- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Androidos fejegységek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulaco79
tag
Szia KBé!
Betudnád linkelni az alternatívaként szóba jöhető lapikat az euronics oldaláról?
Az felsorolt U-sok mind kétmagosak és lassúak (mihez képest), és ugye azok is maradnak.
Viszont az i3 3110M alapból sem rossz proci, kapásból 30-40%-al gyorsabb, mint a 3217U-s, és minden további nélkül négymagos i7 3632qm-re bővíthető. mivel mindkettő 35W-os! Én egy 2020M-es Celeronról bővítettem i7 3632QM-re, szóval az i3 3110M-ről is simán megy.
Az i7 3632QM 85%-al gyorsabb-jobb eredményt ért el a PassMark teszteken, mint az i7 3537U.
Az U procikat én parasztvakításnak tartom, igaz kevesebbet fogyasztanak, de kb. annyival is lassabbak.
Szerintem az i3 3110M a nyerő, de légyszi küld el a linkeket, nézzük az egyéb komponenseket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ASUS SA203H Pen 2.0
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx