Új hozzászólás Aktív témák
-
tundra
tag
Sziasztok!
''bootolás közben szabálytalan időközönként (kb 10-15 mp) állandóan leáll''
Pontosan ez a hiba jelentkezik az egyik ismerősöm notiján is, azzal az apró különbséggel, hogy az újraindul. Azonban ha egy kicsit ''túráztatja'' az ember(1-2 perc indítgatás), egyszer csak mintha megjavulna, és hiba nélkül működik addig amíg ki nem kapcsolja az ember.
Gyanakszom a winyóra, és a belső táp csatlakozóra az alaplapon. Nekem asztali gépnél hasonló újraindulások voltak egészen addig, amíg fel nem fedeztem, hogy az alaplap táp csatlakozója nincs rendesen összedugva. Ennek viszont ellentmond az, hogy miután elkezd stabilan működni, akkor tényleg stabil lesz, még a gép erősebb mozgatásakor is.
A vinyót kiszereltem, és felfigyeltem rá, hogy ha mozgatom, valami ide oda kotyog benne.(talán a fej mechanika) Én még vinyónál ilyet nem tapasztaltam.
Amúgy a gép a megvásárlástól nem volt használva a hibái miatt, de szervizben sosem járt. A garancia már rég lejárt.
A gép: ECS 732
Ezenkívül nem tölti a akkut, hiába van rádugva a hálózatra.
Megpróbáltam szétszedni, és megnézni az a bizonyos csatlakozót, de miután kiszedtem már vagy ezer csavart, a gép még mindig egyben akart maradni.
Szóval próbálkozok, de egy kis segítség elkelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Alienware 17r4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx