- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég beszereztem egy Lenovo X230-at. A főbb alkotóelemei:
i5-3320M
2x4 GB RAMVettem bele egy Adata SP310-es mSATA SSD-t, de sajnos valami gond van vele, ezért visszaküldtem az üzletnek. Részletek itt és itt. Mit tudnátok javasolni helyette? Továbbra is maradnék az mSATA kivitelnél, mert így szabadon felhasználható marad a 2,5 inches meghajtóhely.
A hozzám került példány a webkamera melletti LED izzóval végzi a billentyűzet megvilágítását. Viszont láttam olyan modellekről is képet az Interneten, amelyeknek a billentyűi alulról voltak megvilágítva. Hardveraprón vannak néhányan, akik árusítanak alulról megvilágított billentyűzeteket az X230-hoz. Ha vennék egyet, akkor az az én példányomban is működne? Mi lenne a kávába épített LED-del? Az is világítana a továbbiakban a billentyűzettel együtt?
Van esetleg valakinek tapasztalata USB 3.0/eSATA Express Card-okkal? Ugyanis egy ilyet is szeretnék beszerezni. Az apróhirdetések között láttam olyat is amiben ilyet árulnak.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest