Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Goose-T #48996 üzenetére
a vár romjaiból kastélyt építünk
kitartó vagyok: raktam már ki pár hónap alatt 5000db-os bábel-tornyát... elég irónikus most épp a torony...
tényleg nem tudom, mi lenne a jó... túl sokat jelent és képes vagyok ezért még küzdeni, mert megéri
nem fogom porig alázni magam, de megteszek mindent, hogy visszaszerezzem... úgy érzem bizonyítani kell neki is, hogy én vagyok számára az igazi... magamnak pedig azt, hogy vissza tudom kapni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Goose-T #48992 üzenetére
értem mit mondasz... annyit mondok, hogy szeretem borítani a statisztikát
általában minél nehezebb helyzet elé kerülök, annál jobban meg akarok vele küzdeni és sikerülni fog... mert ennek sikerülnie kell...
ui: és érzem, hogy szombat óta sokminden változott... ő is teljesen máshogy látja a helyzetet és esélyt lát arra, hogy folytathassuk... kemény volt így, de tényleg sokmindenre rá kellett jönnünk (úgy érzem, hogy az egész családja azon van, hogy sikerüljön nekünk... ami segítség kell, azt megkapjuk tőlük) ...majd kiderül mi lesz, én mindenesetre szurkolok magamnak
-
Goose-T
veterán
válasz
mephi666 #48990 üzenetére
Te tiszta hülye vagy és semmi tartás nincs benned. Az időkérés egy nagy baromság. Most sem tudja eldönteni, mit akar, te pedig még asszisztálsz is hozzá, "persze, átgondoljuk, puszi-puszi". Derült égből villámcsapás-szerűen összetörte a szívedet, te pedig jópofizol hozzá. Lehet, hogy te is hibáztál, és szeretnéd helyretenni, de aki nem tud időben szólni, azzal nem biztos, hogy érdemes foglalkozni. Az a baj, hogy ha újra összejöttök, akkor semmit sem fogtok tanulni ebből, és máskor is ugyanazokba a hibákba fogtok esni, hiába fogadkoztok itt. Igazából fingotok sincs arról, mit csináltatok rosszul, és ezután sem fogjátok elmondani egymásnak, mert már reflexből lenyelitek, ez fog újra szakításhoz vezetni. Ne legyen igazam, de a statisztikák ellenetek szólnak.
-
mephi666
nagyúr
most sem bírtam azért normálisan aludni, de legalább kevesebb volt a forgolódás és már 10körül kifeküdtem a fáradtság miatt... nem hinném, hogy a 2. pont lenne: átbeszéltünk mindent... találkozgatunk, beszélgettünk és ha tényleg úgy alakul, összejövünk újra
csak hát mindkettőnknek meg kell tenni csomó szükséges lépést... először is nekem kell elkezdenem rágyúrni, hogy az önbecsülésem rendbe jöjjön és, ha találkozunk, újra meg tudjam hódítani... nagyobb falat, mint egy tucat tizenéves csaj, de nem lehetetlen... sikereket kell elérnem egyedül, hogy rendbejöjjek és jövőt lásson bennem, nem pedig csak azt, hogy "lehúzom őt is magammal"
rohadt dolog, hogy csomó dolog van, amihez "külön kell lennie" az embernek, hogy igazából rájöjjön
-
Rica
senior tag
válasz
mephi666 #48975 üzenetére
Szerintem ket verzio lehetseges:
1. Nem foglalkoztatok azzal a nagy rohanasban, hogy a masik igazabol mit is szeretne. Tipikus hiba, sajat magam is elkovettem, es kurvara igaz, hogy az onbecsules latja a karat, az pedig hajtani fog valami mas fele.
2. A csaj akkora dorzsolt g**i, mint az en ex nejem, es barmit eljatszik barkinek olyan hihetoen, hogy meg te erzed rosszul magad tole.
Szurkolok, hogy az 1. verzio legyen. -
Tim82
félisten
válasz
ő is szenvedett egész nap és jobban érezte magát... átbeszéltük a dolgokat, a hibáinkat és azt, hogy adunk egymásnak időt... semmi harag nincs egyikünkben sem, de beismertük, hogy mindkettőnknek vannak olyan hibái, amiket rendbe kell tenni és akkor alakulhatna még valami... nála maradt a másik telefonom, hogy a 2 szám között ingyen beszélgethessünk, ha fel akar hívni aztán most nem találkozunk pár napig, hogy átgondolhassunk teljesen mindent és utána összejárunk időnként... csomó ölelés és csók is volt, amit egyáltalán nem úgy éreztem, hogy semleges... lehet, hogy egy naiv pöcsnek tartotok, de hiszek neki és bízok benne...
Tudod, én erre nem építenék a helyedben. És ezzel most sem nem akarom konkrétan a(z ex)barátnődet, sem úgy általában a nőket leminősíteni, mert nem erről van szó. Csak még mindig úgy gondolom, hogy ez alól a te eseted sem kivétel.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vision #48977 üzenetére
elég összetett helyzet... lényegében én voltam a legnagyobb balfék az egészben, mert az utóbbi időben totál befásultam és erre unhatott rá főleg... teljesen megváltoztam a régi énemhez képest (amit szeretett), méghozzá rossz irányba... most jöttem rá erre igazán, mert egy ekkora pofon kellett nekem... és csak rajtam múlik, hogy elindulok-e a jó irányba... ha ezt teszem, szerintem simán vissza tudom hódítani, de ha nem sikerül, akkor is előnyömre válik ez a pozitív változás
ez a 2 nap is elég volt arra, hogy egy szikrát mutassak neki és most, hogy itt volt, pár vidám pillanatunk is volt, ami öleléssel/csókkal zárult
kellenek nekem szerintem hetek, hogy látványos változást produkáljak... pár dolgot már kitaláltam, mibe vágok és ezt díjazni fogja
ui: csak így éri meg... probléma volt az is, hogy totál le lett rombolva az idők során az önbecsülésem és ezen is változtatnom kell... ehhez meg kell a pozitív gondolkodás
szombat este is azért dobott az önértékelésemen, hogy a 3 '95ös csajnak így bejöttem
-
válasz
negyedes #48979 üzenetére
Én a helyedben abban az esetben elküldeném a halál f*szára...
#48981: látod, vannak dolgok, amiket csak a földön fekve vesz észre az ember. Lehet, hogy tényleg kellett ez a pofon. Ha nem jön össze, akkor is egy hatalmas tapasztalattal vagy gazdagabb, ami építi a jellemed. Amúgy szép ez az optimista hozzáállás.
-
negyedes
addikt
ooo es igen!
ujra osszejott a penteki csaj a pasijaval. kivancsi vagyok, hogy mikor jon sirni, hogy megint atbaszta es hogy mikor maszik ujra ram
-
válasz
Szerintem ilyen szituban nincs okos tanács, mert nem ismerjük olyan jól egyikőtöket sem. A te nézőpontodból leírtál pár dolgot, de illenék meghallgatni a másik felet is, minimum. Én azt mondom, dicséretes a szándék, hogy rendbe akarjátok hozni a kapcsolatot. Goose-T tanácsát viszont fogadd meg, és legyen tartásod, ne hagyd, hogy játszadozzon veled. Az én szememben a magatartása inkább bizonytalanságra utal, mint aljasságra. Persze én jóhiszemű vagyok sokszor..
-
Peethy
őstag
válasz
Szerintem a legfontosabb, hogy letisztázd hogy mégis miért akart szakítani. Ha ezt nem tudjátok megoldani, akkor jöhet még a hiány, meg a velejáró érzelmek, de a problémát nem oldottátok meg. Szóval szerintem ez legyen az első... akkor úgy is kiderül, hogy ez most olyan "se vele, se nélküle", vagy egyszerűen valami miatt összezavarodott (nem kell rögtön rosszat sejteni, az embernek vannak rossz napjai). Mert ha utóbbi, akkor szvsz működhet, de ha előbbi, akkor te állandóan csak teljesíteni akarsz majd, és folyton csak azon dolgozni hogy ne veszítsd el az a "valami" miatt (amit még mindig nem tudsz pontosan), és egy idő után már nem bírod folytatni.
Tisztázza le, hogy mi a helyzet a részéről!
-
mephi666
nagyúr
most le fogjátok tépni a fejem, de a fejlemények:
17:30kor feljött Ágim, egész nap 120 fölött lehetett a pulzusom és totál lehiggadtam a jelenlététől... ő is szenvedett egész nap és jobban érezte magát... átbeszéltük a dolgokat, a hibáinkat és azt, hogy adunk egymásnak időt... semmi harag nincs egyikünkben sem, de beismertük, hogy mindkettőnknek vannak olyan hibái, amiket rendbe kell tenni és akkor alakulhatna még valami... nála maradt a másik telefonom, hogy a 2 szám között ingyen beszélgethessünk, ha fel akar hívni
aztán most nem találkozunk pár napig, hogy átgondolhassunk teljesen mindent és utána összejárunk időnként... csomó ölelés és csók is volt, amit egyáltalán nem úgy éreztem, hogy semleges... lehet, hogy egy naiv pöcsnek tartotok, de hiszek neki és bízok benne... tudomásom szerint nem olyan csók kíséretében szoktak az emberek szakítani, ami lángol az érzelmektől... és ő is úgy áll hozzá, hogy benne van a pakliban, hogy a sok összejárásnak az lehet az eredménye, hogy újra egymásra találunk, de eközben már olyan irányban változunk, hogy új emberként tökéletesen fog működni minden
...nem érzem úgy, hogy igazából szakítottunk volna... fura... gondolom wtf? fejjel néztek a szomszédok is az ablakból, hogy levisszük a cuccait, bepakoljuk a kocsiba és hosszú csókok után indul el... és nem általam kierőszakolt csókokról volt szó... k*rvára nem értek már semmit
-
mephi666
nagyúr
válasz
Goose-T #48973 üzenetére
túl fontos... de mindegy: nehéz, de továbblépek... aztán majd lesz valami és valószínűleg neki is... és, ha lesz még jövőnk, akkor úgyis találkozunk egyszer, amikorra én is fejlődök és ő is felkészül arra, hogy jobban menjen
...ha pedig nem, akkor ez van... ma délután jön elvileg a cuccaiért
elég sz@rul vagyok, alig bírok enni és alvás sem sok volt... nem tudom, mi lenne a legjobb? áthívni valami ismerős csajt, még akkor is, ha csak beszélgetés lenne?
tüneti kezelésre nem akarok egyéjszakás nőket, mert ez soha nem jött be... amikor ott voltak, akkor felejtettem, de leléptek és újra exen agyaltam
ui: ja, fb-n a szombati alakításomnak hála a 3. "'95-ös csaj" is bejelölt
...jót tett kicsit az önbecsülésemnek, habár ez "easy nehézség" volt...
-
Goose-T
veterán
válasz
mephi666 #48972 üzenetére
Inkább örülj, hogy megszabadultál tőle. Az ilyen nők szoktak még 35 évesen is "szinglik" lenni. Ez a bújás meg puszizkodás pedig csak ugratás, próbálgatta, hogy mennyire tudsz még lealacsonyodni azután, hogy ő már kimondta a végét. Legalább a büszkeséged tartsd meg, lesz másik nő.
-
mephi666
nagyúr
már én is erre tippelek
...és ha így lesz, nagyon undorító lesz az egész... és szerintem azért nem vallotta be, mert alig 1éve a nővére is eljátszotta ezt a 6-7éves kapcsolatával
bejött egy harmadik a képbe, hazaköltözött pár napra mert "nem érezte jól magát" és azonnal félre is lépett... volt pasiját meg hülyítette, tettek elé állította, az teljesített is, mégis megjárta...
most ébredtem fel, kb éjfél után bírtam "elaludni" de 10percenként felébredtem... természetesen benne volt végig az álmomban
ez katasztrófa... ma délután jönnek a cuccaiért... ha 1hónap múlva azt fogom látni, hogy fb-n "kapcsolatban van", tudni fogom, hogy ez már rég elkezdődött
ui: egyébként én is voltam már ilyen helyzetben anno, hogy új kapcsolat miatt dobtam a régit
...meg is szívtam rendesen... (frankón beetetett az új nő ész összejövetel után már kijött az igazi énje... pár hét után próbáltam is dobni és visszaszerezni a régit, de őt a büszkesége nem engedte vissza hozzám...) ...most azért bíztam benne, hogy nem ez a helyzet, mert barátnőmnek volt hosszabb-rövidebb kapcsolata bőséggel és úgy tűnt kiélte már magát
...aztán kiderül, hogy mégsem? és akkor érthető lenne minden: az, hogy miért bújt ennyire, mert érzem, hogy szeret... csak könnyen lehet, hogy az új mégjobban csábítja, de az meg csak akkor derül ki, hogy milyen, ha kipróbálja
-
Rica
senior tag
válasz
Apollyon #48954 üzenetére
En a "magamat is altattam" cimu duma es a tul hirtelen valo valtas miatt azert nem zarnam ki, hogy bejott egy Bob herceg titokban a kepbe. Es ilyenkor bizony hazudnak es hatbadofnek. Kicsit haboznak, de sajnos az ujat, izgalmasat es ismeretlent valasztjak a megszokott biztos helyett, mivel emocionalis alapon hozzak a donteseiket. Bar csak ne lenne igazam
-
mephi666
nagyúr
válasz
szőröscica #48969 üzenetére
egyelőre bánkódok meg szenvedek, de majd jobb lesz... amúgy igaz, hogy így kellene élni... szerencsére sokmindent megtettem, hogy egyedül megálljak a lábamon: itt a lakás, bírom is fizetni... igaz, hogy most rezsit is 100%ban én fizetem, de marad 15ezer kajacsekk, amiből azért kihozom valahogy egész hónapra a kaját
meg van pár legális ötletem pénzkeresésre, amivel elvileg pár tízessel még kiegészíthetem... nem nagyon kell ugrálnom, de ha így csajt találok, az tuti nem a pénzem miatt fog szeretni
-
szőröscica
addikt
válasz
mephi666 #48938 üzenetére
Te hallod, ha velem ilyesmit játszott volna, én ott helyben elküldöm a francba, csak kevésbé kulturáltan.
Írták itt lentebb, hogy úgy kell élni, és úgy kell tervezni az életed, mintha mindig egyedül lennél. Ez így is van. Nekem is nemrég ért véget egy két éves kapcsolatom, igaz a vége felé már nagyon se veled, se nélküled jellegű volt, de mégiscsak két év, összepakolt, elment, engem meg nem hatott meg különösebben.
Ugyanúgy folytattam, ahogy előtte éltem. Azóta voltak egyéjszakásaim, voltam jókat bulizni, edzek keményen, és megy minden mint a karikacsapás. Most minden téren beindult az életem, nagyon remélem, hogy hosszú távon is kitart.
Ne bánkódj, mert nem éri meg.
-
Tim82
félisten
válasz
aphra2 #48947 üzenetére
Nincsen rá magyarázat férfigondolkodás alapján.
Más:
De amúgy el kellene felejteni az ilyen "szemetek ezek a nők, hátadba vágják a kést" dumákat. Meg azt is, hogy ok nélkül szakítanak. Csak mivel teljesen máshogy élnek meg egy kapcsolatot, mint mi, férfiaggyal nem fogjuk átlátni a miérteket. Innentől meg már hosszú lenne folytatni. -
mephi666
nagyúr
válasz
Peethy #48966 üzenetére
na ja, csak a mai nők nagy része nem így látja... örök, igaz szerelemre vágynak, pénzre, csillogás-villogásra, hűségre... testi-lelki összhangra... mindezt egy jóképű macsó "csomagolásban"
tudom, hogy vannak hibáim és rengeteget tettem a kapcsolatért és kevés volt... másnak is vannak hibái, aki ezt nem látja be, szerintem nem lesz hosszútávú kapcsolata...
nem akarom magam fényezni, hogy milyen jó parti voltam, de rendkívül toleráns és megértő vagyok... ezt kihangsúlyozta tegnap ex-anyósjelölt is exemnek, hogy "gondolkozzon el, mert neki sem egyszerű a személyisége... én mindent eltűrtem neki, más pedig biztos nem fog"
...ex meg mondogatta nekem, hogy keressek mást, stb... (mintha neki alakulna valami a háttérben és így könnyebb lehetne nekem?
fura... és valami bogarat ültetett a fülembe)
-
Peethy
őstag
válasz
mephi666 #48965 üzenetére
Szerintem alapvetően az is fontos, hogy az, akit megtalál, ne csupán a túláradó érzelmeinek legyen az alapja, hanem egy olyan életnek, amire igaz, hogy "vele boldogabb, mint egyedül", netalántán "vele egyedül boldog élet". Én az első éveket az újdonság örömének szoktam hívni, ami nem marad meg örökké, de ha meg tudjuk érteni, hogy egy idő után ezer és egy szál köt össze minket a múltban, jelenben és jövőben, akkor van esélyünk hosszú kapcsolatra. Odafigyeléssel és törődéssel akár életünk végéig.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Apollyon #48964 üzenetére
igen, de úgy jön ide a szerelem, hogy sokan ezt keresik egész életükben... szerelmesek, összejönnek valakivel, idővel múlik az érzés és szakítanak... aztán jön a következő meg a következő és már ott vannak, hogy 40-50évesek és "nem találták meg az igazit"... holott, lehet hogy már az első is lehetett volna az "igazi", ha belátják, hogy "a nagy érzelmek" idővel elmúlnak/átalakulnak... szerintem erősen kapcsolódik ide a szerelem
-
Apollyon
Korrektor
válasz
mephi666 #48961 üzenetére
Ez most hogy jön ide, én egyáltalán nem beszéltem szerelemről...
Tudom hogy 3 év meg átalakul blabla, de itt most konkrétan arról volt szó hogy együtt vagy valakivel jóban, és hirtelen vége lesz. Az idő nem számít, mert mintahogy pár hónap után mondhatja valaki hogy nem akarja tovább, az ugyanúgy tizenX év után is előjöhet benne.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
mephi666 #48961 üzenetére
Nagyon helyes, ha így tartod magad, akkor már nem lesz baj a büdös fogpiszkálóval
Én viszont hazudnék, ha azt mondanám, hogy szégyellem magam, mikor ráfanyalodnék a 16-ra, sőt, korban még bele is férne
Iscariah:
Mindenki csak sodródik az árral, aztán amíg jólérzik magukat egymással...
Ezt én is valahogy így látom. De valahol mégis el kellene jönnie a párválasztásnak, esküvő, gyerekek, ésatöbbi. Az pedig nehogy már a lemondásról és az elviselésről szóljon. Kicsit ellentmondásos dolog ez.
mod:
Na, a mephi-moddal egyetértek.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
HartgeH3-2.8 #48957 üzenetére
Ezt az "életre szóló kapcsolat" bullshitet elkéne felejteni örökre, mert különben ez lesz, hogy "nem gondoltam volna". Mindenki csak sodródik az árral, aztán amíg jólérzik magukat egymással, addig együtt vannak, ezenkívül semmilyen más biztosíték nincs rá hogy örökre így is maradjon.
-
mephi666
nagyúr
válasz
hoffman_ #48959 üzenetére
nem gyújtok rá... jó lenne, de akkor sem
a 95ösöket meg inkább kihagyom... inkább 85 környékén kellene nézelődnöm... végre meg bírtam reggelizni anélkül, hogy elkapott volna a hányinger... nem iszok most egy darabig (ennyit)
#48962: én inkább az "örök szerelemre" mondanám ezt
mert olyan csak a mesében van... az elején lángol normál esetben a szerelem és utána ez az érzés csökken és átalakul szeretetté, kötődéssé, bizalommá, hűséggé, tiszteletté... totál más érzés, de van szerintem olyan erős, mint a "szerelem" ...és, ha ez megvan a két fél között, szerintem simán kitarthat évtizedekig... az meg tényleg csak álom, hogy 60éven keresztül "kisiskolás szerelemmel" szeresse valaki a másikat... ez a bullshit igazán
(szerintem)
-
INMOTEP
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #48917 üzenetére
Ha már itt tartunk én is
Amióta voltam a fodrásznál nagyon nézegetnek a csajok és ez persze forditva is igaz
,de én ekkor mindig tovább suhanok előttük és nem engedek a csábításnak .Ha megállnék csak 1 pillanatra is ezek szét tépnének
-
hoffman_
nagyúr
válasz
mephi666 #48952 üzenetére
Én szó nélkül partibavágnám a 95-ös évjáratot
Sőt, ha ennek vége lesz, már pedig sajnos egyszer vége lesz, akkor rettegjen minden kicsijány, mert felejteni fogok.
Egyébként nem tudom, hogy mennyire hozta elő/vissza ez a dolog a cigit, de nagyon remélem Cimbora, hogy nem nyúltál hozzá azóta sem!
-
mephi666
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #48957 üzenetére
én is azt hittem... múlt szombaton egyik haveromnál voltunk, minden rendben volt... vasárnap anyukájánál ebédeltünk, megint minden rendben... aztán a héten is... csütörtökön pedig koradélután beszéltünk és akkor éreztem, hogy "valami fura"... azóta pedig csak pár nap telt el és ide jutottunk
nekem nagyon hirtelen volt
-
Apollyon
Korrektor
válasz
HartgeH3-2.8 #48955 üzenetére
Erre nyilván csak az lehet a válasz hogy "cruel, evil, devil women..."
Valszeg nem volt biztos benne, és nem akart szarban lenni, aztán amikor már biztos lett hogy kb mit is akar, akkor elmondta. Nyilván lett volna jobb módja is, de sokkal rosszabb is lehetett volna.
Ha vége egy kapcsnak akkor mindenképp van szenvedő fél.De ahelyett hogy ítélkezel és magadnak érzed a problémát, inkább tanulj belőle, és ha esetleg neadjég te is hasonló szituba kerülnél akkor legyél rá felkészülve és tudd kezelni a helyzetet.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Apollyon #48954 üzenetére
Sajnálom és elnézést kérek de pofátlannak gondolom a leányzó "válaszait" nyilván a kolléga feltette a szokásos kérdést , miért? Biztos azt is megkérdezte de hát akkor bújás? oda oda puszilgatás, szeretgetés? és mind ezek ellenére ő benne már régebb óta mozgolódott ez a dolog ha jól tévedek.Ergo pontosan tudta, hogy ennek ő véget vet.
Közben meg szegény fórumtárs "azt gondolta boldog teljes kapcsolata van"
Szemétségnek tartom.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
HartgeH3-2.8 #48953 üzenetére
Már megbocsáss de itt ahogy le lett írva semmilyen hátbadöfés nem volt. Ha nem akarsz valakivel tovább együtt lenni, akkor ennél kedvesebb módja nincs mint hogy megmondod az igazat, semmint húzod tovább értelmetlenül... Vagy Te hogy gondolod, hogy lépsz ki egy kapcsból X idő után?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Most ismét egy nagyon fiatal kis 18-19 körüli leányzóval próbálkozok, igen az első adandó alkalommal akár megcsalhat, de legalább ismerem a feltételeket és nem kell elviselnem azt amit mephi666 fórumtárs , hogy a hátadba vágják a kést.
Saját magát csapta be? Meg sajnálatból puszilgat? Ugyan már..
Húú de kib...ideges lettem.
-
mephi666
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #48951 üzenetére
hát már kezd kitisztulni teljesen a fejem... annyira beb@sztam tegnap, hogy kb 4 sör kellett a reinkarnációhoz
...ja és a tegnap esti csajtrióból 2 már bejelölt fb-n
...csak hát '95-ös születésűek
megoldás: kijózanodok, átgondolom, lépek tovább... előbb beszéltünk fb-n és semmi esély
nagyon sz@r, de nem tudok mit tenni: lépnem kell... ennyi volt... majd kiderül mi lesz... sajnos nincs harley-m, de este úgy néz ki, hogy egy lepukkant bringával is bejöttem a csajoknak
ui: komolyan írtam ma haveromnak, hogy kerítenem kellene egy kínai nőt... (kínai boltok/éttermek környékén keressek?) vagy egy oroszt (majdcsak szereti annyira a vodkát, mint én), esetleg egy négert... (mindig is izgatta a fantáziám, milyen lehet egy néger nő)
#48953: a racionalitás azt mondja a fejemnek, hogy "talált mást, akivel jobbnak tudja elképzelni... ennek ellenére szeret, de azt mondja, hogy nem, hogy könnyebb legyen lépnie és belevágni az újba" (engem viszont konkrétan nem akar megbántani)
-
HartgeH3-2.8
addikt
öhhhm..
Helyesbítenék inkább mephi666 fórumtárs esetére hivatkozva inkább mégse kell nő / kapcsolat inkább azt csinálom mint az amcsik, veszek egy Harley-t és körbemotorozom a földet.
Ha a nők így bánnak velünk miközben szeretjük és imádjuk őket akkor nem kellenek.
Talál majd másikat? "Az" ugyan ezt eljátszhatja majd vele, simán el tudom képzelni.Szerk: Nekem is volt "tökéletesnek hitt" kapcsolat legalábbis jónak mondott kapcsolat, Szerdán még szeretett csütörtökön már nem, és jönnek ezek a fals indokok.
Magyar nők................. ennyi!
-
mephi666
nagyúr
válasz
aphra2 #48947 üzenetére
nekem ex előtti exem volt ilyen... szakítottunk és időnként feljárt: nem érdekelt... ahogy elköltözött, lezártam magamban minden érzést vele kapcsolatban és utána nem izgatott... jött olyan indokokkal, hogy: "úgy gondolja, itt hagyott valamit és eljön érte" ...persze nem hagyta itt... csak ellenőrizgette, hogy mi van velem és talán szerette volna, ha térdre borulva könyörgök neki... (ezt nem kapta meg)
most épp beszélek barátnőmmel/exemmel(?) fb-n és véglegesnek tűnik... mostantól el kell kezdenem beletörődni... úgy érzem hullámokban rámtör majd nagyon a hiánya, de napról napra könnyebb lesz
...és már kezdem belátni, mit tanultam ebből a kapcsolatból... ez az első lépés a "gyógyuláshoz"
ui: (ex)anyósjelölt van még kibukva legjobban
nagyon kedveltük egymást és csomó közös témánk volt... exem előző barátjait nem bírta, mert általában csak páréjszakás kapcsolatai, vagy bunkó pasijai voltak
azt hittem a kapcsolatunk elején, hogy ő is kiélte magát (mint anno én) és komolyan gondolja... örültem is neki... erre lehet, hogy hiányzik neki a régi életmódja?
sz@r ügy... legközelebb 25-30 környékéről kell(ene) választanom
-
aphra2
senior tag
-
Tim82
félisten
válasz
mephi666 #48945 üzenetére
Szerintem meg a saját lábadra kell állnod és úgy kell tervezned az életedet, hogy az alap forgatókönyv az, hogy magad vagy.
Hasonló kört szintén másfél év után velem is eljátszottak szintén másfél év után, csak nekem az az alapállás, hogy ha valaki nem vette a fáradságot, hogy idõben szóljon, hogy kezdi magát rosszul érezni a kapcsolatban, aztán látszólag derült égbõl jön a "nem tudom, hogy veled akarok-e lenni", abban már ott van a "nem". Aki el akar menni, az pedig el fog menni. A kapcsolatot nem, de a büszkeségedet meg lehet menteni.
Egyébként jobb is, hogy most zuhansz meg kicsit. Én hónapokkal késõbb tettem, addigra lett volna más, de kirúgtam szegény csajt. Most meg nincsen senki, de jobb is így, majd lesz.
Arra viszont számíthatsz, hogy az exed majd jelentkezbi fog, amolyan "nem akarok visszajönni, csak eszembe jutottál"-stílusban.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peethy #48943 üzenetére
hagyom akkor a fenébe... ha ő úgy gondolja, akkor folytatjuk, egyébként nem... mocskosul hiányzik, főleg ha eszembe jutnak az emlékek, de nem tudok mit tenni
csalódtam már eleget... tovább kell lépnem szép lassan... először is magamban kell rendet tenni, mert hiába tudnék azonnal becsajozni: nekem nem ez kell... 28éves vagyok, komoly kapcsolatra vágyok... az nem elégít ki, ha csak felhozok pár tizenéves csajt és megk*félem őket
...mindig is úgy álltam mindenhez, hogy: "vagy komolyan csináld, vagy sehogy"
#48944: igen, részben ez tartja bennem a reményt... ha most tényleg "csak" ennyi a problémája és idő kell neki, akkor megkapja
és ha 1 hónap múlva mondaná, hogy "átgondolta, szeret és vissza akar jönni" ...én várnám... tuti, hogy nem lesz most egy ideig komolyabb kapcsolatom, de beszélgetni fogok azért (ismerős) csajokkal... aztán fene tudja, mi hogy alakul
-
gaborbol
őstag
válasz
mephi666 #48941 üzenetére
Ugy gondolom, hogy ott ahol valamelyik fel nincs tisztaban onmagaval, attol a kapcsolatbol nem lehet csodakat varni.
Nem vagyunk egyformak nem vagyunk egy szinten, hogy ugy mondjam.
Lehet rajon egy het, egy honap egy ev alatt, vagy talan soha. Eloszor onmagaval kell kepbe kerulni, amig ez nincs meg, sose lesz kepes rendesen mukodni egy kapcsolatban. Addig viszont rengeteget kivesz a masikbol azt huzza vissza-rantja le.
Nem konnyu megtalani a megfeleo tarsat az biztos, neha sokaig ragaszkodunk valamihez csak, mert azt ismerjuk, elunk benne, felunk valami ujba kezdeni....
-
Peethy
őstag
válasz
mephi666 #48941 üzenetére
Nálam is volt hasonló, akkor voltak még utána kisebb időszakok, mikor úgy gondoltam, hogy lehet valami, mert azért tényleg nagyon közel voltunk egymáshoz. De hidd el, utána is jönnének az ilyen irracionális "hagyjuk egymást" dolgok (ahogy nálam jöttek is), és egy idő után én mondtam azt, hogy hanyagoljuk az egészet. Úgy voltam vele, hogy hosszabb idő múlva esetleg lehet valami, de most biztos nem. Hát azóta eltelt 1,5 év és nincs semmi (bár sokszor még a mai napig hiányzik, ha rá gondolok), de minél hosszabb ideig halogatjuk, utána annál hosszabb a helyreállás... át tudom érezni, tényleg jó nagy pofáncsapás, ha egyik nap még minden okés, és jól érzed magad, úgy látod hogy mindent megadsz neki aztán meg jön ez, amit nem értesz (és ő sem nagyon).
-
mephi666
nagyúr
válasz
negyedes #48940 üzenetére
komolyan, a nőkből hiányzik még a racionalizmus szikrája is... egyszerűen soha nem lehet kiismerni őket igazán... esküszöm, nőknél még ami a legszarabb dolog, az a rivalizálás... hiába vannak "legjobb barátnők", akkor is megy a dolog... féltékenyek a másikra és akaratukon kívül is megpróbálnak a másiknak keresztbe tenni, ha annak érzésük szerint jobban alakul a sora... én magamról meg a haverjaimról el nem tudnám ezt képzelni... soha nem lehet kiismerni őket igazán... és ami nálunk is volt: Ágim még saját magát sem ismeri ki
...nem tudja még mindig, mi lenne neki a legjobb
ui: egyik nő ismerősöm meg biztat, hogy "valószínűleg csak idő kell neki és belátja 1-2 héten belül, hogy mit veszített, stb" (az a durva, hogy én is bízok ebben)
ui2: előbb jelölt be az egyik esti csaj
király vagyok még részegen is, ez nem vitás
-
mephi666
nagyúr
válasz
gaborbol #48937 üzenetére
ja, már próbálok is valamit találni így józanodás közben, ami lefoglal és pénzt is hozhat: külföldről berendelni jó áron játékokat és eladni országon belül... haszon is van rajta (mikor mennyi) és a vevőt mentesítem a rizikó alól, hogy megérkezik-e a cucc
párezret talán tudok keresni darabján, de az is jól fog jönni... meg elmegyek bringázni itt a város környékén és fotózgatok... régen imádtam fotózni, de újabban elhanyagoltam ezt is
az a durva, hogy tegnap itt volt Ágim, anyukája, nővére+pasija és úgy volt hogy sütök 4féle húst (grill, flekken, mustáros meg fenetudja milyen fűszerezéssel) és ők sem értették a helyzetet... szarul esett, mert nagyon kedvelnek ők is
kis híján én is elbőgtem már magam... anyukája mondta is, hogy: "örömmel lát, ha megpróbálom megint meghódítani a lányát"
volt még, hogy Ági felém jött és átölelt, de úgy, mintha el sem akarnak soha engedni és nővére (aki annyira nem is bír) megjegyezte, hogy: "Ági, mit szórakozol? látszik rajtatok, hogy szeretitek egymást"
ezek a dolgok miatt nem tudom, hogy mitévő legyek... volt már olyan nőm, aki azt mondta, hogy "kiszeretett belőlem", de az ilyen helyzetekben inkább került... nem pedig átölelt és megcsókolt... k*rvára nem értem a helyzetet...
ui: viszont a másnaposságom kezd múlni... ez is valami... hosszú idő óta VÁROM a hétfőt és a munkát
-
gaborbol
őstag
válasz
mephi666 #48933 üzenetére
Sajnos ez igy van, nagyon nehez "kiismerni" teljesen egy embert, mar ha egyaltalan lehetseges...
Mi 11ev utan futottunk bele ebbe a problemaba, szep volt, de az utolso 1,5 ev vergodes-szenvedes volt, elmult. Mindenbol tanulunk, osszeszedjuk magunka, felallunk. Ugy erzem nekem kellett ez,mert megtalatam onmagam, es ezzel egyutt uj celokat, ertelmet.
Az emberek sokszor a sajat erzelmeiket sem igazan ertik csak, vagy hazudnak maguknak kulonbozo okokbol, meglatod mi lesz.
Itt az ideje, hogy felkeresd a regi haverokat, lekoccolj az edzoterembe vagy az uszodaba, bringazni, nekiallj tanulni, vagy ha melozol akkor kicsit a karierre koncentralni. Ideje uj dolgokat kiprobalni, valami biztos van mit mindig is ki akartal probalni, hat most eljott az idod.
A lenyeg hogy ne hagyd el magad, es ne agyalj olyan dolgokon amit ugysem tudsz befolyasolni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Apollyon #48935 üzenetére
mondjuk tegnap ahogy beb@sztam, csizmással és barátnőjével megnéztük a tűzijátékot (f@sza képeket tudok részegen is készíteni a kompaktommal), vodkáztunk-söröztünk a malom tetején és utána valami csajtrióhoz odanyomultam az utcán és nyomtam nekik a sódert
nem akartam tőlük semmit, csak magamat teszteltem, mennyire tudom szédíteni a fejüket... asszem jól működök még... de most itthon vagyok egyedül, másnaposan és folyamatosan Ágimon agyalok
valamivel le kell majd kötnöm magam... egyik felem bízik még benne, hogy visszajön... a másik felem meg azt mondja, hogy tegyek le róla
-
Apollyon
Korrektor
válasz
mephi666 #48933 üzenetére
Amiket itt leírtál, azok alapján ez teljesen egyértelmű lépés volt tőle. Feleslegesen hitegeted magad hogy visszajön, holott egyértelműen elmondta mi a helyzet. Elég nagy esély van rá hogy nem gondolja meg magát.
Ha mégis meggondolná magát az se lenne már többet a régi, hiszen csak úgy fogta és szakított, minden előzmény nélkül. (?) Ha ilyen könnyen megtette akkor valszeg érett már benne a dolog, és valóban nem volt annyira mély már a kapcsolat, úgyhogy felejtsd el.
Lépj tovább, ahogy ő is tette.
Örülj hogy legalább egyenes volt, és nem csak furcsán és hidegen kezdett el viselkedni.
A helyedben én is kilennék, mert azért elég rideg hogy úgy tűnik minden rendben, aztán csak egyik pillanatról a másikra lelép. De nem egyedi a dolog, mással is volt már ilyen, velem is.
Ezt bizony ki kell szenvedned magadból, nincs más megoldás. A legjobb gyógyír ilyenkor egy másik nő, hacsak egy éjszakára is. Nekem bevált, mert legalább addig sem voltam szarul. Aztán ilyen ismerettségek is tovább segítenek abban hogy közelebb kerülj majd egy új kapcshoz. Attól függ persze mennyi idő alatt leszel túl. Nekem a legutóbbi 1 éves kapcsom után több mint fél évig tartott mire teljesen rendbe jöttem. Sajna ez van, az élet tele van megpróbáltatásokkal, csak le kell győzni őket. -
mephi666
nagyúr
válasz
Bubee82 #48932 üzenetére
mondtam neki, hogy: az ajtó nyitva áll előtte és visszajöhet
...k*rva bonyolultak a nők... hiába volt már eddig 2 eljegyzésem meg vagy 2 tucat rövidebb kapcsolatom, soha nem lehet őket kiismerni igazán... 3-4élet kellene hozzá minimum... és az a sz@r, hogy másoknak mindig tudok jó tanácsokat adni, amik be is jönnek: magamon nem tudok soha segíteni
-
Bubee82
őstag
válasz
negyedes #48930 üzenetére
Nem tudom. Nekem az lenne a minimum elvárás h odaálljanak elém és megmondják h mi a f@sz van, nem sunnyogni, meg szerepeket játszani.
Mephi
Sajnálatból??? Na jó, erre most tudnék mit írni...
Azok alapján amit írtál, én nem erőltetném. Ha majd netalántán mégis érez valami irántad és rájön, akkor tudja hol talál. Én ennyit tudok hozzáfűzni. Kb. nálam is ez a szitu.
Általános mottóm: Don't give a goddamn fck 'bout it...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Bubee82 #48929 üzenetére
jah, csak most csütörtöktől indult komolyabban a dolog és fura volt, mert esténként csomószor felébredtem arra, ahogy bújik hozzám... és kereste folyamatosan nappal is a kezem, átölelt... szájra adott puszit meg ilyenek... és állítása szerint sajnálatból
szerintem pedig vannak érzelmei
-
Bubee82
őstag
válasz
mephi666 #48928 üzenetére
Szerintem ez ennyi volt és kész. Fogadd el. Ha ennyire határozottan ki van jelentve, akkor annak elég nyomós oka lehet. Ez egyébként szvsz jó, h nincs kertelés, hanem meg van mondva kerek perec.
Nekem 6,5 év után tették ki a szűröm
És jól vagyok, sőt kurva jól, h őszinte legyek, de nem a szakítás egyenes következménye miatt
Ennek egyszerűen így kellett lennie
-
törölt tag
válasz
mephi666 #48926 üzenetére
kvaéletbe
Párszor megnéztelek Titeket képeken és boldognak tűntetek. Sajnálom.
Nem tudom, hogy menthető e még a dolog vagy nem, de ha nem, akkor mindenféleképpen azt ajánlom, hogy mozdulj ki, menj el bulizni, menj el haverokkal sörözni, beszélgetni. A lényeg, hogy kapcsolódj ki. Ameddig nem találsz új lányt, addig Ő fog a fejedben járni, de igazából nem is tudom, biztos adnak majd valami jobb tanácsot is nálam tapasztaltabbak. Nem tudom, hogyha ennyi együttlét után szakítana velem a barátnőm, akkor mihez kezdenék. Általában 3-4 hónap után dobnak engem vagy én a csajt...
Kitartás! -
mephi666
nagyúr
nem nagyon írtam még ide, de most itt tartok:
...tegnap szakítottunk barátnőmmel 1.5év után, mert elmondása szerint nincsenek már érzelmei és nem boldog velem
enyhén kibuktam és úgy bebasztam, mint az atom... most próbálom összeszedni magam... hihetetlen ez az egész, mert pár napja még azt hittem, hogy boldog velem és 100%os a kapcsolatunk... de erre meg azt mondta, hogy saját magát is hitegette...
-
negyedes
addikt
válasz
Csakénvagyok #48908 üzenetére
azt mar elbasztam.
mindig megszegem az aranyszabaly:csirkekel nem kezdunk!
tegnap este jol elvoltunk buli minden(nem surun akartam tole semmi az ejszaka, de allandoan maszot ram). ma delutan bevagja, hogy beszelt reggel az exevel es ugy gondolja, hogy megprobaljak ujra.
azok utan hogy a csavo nagyon szemet volt vele.
-
Rica
senior tag
válasz
Szombat van. Kölcsön kérsz egy drága vagy drágának látszó autót. Megkérsz a rokonságból vagy a haveri körből egy jó csajt, hogy menjen le veled a dizsibe. Ha előtte veszel egy üveg tesco gint, akkor 2-3 ezerből meg van az egész éjszaka nővel együtt.
Csak a tisztaság kedvéért, a kölcsön jó csaj azért kell, hogy beindítsa a dizsikékben az alfa hímre gerjedést. -
bence78
aktív tag
válasz
menj ki az utcára, ott láthatsz sokat
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nőt akarok
-
Rica
senior tag
válasz
Csakénvagyok #48913 üzenetére
A meredek lejtő legfeljebb a vidámparkban kellemes.
-
negyedes
addikt
válasz
Csakénvagyok #48913 üzenetére
leforditanatok nekem eyt a gauss gorbet? mert igy nem ertem.
-
Rica
senior tag
válasz
szőröscica #48909 üzenetére
Így van ez, amikor az ember a csúcson van. Ha meg van az áldozat, máris új vadat kell hajtani. Mikor önbizalom zéró, akkor meg alig jön össze még egy erős kompromisszumos megoldás is. Ez a Gauss görbe jobb oldala, amit házasságnak neveznek.
-
szőröscica
addikt
válasz
Csakénvagyok #48910 üzenetére
22 a múlt hétvégi, 26, akit szintén a múlt hétvégén ismertem meg, 22 aki jöhetne még, illetve egy 23 éves lenne aki engem igazán érdekelne.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
szőröscica #48909 üzenetére
Ezek mind 17 és 20 közt vannak?
-
szőröscica
addikt
Az milyen már, hogy teper a múlt hétvégén lefektetett csajszi, egy másik, akit szintén múlt hétvégén ismertem meg (mondjuk vele jövő hétvégét már lefixáltam
), illetve egy korábbi, tehát holnap estére három közül választhatnék, de nekem egy negyedik kellene, aki viszont jelenleg teljesen felejtősnek tűnik? Mondjuk bulizni megyünk holnap este ezzel a negyedikkel, de a barátnője hamarabb meglenne, mint ő, nagyon úgy tűnik sajna. Na majd alakítok valamit.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Apollyon #48888 üzenetére
Ó, nem úgy van az, egy picit vicceltem, semmi más. De ha úgy alakul, habár nem igazán én vagyok a társaság központja, mégis valahogy sosem egyedül megyek haza.
Negyedes: Hát azt a fészbúkos csajt a helyedben simán elvinném vigaszdíjul. De mondjuk csak akkor ha már látszik hogy annyi, és nincs mit tenni a másikért. -
törölt tag
válasz
negyedes #48898 üzenetére
Testileg is teljesen? Hát azért én azt nem szeretném, ha neki is farka lenne.
Egyébként a teljes egyezést keresni túlzás, könnyen unalomba fulladhat. Szerintem olyan kell, akivel akkor is barátkoznék, ha velem azonos nemű lenne. (Persze ez csak egy szükséges feltétel.)
-
Peethy
őstag
Két nap alatt másodszorra jöttök negyedesnek ilyen poénokkal... összefogtatok?
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #48900 üzenetére
En meg osszejottem vele, aztan parszor talalkoztunk, mondtam neki, hogy osztol osszefuthatunk tobbszor is, de addig van eleg dolgom. Olyanokat irkalt, hogy orokre velem...stb.
2 hete szakitottunk. Pedig annyi hulyeseget elterveztem vele...
Ugynezki, hogy nem tudok olyan csajt talalni, aki korban is illik hozzam, jo a teste es agyilag is okess.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest