Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Weißturul #49935 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezt előre megtervezett lépésekben kellene csinálnod, ha spontán vagy, magadat adod, akkor magad miatt fog veled lenni, amúgy meg ha valami színészkedést adnál elő, annak mi értelme lenne?
Talán arra figyelj, hogy a magabiztosság ne csapjon át flegmaságba, ez elég nagy hiba lenne. Beszéltesd a csajt, ő meséljen magáról inkább ne te magadról, ez fontos. Érezze, hogy ez a találkozó most róla szól inkább, és azt is érezze, hogy az ő kezében van a döntés, hogy téged meg akar-e ismerni, rólad meg akar-e tudni valamit. Próbálj feldobni néhány szabadidős témát, sportot, kutyát, macskát, nyaralás most épp aktuális, aztán onnan már jön a többi. A legjobb amúgy a végén, ha csak ez egy kis beszélgetés lesz, és a végén megkérdezed, hogy lesz-e kedve veled máskor is így találkozni. Pl a találkozó elején jó ha megdicséred a ruháját, vagy a haját, vagy valamit, ami neked tetszik, de itt néha visszakérdeznek a fiatal lányok, hogy miért, ezért azt dicsérd meg, ami tényleg tetszik rajta, és próbálj egy frappáns választ találni a visszakérdésre. Ja, és ha azt válaszolja, hogy van kedve találkozni, elég ha annyit mondasz, hogy akkor majd megbeszélitek, nem kell lerohanni rögtön, mert az első találkozón, ha eddig észre sem vett, nem tudja mit érzel iránta, akkor fog neki leesni, hogy te elhívtad, beszéltetek, és utána hazamegy, na akkor gondolja végig, hogy fog-e veled találkozni, de ehhez idő kell, én legalábbis úgy tapasztaltam, ha vársz két-három napot, és felkeltetted az érdeklődését, akkor a hatás nem marad el, ha meg nem megy, akkor megette a fene.
Ami a leglényegesebb, és már itt sokan leírták, úgy állj a dologhoz, hogy ez egy ismerkedés, lehet ő sem olyan, mint amilyennek látod a rózsaszín szemüvegben, ez csak az első beszélgetésből derül ki, és így nem érdemes beleélni semmibe az embernek magát. Hidd el, fiatal vagy, baromi sok csaj van a világban, gyönyörűek, okosak, és az idő előrehaladtával egyre inkább komolyabb, kapcsolatra vágyóbb nőkkel lehet megismerkedned.
Majd írd meg azért mi volt.Még annyi, hogy annó, mikor én összejöttem a volt gimis osztálytársammal, volt pár kudarc az elején, megismertük egymást, aztán már nem emléxem hanyadjára, de a végén összejöttünk nyolc hónapra. Aztán utána jött a többi csaj.., szóval nem kell izgulni.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megújult a PROHARDVER!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest