Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz
elbandi2 #19120 üzenetére
Úgy látom hogy nem egyedülálló az esetem.
Bár úgy gondolom hogy tudok megfelelő mennyiségű pasztát tenni a chipekre, de biztos ami biztos megpróbáltam többször. Különböző mennyiségű, és típusú pasztát használtam, alapos alkoholos tisztítás után. Semmi változásValaki tapasztalt már ilyet, hogy sok a pasztától nincs háttér világítása a képernyőnek? Furcsálnám, de...
Illetve azt jól gondolom hogy ha más szempontból hibátlanul megy a gép (külső monitoron minden ok), új a display kábel, akkor nagy eséllyel maga a kijelző pusztult le? -
elbandi2
tag
Sziasztok!
Gondom lenne egy Asus GL503g laptoppal. Ez lányom gépe, nemrég itthon volt vele, és mondta hogy ismét elég melegen-hangosan megy a laptop. Mint már korábban 2 alkalommal, szétszedtem, kitakarítottam, újrapasztáztam, és összerakás után a gép elindult, de a képernyő sötét maradt. Lámpával néztem, hogy a tartalom megjelenik a kijelzőn, de a háttér világítás nem megy. A tisztítás során az alaplapról a display kábelt lehúztam, mert mellette van az egyik ventilátor, és kicsit szűknek láttam a helyet. Ezt a korábbi pasztázás alkalmával is így csináltam.
Az volt az elméletem, hogy valószínűleg megsérült a csatlakozó-eltört az átvezetőkábel, ezért rendeltem bele egy új kábelt. Tegnap beszereltem, és sajnos nem oldotta meg, a hiba változatlan
Van esetleg valami ötlet, hogy mit ronthattam el, mi kerüli el a figyelmemet?
Nem vagyok hivatásos szervizes, de én és a családom min. 15 éve használunk laptopokat, amiket mindig én szoktam rendben tartani, soha nem csináltam kárt egyikben sem (még)
Ha valakinek lenne tippje, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest