- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
bio
csendes tag
hali
noti bill-m azt csinálja hogy az ''s'' ''a'' ''w'' és ''2'' bill-ek hol működnek hol nem...van mikor 1 leütésre 3-4 ua a karakter i beíródik, van mikor 1se...mitől lehet?
ja és ez egy tablet bill. nem 1szerű cserélni....
alá nem került semmi mert szétkaptam.....
köszi -
Ba.G
aktív tag
Jobb híján én is itt kérdeznék valamit - ha szabad -, elvégre ez a legfrissebb topik ''notebook billentyű probléma'' témakörben.
Van egy tkp. új Arima IDOT CP11 szubnotim [link], amelynek kezdetektől fogva ''süket(néma?)'' a Ctrl billentyűje. Imént jártam a szervizben, illetve ami maradt a cégből, mert egy ideje felszámolás alatt van. (Itt jegyezném meg, maximális tiszteletem, mert bár még bő másfél év garancia van a szerkezetre, de a billentyűzet éppen amúgy is lehetne vita tárgya, főleg, hogy ez kiállítási példány volt, ennek megfelelő áron. Amúgy az is érdekes, hogy a nem egészen hülye Multi Mamutcég miért nem tudatta anno, legalább a garancialevél érvényesítésekor, hogy ezzel lehetnek gondok, a forgalmazó kb. egy éve felszámolás alatt van... mert erről nyilván tudomásuk van.) No mindegy, a billentyűzet cserélve, de a Ctrl - és immár kizárólag az, mert korábban az Enter meg még egy oszlopnyi betűbillentyű is esetleges volt, de csak a szalagkábel csatlakozó volt kilazulva - továbbra sem működik. Ahogy hallom, ezek speciálisan a magyar piacra külön legyártatott billentyűzetek, amiket itt építettek be, volt is valami generáis probléma az ''í''-gombbal korábban, de megoldódott.
Nem tudom lehet-e még hardver hibára gyanakodni, vagy valahol (BIOS-ban?) lehet a gond? Phoenix BIOS-a van, F007, KBC version 3507. Mond ez valamit? A forgalmazóval szemben a gyártó nem látszik valami lelkes supportnak, letöltés csak jelszóval...
Előre is köszönök bárminemű segítséget, elvi iránymutatást! -
axlrose32
őstag
winfos telepítése után az fn billentyű fordított életet él,mint az eddig megszokott!
Ötletek??
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Trollok komolyan
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Macrodroid
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest