Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
Hirtelen ezt találtam. A lap alján van három program.
-
Tokman
csendes tag
Sziasztok lenne egy nagyon nagy problémám.
Van egy Fujitsu Siemens AMilo PI 2530as notim és valahogy, mindenki tagadja, hogy ő lett volna.
Mindenesetre le van jelszavazva a bios tehát bekapcsolom a gépet és jelszót kér még mielőtt a windows elindulna.
Próbálkoztam kivettem aksit szétszedtem gépet kivettem gombelemet visszaraktam bios-t resetelte is(ezt ki is írta bekapcs után) csak a jelszót nem törölte.
Gépem így használhatatlan.
PC-n tudom, hogyan lehet megoldani a problémát de itt nincs PIN amit átlehetne rakni, legalábbis én nem láttam.
Neten megpróbáltam szétnézni, de egyenlőre semmi érdemi infót nem találtam.
Laptopról holnap rakok fel képeket, mármint kibelezett állapotot, meg ha tudom kiderítem egyáltalán milyen fajta BIOS van rajta.
Nemtudom mitévő legyek, aki tud pls segítsen!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest