Új hozzászólás Aktív témák

• T3TIC

csendes tag

Sziasztok!
    Lenne egy problémám..: Megpróbáltam telepíteni a Windows vista-t pendriveről, de a telepítés egyszercsak kikapcsolt. És most ha bekapcsolom a gépet akkor valami boot hibáról ír és nem enged továbbmenni... két lehetőséget ad: Enter és Esc. Mind1 mit nyomok, kikapcsol és újraindul és ugyanez. Am meg az van írva az elejére hogy rakjam be a telepítő CD-t de nincs, hanem pendriven van... Ha F12-t nyomok amikor még tölt az elején és bejön hogy miről bootoljon és beállítom a Pendrivot és nyomok egy entert (setup), akkor bejön egy szürke képernyő és a bal felső sarokban egy kicsi fehér csík villog. Vártam már 2 órát hátha csinál valamit de nem... Ilyenkor mi a teendő? Mit tegyek hogy normálisan betöltsön a rendszer én ne higgye azt hogy én telepíteni akarok?
    Am ezt írja ki:
    Windows failed to start. A recent hardware of software change might be the cause. To fix the problem:
    1.Insert your windows installation disc and restart your computer.
    (itt még utána van a 2. meg a 3. de az az elsőhöz tartozik.)

If you don't have a disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assisstence.

File: \Boot\BCD

Status: 0xc000000f

Info: An error occurred while attempting to read the boot configuration data.

Jah am ahhoz hogy újratelepítsem át kellett állítani a Számítógép\Kezelés\Lemezkezelésnél a C meghajtót aktívvá kellett tenni. Azt írta hogy ha valamit elrontok ott vagy nincs működő op. rendszer a gépemen akk a gép működésképtelenné válhat...

Új hozzászólás Aktív témák