- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tokman
csendes tag
Sziasztok lenne egy nagyon nagy problémám.
Van egy Fujitsu Siemens AMilo PI 2530as notim és valahogy, mindenki tagadja, hogy ő lett volna.
Mindenesetre le van jelszavazva a bios tehát bekapcsolom a gépet és jelszót kér még mielőtt a windows elindulna.
Próbálkoztam kivettem aksit szétszedtem gépet kivettem gombelemet visszaraktam bios-t resetelte is(ezt ki is írta bekapcs után) csak a jelszót nem törölte.
Gépem így használhatatlan.
PC-n tudom, hogyan lehet megoldani a problémát de itt nincs PIN amit átlehetne rakni, legalábbis én nem láttam.
Neten megpróbáltam szétnézni, de egyenlőre semmi érdemi infót nem találtam.
Laptopról holnap rakok fel képeket, mármint kibelezett állapotot, meg ha tudom kiderítem egyáltalán milyen fajta BIOS van rajta.
Nemtudom mitévő legyek, aki tud pls segítsen!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox One
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- VoLTE/VoWiFi
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest