Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
SkyLine3000 #15374 üzenetére
Ha esetleg nem találsz náluk akkor jelezd próbálok szerezni egyet.Én 2000ft-ért árulom ha van.
-
válasz
SkyLine3000 #15372 üzenetére
Szerintem van az olcsobban is.Őket keresd meg.
-
válasz
SkyLine3000 #15369 üzenetére
A Ledes kijelzönek nincs invertere mivel nem nagy feszültséggel müködik.Inkább az lvds elektronika lehet ludas a dologban.(persze tudni kellene , hogy biosz képernyő alatt is csinálja mert lehet windows gond is)
A Samsund Series 3 és az 5 nek is ez típushibája nálam már rengeteg gép járt káva cserén és zsanér javításon. -
válasz
magician603 #15348 üzenetére
Sajnos csak az alapos hibafeltárás segíthet a dolgon, de szerintem az északi híd a ludas.
-
válasz
magician603 #15339 üzenetére
Ha akkuról se megy és tápról sem akkor elöjött ennek a gépnek a típushibája.Az északi híd off.Vagy reball de én inkább a cserét javasolnám.
-
Fizikailag kell kikötni tehát a szalagkábelt lehúzni.Azért nem ártana kicserélni a billt is.Viszont ami ilyenkor fontos lehet ha a lap beázott azon bizány korrodálódás indul el ami most még lehet nem okoz gondot , de lehet késöbb jóvátehetelen kárt okoz.Le kellene tisztítani az alaplapot, méghozzá a legjobb lenne egy szervízben ultrahangos gépben.
-
válasz
pataslogeza #15307 üzenetére
A kijelzö elektronikája egy teljes szélességben futó vékony fólia kábellal csatlakozik a folyadék kristály panelhez nos ebböl elszakadtak azok a részek ahol csíkos a kép.Ez a hiba nem javítható csak cserével.
-
válasz
pataslogeza #15304 üzenetére
Ez kijelzö mátrix hiba.Cserélni kell a kijelzöt.
-
válasz
laleeee #15282 üzenetére
Nos több emberrel konzultáltam de senki sem találkozott még ilyen hibával.Öszintén mondom 25 éves pc tapasztalatom alatt még én sem láttam ilyet.Nem ismerem nálatok a szervíz hátteret de ha futárral fel tudod küldeni a gépet akkor meg nézem scoppal és teszt computerral végig mérem a lapot.
-
válasz
Runner_fxr #15248 üzenetére
Lehet tápáramkör hiba is, esetleg nem volt biosz frissítés csinálva és utánajött elö ez a hiba?
-
válasz
pataslogeza #15195 üzenetére
Ez elméletileg ennél a típusnál memória hibára utal.Ha két db ram van benne akkor egyenként vedd ki ha csak 1 db van benne akkor vedd ki és ha akkor is sípol akkor hibás a ram.Az egyik foglalalt a gép alján a másik a billentyü alatt van.
-
válasz
nyisziati #15177 üzenetére
Lehet egyébként hogy hibás a háttértár Gondolom kellene legyen rajta egy recovery partícíó. Ha nincs akkor pen drivéról tudod felrakni a win 10-et de a driverezés kicsit bonyolultabb lesz az ismeretlen márka miatt.Habár a win 10 szinte mindent felrak.Itt meg .Egyébként ez az emmc drive egy nagy rakás kaki, lassú nagyon
-
válasz
gallus #15105 üzenetére
Lehet használni,többet nem fogyaszt inkább kevesebbet,a HDMI pedig mindig a müködö grafikus chip képet mutatja.Nálam is járt már javításon hasonló gondokkal gép és miután az ügyfelek nem vállalták a javítás (chipcsere) Költségét azóta is az intel grafikus magjával használják a gépet,persze erős korlátokkal.
-
válasz
pataslogeza #15059 üzenetére
Akkor nincs más mint lecserélni az ic-t.
-
válasz
pataslogeza #15044 üzenetére
Nézd meg hogy esetleg azért nincs kép mert nincs háttérvilágítás?. Ha nem akkor nagyon valószínű, hogy az LVDS elektronika adta meg magát.
-
válasz
Triathlete #15025 üzenetére
Ha volt már BGA ic cserélve akkor valószínű ,hogy megint ugyanaz a baja.
-
válasz
ikerpatron #15005 üzenetére
A töltö áramkörben lehet egy zárlatos alkatrész.Mindenképpen szervíz a vége.
-
válasz
Robika1899 #14912 üzenetére
Hová vitted be, mert lehet a lapot javítani is.
-
válasz
Robika1899 #14894 üzenetére
Hát erre így nem egyszerű válaszolni.
-
válasz
pataslogeza #14837 üzenetére
Pedig kellene lennie mivel a gáz szállítja el a meleget a proci felöl.
-
válasz
pataslogeza #14834 üzenetére
Minek akarod forrasztani? Ha kilyukadt akkor nincs értelme mert elötte gázzal kellene feltölteni.Házilag a dolog nem kivitelezhető.
-
válasz
uzsidoboz14 #14832 üzenetére
-
válasz
SunMount3r #14828 üzenetére
Kevés a hely a virtuális memóriának.Mindenképpen újra kell telepíeni mert régi a windows telepítésed és tele van lassító szeméttel.
-
válasz
SunMount3r #14826 üzenetére
Alapos belsö tisztítás és windows újratelepítés,ezekkel megoldódik a problémád.és nem ártana egy Hdd ellenörzés is.
-
válasz
Málnabeach #14824 üzenetére
Mindenképpen cseréltesd ki.
-
válasz
Eradication #14822 üzenetére
Szinte biztos alaplap gond van.Sajnos a hosszú állásban nagyon sok gép tönkremegy,ez persze nem csak a notiknál van így ez lehet akár tévé vagy erősítő is.
-
válasz
katokacaj #14819 üzenetére
Számtalan notinál elöforduló hiba a ene vezérlö nem ad impulzust az északi hídnak, vagy ad de az északi híd nem tudja indítani a gépet mert az a láb ami ezt intézi nem ér be az alaplapra ezért nem kapcsol be.Addig amíg csak így másodszorra indul el nem kell vele foglalkozni,ha sürüsödni fog a dolog naa kkor kell szervízbe vinni és reballozni.De lehet belsö tápegység hiba is.
-
válasz
pity-putty #14813 üzenetére
Ez biztosan szoftvet gond.nézd mrg az energie managementet hogy mi van beállítva,és tedd fel a lenovo saját managementjét.
-
válasz
Syfell #14805 üzenetére
Ha windows nélküli géped van és te telepítetted akkor valószínű, hogy driver felrakási sorrendet elrontottad.Csak akkor müködik az autómatikus átkapcsolás a kér vga között ha elsönek felrakod a chipset drivert majd az intel vga-t és utána az ati drivert.Ha így teszel akkor rendben kell müködnie.
-
válasz
Kolosszus01 #14794 üzenetére
Sajnos nálam is járt már ilyen Fujitsu és nem ment 2x2gb-vel sehogyan nem bármilyen memóriát is tettem bele.
Elviekben kellene menni, de függ az alaplaptól is, meg a bios id listájától. -
válasz
Kolosszus01 #14791 üzenetére
A memória inkompatibilis a régivwl,próbálj meg egy másik márkát.Szerintem meg ez a proci nem támogatott.
-
válasz
pataslogeza #14788 üzenetére
Reméljük így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest