Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Egérpad topik
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PH 5.5 aktív tag Nem tudom, melyik Hiren's van meg neked, de az újabbakban van Mini XP, a boot képernyőn választható. Ha azt sikerül beizzítanod, akkor elég sok fajta diagnosztikai program közül válogathatsz. A dos-os részében is van például hd sentinel többek közt. 
 3236-ban linkeltem a legújabb Hiren's-t.
 Egyébként sajnos nagy eséllyel alaplap gondnak látszik a leírásod alapján.
- 

PH 5.5 aktív tag Van egy ingyenes program, aminek segítségével nagy eséllyel ki tudod javítani a bad sectort, ez a HDAT2 [link]. 
 De az lenne a legegyszerűbb, ha letöltenéd a Hiren's boot cd-t, az többek közt ezt a progit is tartalmazza. Kiírod cd-re, boot-olsz róla->dos programs->hard disk tools->hdat2.
- 

PH 5.5 aktív tag Üdv! Adott egy Acer 2310-es noti, amit vinyócsere miatt újra kellett telepítenem (xp). 
 A telepítés rendben lement, utána a driverek telepítése utáni újraindításkor feláll a rendszer, bejelentkezőhang, stb megvan, de a lan és wifi tálcaikonja már nem jelenik meg. Innentől semmit sem tudok kezdeni a géppel, nem fagy csontra, start menü például előjön, de semmi más, például ki sem tudom kapcsolni a gépet, még power gombbal sem. A feladatkezelőt sem tudom elindítani.
 Csökkentett módban viszont normálisan működik. Hálózattal kapcsolatos hardver vagy driver hibára kezdtem gyanakodni, mivel az nem indul csökkentett módban.
 De most jön a csavar: akku nélkül (csak töltőről) kifogástalanul működik minden.
 De ha az akku a helyén van (viszonylag jó állapotú, nem döglött), akkor töltővel vagy anélkül is produkálja a hibát a gép.
 2 darab 512MB-os ram van a notiban, egyenként leteszteltem őket, hibátlanok.
 Az xp eredeti, a vinyó új, a driverek a gyártó oldaláról letöltött legfrissebbek.
 Az akku miatt lehet a probléma? Sajnos nem találtam cseredarabot egy próba erejéig, így nem tudok kizárni semmit.
 Találkozott már valaki ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Update 10.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx