- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
Aktív témák
-
Ba.G
aktív tag
Jobb híján én is itt kérdeznék valamit - ha szabad -, elvégre ez a legfrissebb topik ''notebook billentyű probléma'' témakörben.

Van egy tkp. új Arima IDOT CP11 szubnotim [link], amelynek kezdetektől fogva ''süket(néma?)'' a Ctrl billentyűje. Imént jártam a szervizben, illetve ami maradt a cégből, mert egy ideje felszámolás alatt van. (Itt jegyezném meg, maximális tiszteletem, mert bár még bő másfél év garancia van a szerkezetre, de a billentyűzet éppen amúgy is lehetne vita tárgya, főleg, hogy ez kiállítási példány volt, ennek megfelelő áron. Amúgy az is érdekes, hogy a nem egészen hülye Multi Mamutcég miért nem tudatta anno, legalább a garancialevél érvényesítésekor, hogy ezzel lehetnek gondok, a forgalmazó kb. egy éve felszámolás alatt van... mert erről nyilván tudomásuk van.) No mindegy, a billentyűzet cserélve, de a Ctrl - és immár kizárólag az, mert korábban az Enter meg még egy oszlopnyi betűbillentyű is esetleges volt, de csak a szalagkábel csatlakozó volt kilazulva - továbbra sem működik. Ahogy hallom, ezek speciálisan a magyar piacra külön legyártatott billentyűzetek, amiket itt építettek be, volt is valami generáis probléma az ''í''-gombbal korábban, de megoldódott.
Nem tudom lehet-e még hardver hibára gyanakodni, vagy valahol (BIOS-ban?) lehet a gond? Phoenix BIOS-a van, F007, KBC version 3507. Mond ez valamit? A forgalmazóval szemben a gyártó nem látszik valami lelkes supportnak, letöltés csak jelszóval...
Előre is köszönök bárminemű segítséget, elvi iránymutatást!
Aktív témák
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Lenovo ThinkPad L570, 15,6" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1 é
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I7-6600U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- MacBook Air 13" M2/8GB/256GB/Magyar/Éjfekete/Garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autós kamera eladó
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő