- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos fejegységek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
Sziasztok volna egy kérdésem s.o.s van egy Fujitsu Amilo Li3710-es noti
Teljesen hiba mentesen működött egyetlen problémája volt az pedig kijelző inverter hiba nem volt háttér világítás de ez most nem is lényeg.
A hiba: Egyik napról másikra, bekapcsoltam Fujitsu logo és ennyi nem megy tovább nem csinál semmit sőt még a bios sem jön be f2 lenyomására bal oldalt alul ki irja hogy loading bios de semmi fél órát is vártam semmi, tehát a gomb lenyomását érzékeli de azon kivűl semmit se csinál.
nincs boot menü se f12-vel semmi
kiszedtem minden alkatrészét megpróbáltam azok nélkül is kivéve memória de abból is van kettö sehogy sem akar életre kelni szerintetek kuka?? vagy nincs valami bios reset vagy valami ha kell szét kapom az egészet vagy egy olcsó szakember is jó lenne.
És még azért azt is megkérdezném hogy ilyen inverter szakit vagy hozzá való alkatrészt hol lehet beszerezni?
De elsődleges problémám az alaplap lenne!! köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest