Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
Sziasztok,
Nekem olyan problémám lenne, hogy most vettem egy Acer notebookot meg egy cross-linked kábelt, és egyszerűen nem tudom öszehozni az asztali gépem és a noti között a hálózati kapcsolatot. Még szerencse, hogy a szomszéd kódolás nélkül nyomja a WiFit, mer így tudok egyszerre segítséet kérni és szerelni. Ha valakinek van valami ötlete, az ossza már meg velem, mert nekem semmi. Eddig másokkal soha nem volt ilyen bajom, futtattuk mindkét gépen a Hálozat...varázslót 1-1 restratr ésment, most az asztali látja mindkét gépet, de nem tud mit kezdeni a kapcsolattal, a noti meg semmit nem lát. Az asztalin Xp Prof, a notin Xp Home vn, de szerintem ez semmit nem jelent.
Előre is köszi.
Sürgős lenne.
Bye
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Milyen processzort vegyek?
- EAFC 25
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest