- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Ba.G
aktív tag
Jobb híján én is itt kérdeznék valamit - ha szabad -, elvégre ez a legfrissebb topik ''notebook billentyű probléma'' témakörben.
Van egy tkp. új Arima IDOT CP11 szubnotim [link], amelynek kezdetektől fogva ''süket(néma?)'' a Ctrl billentyűje. Imént jártam a szervizben, illetve ami maradt a cégből, mert egy ideje felszámolás alatt van. (Itt jegyezném meg, maximális tiszteletem, mert bár még bő másfél év garancia van a szerkezetre, de a billentyűzet éppen amúgy is lehetne vita tárgya, főleg, hogy ez kiállítási példány volt, ennek megfelelő áron. Amúgy az is érdekes, hogy a nem egészen hülye Multi Mamutcég miért nem tudatta anno, legalább a garancialevél érvényesítésekor, hogy ezzel lehetnek gondok, a forgalmazó kb. egy éve felszámolás alatt van... mert erről nyilván tudomásuk van.) No mindegy, a billentyűzet cserélve, de a Ctrl - és immár kizárólag az, mert korábban az Enter meg még egy oszlopnyi betűbillentyű is esetleges volt, de csak a szalagkábel csatlakozó volt kilazulva - továbbra sem működik. Ahogy hallom, ezek speciálisan a magyar piacra külön legyártatott billentyűzetek, amiket itt építettek be, volt is valami generáis probléma az ''í''-gombbal korábban, de megoldódott.
Nem tudom lehet-e még hardver hibára gyanakodni, vagy valahol (BIOS-ban?) lehet a gond? Phoenix BIOS-a van, F007, KBC version 3507. Mond ez valamit? A forgalmazóval szemben a gyártó nem látszik valami lelkes supportnak, letöltés csak jelszóval...
Előre is köszönök bárminemű segítséget, elvi iránymutatást!
Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest