- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Nem túl biztató, hogy rákeresve 1 szutykos találat sincs a Lenovo g50 70 es laptopról.
Ugyanis arra lennék kíváncsi hogy van-e valakinek ilyen, és hogy megéri-e különösebb pénzt áldozni rá, és ssd-t illetve további 4 gb rammot rakni bele, hogy elfogadható sebességre nőjön az alapból kritikán aluli teljesítménye?
Nem tudok rájönni hogy sata 2 v sata 3as csatlakozója van, ezért még azt sem sikerült eldöntenem, hogy megérné-e ssd-t rakni bele.
A gépet nem én használom, ajándékba vettem 2 éve, és most használtam először, meglepően gyatra volt, kb mint a 12évvel ezelőtti pc-m. Szóval így ahogy van tuti nem maradhat.
5400rpmes 1TB os samsung hdd, ennél talán már a 7200rpm is érezhetően gyorsabb lenne, 1:30 alatt indul a friss win10. Win8 at rühelli a tulaj, win7 nem megy rajta driver kompatibilitási problémák miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest