- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
elbandi2
üzenetére
Létezhet olyan:
hogy olyan helyre is jutott paszta ahova nem láttad és igy nem is tudod tisztitani
tönkre is mehetett a kijelző
Az alaplapon az energiaellátása is sérülhetett... mivel ha ki is van kapcsolva a noti a kijelző akkor is kap áramot....
Ha úgy érzed ,hogy a tisztitás pasztázás az biztos jó akkor irány a szervíz...
Sok helyen ingyenes a bevizsgálás... s egy kijelző cserével rögtön kibukik a hiba -
elbandi2
tag
válasz
elbandi2
üzenetére
Úgy látom hogy nem egyedülálló az esetem.
Bár úgy gondolom hogy tudok megfelelő mennyiségű pasztát tenni a chipekre, de biztos ami biztos megpróbáltam többször. Különböző mennyiségű, és típusú pasztát használtam, alapos alkoholos tisztítás után. Semmi változás
Valaki tapasztalt már ilyet, hogy sok a pasztától nincs háttér világítása a képernyőnek? Furcsálnám, de...
Illetve azt jól gondolom hogy ha más szempontból hibátlanul megy a gép (külső monitoron minden ok), új a display kábel, akkor nagy eséllyel maga a kijelző pusztult le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.19
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Valaki tapasztalt már ilyet, hogy sok a pasztától nincs háttér világítása a képernyőnek? Furcsálnám, de...
Pyttawrx