Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melyik az a bejegyzés?
Gyakran elmennek nagyobb processzorokkal természetesen, a chipset lekezeli, de az FSB csak 533 lesz.
CPU-Z-vel érdemes processzor csere után ellenőrizni, h az FSB 667-e, vagy csak 533-on hajtja a processzort.Fórumbejegyzésekben én is ilyeneket szoktam ellenőrizni, sajnos a legtöbb helyre csak azt írják, h megy benne a nagyobb processzor is. De hogy mekkora sebességgel, azt meg se nézik.
Már nem emlékszem arra a régi hsz-ra, de gyanítom, akkoriban Googleztam egy sort, és valószínűleg csak olyan válaszokat találtam, h az FSB 533-nál nem lesz nagyobb, így értelmetlen beletenni magasabb FSB-s processzorokat, mivel a szorzóval együtt a végén még az eredetileg 533-as FSB-s processzorokénál is alacsonyabb órajelet lehet csak kihozni belőlük. (ugye a buszsebesség bizonyos szorzata az órajel, de ha 166 helyett csak 133, akkor kisebb lesz a végén az órajel)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx