Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
bio
csendes tag
hali
noti bill-m azt csinálja hogy az ''s'' ''a'' ''w'' és ''2'' bill-ek hol működnek hol nem...van mikor 1 leütésre 3-4 ua a karakter i beíródik, van mikor 1se...mitől lehet?
ja és ez egy tablet bill. nem 1szerű cserélni....
alá nem került semmi mert szétkaptam.....
köszi -
Ba.G
aktív tag
Jobb híján én is itt kérdeznék valamit - ha szabad -, elvégre ez a legfrissebb topik ''notebook billentyű probléma'' témakörben.

Van egy tkp. új Arima IDOT CP11 szubnotim [link], amelynek kezdetektől fogva ''süket(néma?)'' a Ctrl billentyűje. Imént jártam a szervizben, illetve ami maradt a cégből, mert egy ideje felszámolás alatt van. (Itt jegyezném meg, maximális tiszteletem, mert bár még bő másfél év garancia van a szerkezetre, de a billentyűzet éppen amúgy is lehetne vita tárgya, főleg, hogy ez kiállítási példány volt, ennek megfelelő áron. Amúgy az is érdekes, hogy a nem egészen hülye Multi Mamutcég miért nem tudatta anno, legalább a garancialevél érvényesítésekor, hogy ezzel lehetnek gondok, a forgalmazó kb. egy éve felszámolás alatt van... mert erről nyilván tudomásuk van.) No mindegy, a billentyűzet cserélve, de a Ctrl - és immár kizárólag az, mert korábban az Enter meg még egy oszlopnyi betűbillentyű is esetleges volt, de csak a szalagkábel csatlakozó volt kilazulva - továbbra sem működik. Ahogy hallom, ezek speciálisan a magyar piacra külön legyártatott billentyűzetek, amiket itt építettek be, volt is valami generáis probléma az ''í''-gombbal korábban, de megoldódott.
Nem tudom lehet-e még hardver hibára gyanakodni, vagy valahol (BIOS-ban?) lehet a gond? Phoenix BIOS-a van, F007, KBC version 3507. Mond ez valamit? A forgalmazóval szemben a gyártó nem látszik valami lelkes supportnak, letöltés csak jelszóval...
Előre is köszönök bárminemű segítséget, elvi iránymutatást!
-
axlrose32
őstag
winfos telepítése után az fn billentyű fordított életet él,mint az eddig megszokott!
Ötletek??
Köszönöm!
Aktív témák
- Filmvilág
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Főnököt egy hétig tanítottam arra, hogy az Excell-ben milyen funkcióbeli különbségek vannak a Num Lock-nak, mikor miért mit csinál a mezőkbe írkálás helyett...