- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Ebben tud valaki segíteni nekem , vagy tanácsot adni?
- Van egy ASUS x751L laptopom i3-as egy gt940-nel. Úgye eszközkezelőben is írja ,hogy aktív a gt940 is meg az intelHd is. Na ,most mivel Én néha játszok is rajta. Gondoltam nem kinzom az i3-t pluszba avval,hogy intelHD is akítv, . Viszont a BIOS-ba nem tudom letiltani, ha windows eszközkezelőben letiltom akkor meg elvileg csak a gt940-nek kellene mennie. De a rendszer is és a dota 2 menü is minden úgy akad mintha valami nem is tudom mi. Addig csinálja amég nem engedélyezem újra a intelHD-t. Nem értem mi köze van az inteles grafikusi magnak ,ha ki van kapcsolva a rendszer lagolásához.
- Másik. Sziklaszilárd 1600*900-an 40-60 FPS pl a Dotában. cs:go-ban meg szintén. Mégis vannak ilyen időközönkénti mikro lagok. ilyen megáll a kép egy pár másodpercre. Ez minek az oka?
i3 5010u + 4GB + GT940 4gb-os! Nem értem ,ha megy mért akad meg. Teljesen mindegy,hogy grafikai beállításokat rakok. 1600*900-on LOW settingsen 60-80 FPS és akkro is van ez a mikor lag. Azon agyaltam le kellene cserélni a HDD-t SSD-re meg +4 GB ram és jó lehetne. Talán. De még a Ti véleményetek nélkül nem adnék ki 30-40 ezret rá csak úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest