- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Hi!
A fél éves MSI CX 720-as laptopom tegnap este óta nem hajlandó bebootolni a Windows-t.
Egész idáig hibátlanul működött, tegnap viszont egy Youtube videó alatt elkezdett sípolni. A kép nem fagyott le, láttam a videót valamint a touchpad visszajelző ikon is jelezte az érintéseket viszont semmire se reagált a gép, csak a hosszan nyomott ki/be kapcsoló gombra.
A rendszer ezt követően hiba nélkül felállt. Mivel kíváncsi voltam a hiba okára, ezért újra megnyitottam azt a videót (a már elég stabil állapotban lévő Chrome 10 alól) és ugyanaz...Ezt követően viszont nem tudok bebootolni. A helyreállító mód, a normál és még a csökkentett se működik. Eljut a windows 7 logoig és annyi. A helyreállító mód még a kék képernyőt is behozza és az egér is működik, de 50 perc után se történt semmi. (nem írja hogy várakozzon)
Windows telepítő nincs nálam. A memtest86-ot lefuttattam pendriveról, 1,5 óra alatt nem talált semmi hibát.Kaphatnék valami tanácsot? Jó lenne a C-n lévő adataimat megmenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest