Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Ismerősöm küzd a laposával.
Acer Aspire E1-522
Model No: M52372
2Gb ddr3 L memória van a gépben
E2-3800-as AMD APU dübörög benne.
többi szerintem lényegtelen.
A gond az, hogy a már meglevő dobozos W7-et tette rá és valamiért svhost.exe (netsvcs) eszi a ramot nagyon.
Most lefutom a köröket, malware és vírusírtás ha van, de hosszú távon szerintem kevés lesz a 2gb ram.
Elvileg a proci nem dual channel memória kezelésű, így elég lenne ha vennék 2Gb ramot is bele.
Nem fog ettől meghülyülni ha esetleg más latecyvel rendelkezik a másik ram?
Notiknál nem tudom mennyire lehet bios/uefi-ben testre szabni az időzítéseket.
Illetve gondolom fogyi miatt érdemes DDR3L-t venni. Milyen ramot javasoltok és mennyit?
A gyárilag beépített memória a fedél megbontása nélkül nem vehető ki, így a palmrest alatti levehető fedélnél levő üres memória slotot kellene feltölteni.
Milyen ramot ajánlatok bele 2 ill 4gb-os modul vásárlása esetén?W8 frissítés is felmerült mint opció, talán jobban kezeli a ramot, de szerintem jobban jár, ha azt a pénzt inkább ramra költi szvsz, vagy gyengébb APU miatt érdemes mégis W8-ra váltania?
Kösz a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest