Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dubi
csendes tag
Hali! Lenne egy nagy problémám! Volt nálam egy Fujitsu Siemens Amilo Li 1705 notebook,és az volt a kérése az ismerősömnek hogy tegyek rá windows XP-t! Namármost ez a notebook Windows Vista Home Basic-kel van ellátva gyárilag és nincs hozzá semmilyen driver viszont találtam hozzá xphez valo drivereket,de nem biztos hogy hivatalos driver! Na tettem rá egy XP-t,minden jol müködik!Megprobáltam összekötni a gépemmel hogy teszteljem hogy a hálókártya is müködik-e erre a hálózati kártya nem érzékeli a kapcsolatot azt irja ki hogy "Egy hálózati kábel nincs bedugva."! Viszont amikor másik laptoppal kötöttem össze a gépet minden stimmelt! Beállitottam direkt ip-re szal a beállításokkal nincs gond! Azt nem tudom hogy most a driver szar vagy az XP-t nem szereti vagy épp most kakált be a hálokártya! A kártya tipusa VIA Rhine II FAst Ethernet Card! A WIN felismeri,hibát nem ir!
Ha valakinek van valami ötlete kérem segítsen!!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx