Legfrissebb anyagok
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ohcard
tag
Valami nem okés az egyik billentyűmmel (hangosan kattanik, illetve érzem, hogy nem jól, és néha ha rosszul nyomom meg, le is ragad...), és szeretném levenni, és újra a helyére rakni, hátha megoldódik a probléma... A kérésem az lenne, hogy nem tudna valaki olyan videót linkelni, amiben konkrétan leszednek egy billentyűt... Nem csak a nagyobb darabot, hanem a két kisebbet is... Sok videót találtam, de olyat nem, ahol azt a két kisebb darabot leszedik... Csak olyat találtam amiben visszarakják...
Nem akarom eltörni, hogy aztán venni kelljen...Illetve másik kérdés, hogy ha eltörik, akkor hol tudok venni, rendelni, pont olyat ami nekem kell???
HP pavilion dv 6...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest