagy kettő ilyen 1GB-os: [link] . Nem tudom, hogy képes lenne-e 1GB-os modul(oka)t kezelni a gép. Kérlek titeket, hogy erősítsetek, vagy cáfoljatok meg az elképzeléseimben.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Hp Thunderbolt dokkoló 230W G2
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest