- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabimaci22
tag
sziasztok
Van egy Acer Aspire 5742ZG típusú laptop-om ( 1 hónapos )
Tegnap este házi buli volt nálunk és az egyik hülye ismerősöm valahogy ráöntött a gépre egy kb 1 dl boroskolát és akkor én hirtelen ki nyomtam és fejre fordítottam és leszedtem a billentyű gombokat és hajszárítóval szárítottam kb 20 percenként 2 óra hosszán keresztül és ma reggel 9 fele vissza pattintgattam a gombokat és be kapcsoltam és a billentyűzet működik de pl 1 és 2 meg nyomom akkor van amikor duplawét ír és pl a kitörlés nyíl enter lett ez mitől van vagy mit lehet tenni :/ + valahogy nem lehet meg tudni hogy mi baja lehet még mert egyelőre nem veszek észre semmit csak a billentyűzet rossz ---------------> ezt a történetet folytatnám helyre áltt a billentyűzet ki osztás de van olyan rész a billentyűzeten pl a sift ha az oldalát érintem meg nem érzékeli de ha közepét akkor érzékeli :/ ez mitől van ? más 2 hónapos a laptopom és az aksia már 11% elhasználódása van ma fel hívtam a szervizét és azt mondták hogy meg nézik és hogy eljőnek érte de én mondtam hogy várok még vele ( az igazság az hogy még borszaga van ) nem tudom mit evő legyek el küldjem így vagy várjak még vele míg a borszag el múlik :/ ( amúgy már ki takarítottam látszani nem látszik semmi csak a szagja és amm... érdemes kiterjeszteni a garanciáját 3 évesre mert olvastam hogy ha az van akkor véletlen sérülések is garanciálisak pl ha folyadékot kap ????
Előre is köszönöm a válaszaitokat !!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest