- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Nem túl biztató, hogy rákeresve 1 szutykos találat sincs a Lenovo g50 70 es laptopról.
Ugyanis arra lennék kíváncsi hogy van-e valakinek ilyen, és hogy megéri-e különösebb pénzt áldozni rá, és ssd-t illetve további 4 gb rammot rakni bele, hogy elfogadható sebességre nőjön az alapból kritikán aluli teljesítménye?
Nem tudok rájönni hogy sata 2 v sata 3as csatlakozója van, ezért még azt sem sikerült eldöntenem, hogy megérné-e ssd-t rakni bele.
A gépet nem én használom, ajándékba vettem 2 éve, és most használtam először, meglepően gyatra volt, kb mint a 12évvel ezelőtti pc-m. Szóval így ahogy van tuti nem maradhat.
5400rpmes 1TB os samsung hdd, ennél talán már a 7200rpm is érezhetően gyorsabb lenne, 1:30 alatt indul a friss win10. Win8 at rühelli a tulaj, win7 nem megy rajta driver kompatibilitási problémák miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fujifilm X
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OTP Bank topic
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest