Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Ismerősöm küzd a laposával.
Acer Aspire E1-522
Model No: M52372
2Gb ddr3 L memória van a gépben
E2-3800-as AMD APU dübörög benne.
többi szerintem lényegtelen.
A gond az, hogy a már meglevő dobozos W7-et tette rá és valamiért svhost.exe (netsvcs) eszi a ramot nagyon.
Most lefutom a köröket, malware és vírusírtás ha van, de hosszú távon szerintem kevés lesz a 2gb ram.
Elvileg a proci nem dual channel memória kezelésű, így elég lenne ha vennék 2Gb ramot is bele.
Nem fog ettől meghülyülni ha esetleg más latecyvel rendelkezik a másik ram?
Notiknál nem tudom mennyire lehet bios/uefi-ben testre szabni az időzítéseket.
Illetve gondolom fogyi miatt érdemes DDR3L-t venni. Milyen ramot javasoltok és mennyit?
A gyárilag beépített memória a fedél megbontása nélkül nem vehető ki, így a palmrest alatti levehető fedélnél levő üres memória slotot kellene feltölteni.
Milyen ramot ajánlatok bele 2 ill 4gb-os modul vásárlása esetén?W8 frissítés is felmerült mint opció, talán jobban kezeli a ramot, de szerintem jobban jár, ha azt a pénzt inkább ramra költi szvsz, vagy gyengébb APU miatt érdemes mégis W8-ra váltania?
Kösz a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Kompakt vízhűtés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Android szakmai topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx