- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
Halisztok!
Lenne egy óriási problémám.
Adott egy HUAWEI D15 laptop, i3 10.gen procival szerelve, 8gb ram, W10.
Na most a laptopot igazából nem szoktam cipelni magammal, online értekezletek miatt használom.
Probléma ott kezdődik hogy elfleejtettem rádugni az USB-C-s töltőt a laptopra, ami miatt mire visszaértem az adapterrel, lemerült.
egy sárga háromszög felkiáltójellel láttam utoljára a windowst, gondolom jelezve hogy az akksi mindjárt lemerül.
Na most az van, hogy a Power Charging LED villog, tehát kap töltést, de egy óra után sem tudom bekapcsolni a gépet, fel sem pörög, hanem érdekes 'fehérzajos?' hangot ad, ilyen a Power Charging led is folyamatosan világít, nem villog, majd lekapcsol, a hang is eltünik. Tehát nem kapcsol be a gép egyáltalán, csak olyan mintha "próbálna". De utána loop-ban folyamatosan villog a töltő led, jelezve, hogy tölt a gép.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Vagy várjam meg amíg csurig feltölt?
Annyi az érdekesség még hogy lehuztam a hálozatrol a gépet, és amikor ugy próbáltam bekapcsolni, akkor ezt egyszer játszotta végig, utána full-halott állapot.
Picit olyan mintha rossz lenne benne az akksi, de én nem hiszem hogy rossz lenne. Remélem
Nem igazán vagyok laptop zseni, asztalihoz értek csak nagyon, laptopokat sosem szerettem, szóval nem tudom, ez normális-e? Neten kb semmi érdemleges infó...
Még majd megkeresem a HUAWEI laptop topikot is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videó stream letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx