Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
Sziasztok volna egy Packardbell lapi a tulajdonomban ami egy olyan hibával került hozzám hogy este még ment majd ki kapcsolat.. Reggel már nem kapcsolt be nem reagált semmire és a tőltést sem veszi nem világít!
Adatmentést kértek így le kellet szedjem az alját hogy ki szedjem a wincsit, ránéztem a dolgokra és azt vettem észre hogy a töltőt be dugva az alaplapon bal oldalt alul a sata csati rész mellet iszonyat forró lesz de sehol máshol nincs ilyen jelenség...
Ez vajon mitől lehet? Javítható?
Köszi a válaszokat. -
béke
aktív tag
Sziasztok volna egy kérdésem s.o.s van egy Fujitsu Amilo Li3710-es noti
Teljesen hiba mentesen működött egyetlen problémája volt az pedig kijelző inverter hiba nem volt háttér világítás de ez most nem is lényeg.
A hiba: Egyik napról másikra, bekapcsoltam Fujitsu logo és ennyi nem megy tovább nem csinál semmit sőt még a bios sem jön be f2 lenyomására bal oldalt alul ki irja hogy loading bios de semmi fél órát is vártam semmi, tehát a gomb lenyomását érzékeli de azon kivűl semmit se csinál.
nincs boot menü se f12-vel semmi
kiszedtem minden alkatrészét megpróbáltam azok nélkül is kivéve memória de abból is van kettö sehogy sem akar életre kelni szerintetek kuka?? vagy nincs valami bios reset vagy valami ha kell szét kapom az egészet vagy egy olcsó szakember is jó lenne.
És még azért azt is megkérdezném hogy ilyen inverter szakit vagy hozzá való alkatrészt hol lehet beszerezni?
De elsődleges problémám az alaplap lenne!! köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- ASUS routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Macbook Pro 15" A1990 2019 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszönöm az infót már nem is foglalkozok vele polcra került majd alkatrésznek megy eladásra köszi.
Pyttawrx