- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Részemről a topik, az Önöké, Uraim!
Települ a Windows az új HDD-mre.
Még egyszer köszönöm a segítséget, további kellemes fórumozást midenkinek,
p -
parandroid
félisten
Minden jel szerint teljesen igazatok van...
A Toshi-ról már lehámoztuk a keretet, a HP-ről két csavart sikerült kicsavarnunk a 4-ből eddig - extrém erősen meg van húzva... Most nem erőltetem magam tovább, lementem a kevés még rajta lévő adatot, aztán folyt köv.
Még egyszer köszike 1000!
p -
parandroid
félisten
Próbáljuk meg így: Bővebben: link
Rover623: Ennyire láma vagyok??? Valamit szét kellene szerelnem és OK lenne???
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Na így néz ki az eredeti Hitachi HDD, kihúzva a csatlakozóból, de a helyén:
tlnptr.fw.hu/hdd_hitachi.jpg
Jól látszanak a pöckök, amiknek be kell kattannia a csatlakozón lévő lyukba...
Ez pedig a Toshiba HDD, eleve fejtetőn mert a pöckök így kerülnek felülre:
tlnptr.fw.hu/hdd_hitachi.jpg
Itt is jól láthatóak a pöckök, meg az is, hogy rossz helyen vannak...
Ez pedig a két HDD egymáson:
tlnptr.fw.hu/hdd_2.jpg
Ötletek?
Szerk: Kénytelen voltam linkesíteni, a képek elé betette a prohardver.hu-t, attól aztán nem jelentek meg...
Szerk2: Most meg miért nem működnek a linkek???
Szerk3: Akkor inkább az L-/L-t is kiveszem...Kopizzátok be a címeket egy címsorba, plíz.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Mint azt már az nc6000 topikban felvetettem, a következő eset történt velem. Remélem megér a dolog egy topikot, úgy nézem, nem egyszerű a témakör, lehet, hogy másnak is segítséget jelentene némi tapasztalatcsere.
Naivan feltételezve, hogy a notebook HDD az notebook HDD, 2,5''-os ugyan de már miért ne lenne szabvány, vettem Giannitól egy 80GB-os Toshiba 2,5'' HDD-t hihetetlenül kedvező áron. HP nc8000-ből 40GB-os Hitachi-t könnyedén kivéve megnyugodva láttam, hogy ugyanolyan csatlakozó, szuper! Lenne. Kopp. A csatlakozó gyakorlatilag fejtetőn van rászerelve magára a vinyóra, ami még nem is lenne baj, de nem középen helyezkedik el, hanem kicsit eltolva az egyik oldalra. Fejtetőn nem applikákható, mert van két kis pöcök a tetején, ami bekattan a foglalatba. Ha a behelyezendő vinyón ezek vannak felül, akkor jobb oldalról nincs elég hely a vinyónak, bal oldalon meg bőven marad. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen aljasságra vetemednek a notebook-gyárrtók, hogy ugyanazt a szabványos csatlakozót képesek 1 cm-re eltoltan behelyezni, és ebben a HDD-gyártók asszisztálnak nekik és olyan HDD-t adnak kimondottan ahhoz a modellhez (jóóóó sok pénzért), amin szintén el van tolva a csatlakozó.
Rettenetesen letört az ügy, nem is annyira az anyagi veszteség miatt, a HDD tökéletes és nagyon olcsón vettem, ugyanennyiért tutira el tudnám adni, inkább a bizalmam rengett meg az egész iparág tisztességében...
De nem adom fel! Ezennel tisztelettel kérem a fórumtársak segítségét, aki esetleg már találkozott ilyennel, adjon tanácsot, hogyan kerülhető meg ez a probléma? Létezik valami átfordító szerkezet?
Másik felvetésem, hogy van a gépemen egy MultiBay hely, amibe egy speciális keretbe helyezve még egy HDD beszerelhető - felteszem ezek a MultiBay keretek is HP szabvány szerint készülnek - látott már ilyet valaki? Ebbe is csak fordított csatlakozójú HDD-k építhetők?
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat,
p
Aktív témák
Hirdetés
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest