Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JuAnita

csendes tag

válasz eddie1978 #390 üzenetére

Itt az AC Power-nél Performance On Demand (biztos ami biztos a Current és a Startup is legyen erre állítva). Battery-nél én a Power saving-et használom, ami csak egy szorzót enged meg beállítani.
    Megcsináltam
    Main CPU performance states table-ben bepipálod a szorzókat, amiket használni akarsz.
    Csak egy szorót akarok használni, a 7-est.
    Kiválasztod a legkisebbet amit bepipáltál. Majd a VID select-nél beálítod a legkisebb szorzóhoz tartozó feszültséget. Ez gyári adat szerint 0.95V. Kiválasztod a max szorzót amit bepipáltál. VID select-nél 1.4V.
    A legkisebb, amit enged a 0.975, szal ezt állítottam be a 7-eshez
    Bepipálod az Auto-Adjust intermediate VIDs-et.
    Ezzel megvannak a szorzó/fesz párok, amiket majd az egyes profilokban választani tudsz. A többi szürke lesz.

Itt Battery alatt Use P-state transitions bepipál. Bepipálod a legkisebb szorzót. Ha jól rémlik, csak egyet enged.

Itt AC power alatt Use P-state transitions bepipál. Bepipálod legalább a legkisebb és a legnagyobb szorzót.

Ezek eddig is be voltak pipálva. ;)

Mindenhol bőszen nyomni az Apply gombot, ha valami változott.
    Nyomogattam. :B

Ha minden jól megy, ennek működnie kell.
    Ez engem nem szeret! :O A proci 1.4-en, de a fesz 1.250-en... :F Hogy őszinte legyek, sztem jobb volt amikor 2GHz-n meg 1.100V-n ment a proci... :U Mikor veszi vissza a feszt, csak reboot-nál, vagy amikor Applyzok, már akkor? :F
    Ja, kinek higgyek hőfok ügyileg, a RMClock-nak, vagy az Everestnek? :F

[Szerkesztve]

• JuAnita

csendes tag

válasz eddie1978 #390 üzenetére

Köszi, mindjárt meg is próbálom! :B Az a fránya ''Apply'' nagyon nem tecc nekem, mert úgy néz ki, mintha nem működne, magyarul nem látványos az alkalmazás... :U

Új hozzászólás Aktív témák