Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
There are 1 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.
Ennyit ír ki, valamiért nem engedi a program többi funkcióját elindítani, hanem a Windows változatot ajánlja.
Hogy helyezzem át azt a hibás szektort? -
kezdő
senior tag
Hi!
A fél éves MSI CX 720-as laptopom tegnap este óta nem hajlandó bebootolni a Windows-t.
Egész idáig hibátlanul működött, tegnap viszont egy Youtube videó alatt elkezdett sípolni. A kép nem fagyott le, láttam a videót valamint a touchpad visszajelző ikon is jelezte az érintéseket viszont semmire se reagált a gép, csak a hosszan nyomott ki/be kapcsoló gombra.
A rendszer ezt követően hiba nélkül felállt. Mivel kíváncsi voltam a hiba okára, ezért újra megnyitottam azt a videót (a már elég stabil állapotban lévő Chrome 10 alól) és ugyanaz...Ezt követően viszont nem tudok bebootolni. A helyreállító mód, a normál és még a csökkentett se működik. Eljut a windows 7 logoig és annyi. A helyreállító mód még a kék képernyőt is behozza és az egér is működik, de 50 perc után se történt semmi. (nem írja hogy várakozzon)
Windows telepítő nincs nálam. A memtest86-ot lefuttattam pendriveról, 1,5 óra alatt nem talált semmi hibát.Kaphatnék valami tanácsot? Jó lenne a C-n lévő adataimat megmenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- EAFC 25
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest