- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Socket AM5
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappusz
csendes tag
Üdv! Van egy problémám, amit képtelen vagyok megoldani , így segítséget szeretnék kérni: 2 hónapja vettem egy Acer Aspire 5810TZ lapit előtelepített Win7-tel. Ez ugye egy 12 Gb-os külön partíción ül, és onnan hiba esetén eredeti beállításokkal rámásolható a vinyóra. Ennek később még jelentősége lesz. Szóval vásárlás után gépet bekapcsoltam, ment rendben mondjuk fél óráig, majd fagyás - de csontra. Újraindítás - kék képernyő. Tápellátás megszüntet - újraindítom, de felfutás közben a windows zászlónál leáll . Következő indításnál minden rendben, megy fél napig, majd majd a fentieket ismétli, esetleg kék képernyő nélkül, de olyan is volt hogy csak kék képernyő "történt" fagyás nélkül. Képtelen vagyok rájönni hogy mi a hiba. Nézegettem az eseménynaplót, semmi bejegyzés nincs. Frissítettem minden illesztőprogramot, semmi eredmény. (windows upate helyről , és gyártói oldalról attól függően melyik a frissebb.)Eleinte raktam fel a megszokott programjaimat firefox stb, gondoltam ezek okozhatnak valami hibát. Teljes újratelepítés következett.Aztán figyeltem arra hogy csak 64 bites progikat rakjak fel. Akkor sem változott semmi. Aztán újratelepítés. Már ekkor nem raktam fel semmit, csak a vásárláskori állapotában használtam kb 10 percet. Ekkor sem változott semmi. Megdöbbentő hogy gyári beállításoknál is használhatatlan a gép. A szervízt felhívtam párszor azt mondták hogy szoftverhiba, és erre nem vonatkozik a garancia de készséggel felveszik hibára, és ha igazolódik, hogy valóban szoftveres a hiba akkor nekem kell fizetni. Egyébként próbáltam "saját" win7-et is felrakni, egy másik verziót ( a gépen Home prémium van, én Ultimat-tel próbáltam), az eredmény ugyanaz. Most minden eredeti rajta, változtatás nélkül használom, de csak szenvedés az egész. Az a problémám a szervízzel hogy ha elküldöm és nekik éppen nem fog fagyni, merthogy vannak 1-2 órás időszakok hogy működik a gép, akkor fizethetem az egész mókát, és marad minden ahogyan volt.
Szeretnék tehát segítséget kérni, van-e valakinek ötlete mi lehet a hiba? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest