Új hozzászólás Aktív témák
-
descence
tag
válasz
Dell XPS #6526 üzenetére
Igen, ezt a műanyagot szereltem ma le
Egyébként kösz a videót, simán asztali gépe módszerrel estem volna neki a memóriáknak
Tehát akkor hogy is teszteljem? Kiveszem a felsőt, visszacsavarozom, bekapcsolom, majd ha ezzel végeztem akkor alsót ki, felsőt vissza (a helyére, vagy mehet alulra?)
-
descence
tag
válasz
Dell XPS #6524 üzenetére
Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre...
1.: Az alaplapi tápkörhibát a laptopalkatreszek.hu-s szervízben mondták nekem (Árpád út), előtte járt már a laptop-hu-s szervízben is, ott komplett alaplapcserét javasoltak.
3.: A memóriák a gép aljának közepén lévő fura alakú műanyag leszedése után válnak hozzáférhetővé? Mert ha igen, akkor mindjárt megnézem (pon ma szedtem le azt a műanyagdarabot...)
4.: Erre nem tudok pontos választ adni, de ha jól emlékszem, akkor nem.
-
descence
tag
Sziasztok! Nemrég, egy költözés során az egyik rokonom (akit költöztettünk) lepasszolta a(z elvileg alaplaphibás) Dell Inspiron 1525 típusú laptopját. Én, lévén, hogy szinte semmit sem értek a laptopokhoz, rögtön el is vittem egy szervizbe, ahol rámondták, hogy alaplapi tápkörhiba (munkadíj: 4000, javítás: 25000, de ha nem tudják megcsinálni, akkor ingyen volt). Vásárlás idejét nem tudom (sajna)
A tünetek.: Bekapcsolás után ~3-4 másodpercig pörög a hűtőventilátora, majd leáll. A visszajelző lámpák (be van kapcsolva, töltőn van...) világítanak. A médiavezérlők reagálnak az érintésre. Képernyő nem ad képet (vinyó nincs benne, de a bios elvileg elfutna addig a pontig, ahol a rendszert kezdi el betölteni).
1.: Megéri-e bármennyit is rákölteni?
2.: Egyéb tippek, hogy mi baja lehet (hátha volt valakinek hasonló hibája).Előre is köszönöm a válaszokat, tippeket, ötleteket. Ha valami nem tiszta, írjatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest