- Kompakt vízhűtés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ohcard
tag
Valami nem okés az egyik billentyűmmel (hangosan kattanik, illetve érzem, hogy nem jól, és néha ha rosszul nyomom meg, le is ragad...), és szeretném levenni, és újra a helyére rakni, hátha megoldódik a probléma... A kérésem az lenne, hogy nem tudna valaki olyan videót linkelni, amiben konkrétan leszednek egy billentyűt... Nem csak a nagyobb darabot, hanem a két kisebbet is... Sok videót találtam, de olyat nem, ahol azt a két kisebb darabot leszedik... Csak olyat találtam amiben visszarakják...
Nem akarom eltörni, hogy aztán venni kelljen...Illetve másik kérdés, hogy ha eltörik, akkor hol tudok venni, rendelni, pont olyat ami nekem kell???
HP pavilion dv 6...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED TV 55CS6LA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx