Legfrissebb anyagok
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Én így jártam egy Asus-sal, azzal a különséggel, hogy 2 percig se birja
Be se kapcsol, csak hálózatról használom. Pár éve 250ezerért vettük, de nem használtuk, akkor kellett fél évig hetente egy órára, aztán féltettük és nem használtuk, eltettük. Ma xart se ér, egy 100asért többet tudó laptopot lehet venni és akksija is meghalt... Használni kellett volna, de így legalább most megkaptam kölcsönbe állandó használatra

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- 3 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Be se kapcsol, csak hálózatról használom. Pár éve 250ezerért vettük, de nem használtuk, akkor kellett fél évig hetente egy órára, aztán féltettük és nem használtuk, eltettük. Ma xart se ér, egy 100asért többet tudó laptopot lehet venni és akksija is meghalt... Használni kellett volna, de így legalább most megkaptam kölcsönbe állandó használatra

Pyttawrx