- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy hp g62 laptop, a jelenlegi proci benne egy amd athlon II p340, 2.2 ghz-en. Kérdés, hogy ezt lehet e és megéri e fejleszteni.
Ahogy néztem neten a gép elvileg támogat egy pár 3, illetve 4 magos procit, és, ha jól látom, ezek közül 25w tdp-vel a phenom II p960 a legerősebb, 1.8 ghz-en. Elviekben a tdp miatt, ezzel még megbírkózna a hűtő, ezt jól gondolom? Illetve észrevehető lenne e teljesítménynövekedés?
Azért kérdem inkább, mert arra gondoltam, hogy újabb programok\játékok esetében, ahol lenne értelme a +2 magnak, ott lehet előbb elvérzik a gép teljesítménye, tehát nem lenne e értelmesebb döntés inkább az elérhető legjobb 2 magosra fejleszteni, ami magonként is erősebb, vagy mindenképp jobb a 4 magos megoldás? Van egyáltalán ilyen régi gépbe a p340-nél erősebb 2 magos?
Most a "hát az a gép ezer éves és semmire sem jó, cseréld le" tipusú kommenteket hagyjuk, mert egyrészt ezzel én is tisztában vagyok, elég komoly asztaliról váltottam erre, mert nem játszok, vagy ha meg ritkán mégis, akkor régi kedvenceket veszek elő, azok meg remekül mennek ezen is, ráadásul patika állapotban szereztem be, tulajdonképpen fillérekért
Mindentől független viszont nyilván jobb lenne, ha minél gyorsabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest