- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy hp g62 laptop, a jelenlegi proci benne egy amd athlon II p340, 2.2 ghz-en. Kérdés, hogy ezt lehet e és megéri e fejleszteni.
Ahogy néztem neten a gép elvileg támogat egy pár 3, illetve 4 magos procit, és, ha jól látom, ezek közül 25w tdp-vel a phenom II p960 a legerősebb, 1.8 ghz-en. Elviekben a tdp miatt, ezzel még megbírkózna a hűtő, ezt jól gondolom? Illetve észrevehető lenne e teljesítménynövekedés?
Azért kérdem inkább, mert arra gondoltam, hogy újabb programok\játékok esetében, ahol lenne értelme a +2 magnak, ott lehet előbb elvérzik a gép teljesítménye, tehát nem lenne e értelmesebb döntés inkább az elérhető legjobb 2 magosra fejleszteni, ami magonként is erősebb, vagy mindenképp jobb a 4 magos megoldás? Van egyáltalán ilyen régi gépbe a p340-nél erősebb 2 magos?
Most a "hát az a gép ezer éves és semmire sem jó, cseréld le" tipusú kommenteket hagyjuk, mert egyrészt ezzel én is tisztában vagyok, elég komoly asztaliról váltottam erre, mert nem játszok, vagy ha meg ritkán mégis, akkor régi kedvenceket veszek elő, azok meg remekül mennek ezen is, ráadásul patika állapotban szereztem be, tulajdonképpen fillérekért
Mindentől független viszont nyilván jobb lenne, ha minél gyorsabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- HP Elite Thunderbolt 3 dokkoló/ HP Zbook Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest