- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

moncsuh csendes tag Lehet már nem aktuális, vagy már nem figyeled, de nekem is hasonló konfig van a laposomban, nekem Acer Aspire. Attól a chipset family videókártyától ne várj sokat szerintem.. Nekem is ugyan úgy akad a minecraft, elég zavaróan, szinte minden játék laggol, a hőmérséklettel annyira nincs probléma, nekem sem volt már rég kipucolva, sőt talán még sosem, kifújatva volt eddig, eszméletlen porfelhő volt.. 
 Valószínűleg nem csak amiatt laggolhatsz, eshet vissza az fps, mert túlmelegedik a gép, hanem mert az a videókártya a leggagyibb amit bele lehet tenni egy laposba.
 Mikori masina? Az enyém már vagy 5 éves.. Semmi sem megy normálisan, ettől a videókártyától semmi sokat ne várj. Még mondjuk egy WoW is full minimumon, minden kikapcsolva, gameboosterrel is egy minimum 1 fps max: 18-20 (licsking kieggel)
 Folyamatosan defragmentálom, futtatok programot, ami eltűntet minden fölösleget a gépemről, vírustalanítás, minden.
 A legfőbb oka a rossz grafikának az a videókártya.
 Amivel játszhatsz mondjuk régebbi Heroesok, Warcraftok és hasonló grafikai követelménnyel rendelkező játék.Jaa igen, még egy netes vidót se tudok végig nézni, az is beszaggat néha..  
Új hozzászólás Aktív témák
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- Google Pixel topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3800, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx