Hirdetés
Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
hejesírásó #31199 üzenetére
Onnan, hogy említetted hogy gazdász leányzó..és gondoltam hogy ha gazdász és gépész akkor SZIE
-
dragonfx
veterán
válasz
bandus #31167 üzenetére
és hogy bírod ki..néha én is ugy avgyok szeretem de sok ez az idő.
bízok benne tényleg szeretem nem ezzel van gond csak ha az ember szeret valakit igazán szeretné minél többet látni.
Nálunk is heti 2 nap amit együtt avgyunk.van néha összejön 3-4 is.
persze mikor neki és nekem is alig volt melonk 2x ennyi volt jobb volt dehát meg kell éálni jah.Az elmélyülést ideig segíti ha nem mindennap ugymond látjátok egymást kell elvislenia másikat...de azér későbbi komolyabbak kialakulásához kell a soxori együttlét én így látom.
hmmmm????????
én 17 éves nőtől ne várnék komoly kapcsolatot ha 20 fölötti lennék....egy fiú helyében.nagyon ritka.
-
Thusor
őstag
válasz
hejesírásó #31194 üzenetére
Azta. Csak nem a SZIE-re jársz mint gépész? Én ott vagyok most végzős gazdász.
-
fokukac
nagyúr
na lúzerek, így kell romantikázni a csajotokkal...
-
hejesírásó
senior tag
válasz
#56474624 #31193 üzenetére
első évesen összeálltam anno egy harmadévessel...mikor ő végzett nekem még három év volt mert gépészt nem szokás időben elvégezni gazdászt meg igen.
elég nehéz volt a kapcsolat emiatt. jó volt? igen. vhol igen. szerelem miatt vágtam bele? igen.
a józan észt elnyomtam, h ez nem jó ötlet? igen.mi lett? ki fogod tudni találni.
szval igen. én beleestem megint A hibába talán. nem bánom. MÉG!
de lehet h még fogom, de ha nem. akkor az vmi olyat jelenthet ami miatt érdemes fémet pakolni a mancsodra.
DE másnak, a hibából tanulva ugyan ezt kifejezetten nem ajánlom.
-
törölt tag
válasz
hejesírásó #31192 üzenetére
Észrevettem, hogy nem tetted. Csak azt nem értettem, miért tanácsolod.
Melyik a jobb hozzáállás az nem kérdés számomra. Szerintem számodra sem, valahogy elvergődtél idáig Te is.
Megnyugtathatlak, hogy az én utam még ennél is nehézkesebbnek néz ki. Bár nem tervezek előre, de esetemben másfél év korkülönbség, és egy évvel biztosan később is fogok emellett végezni a sulival (mivel amit először elkezdtem, azt otthagytam). De majd csak lesz valahogy, kár ezen stresszelni. -
Zewa
senior tag
Ma találkoztam az exemel, meg beszéltük személyesen a dolgokat.
Hát elég szar volt nah, de tudom hogy jól döntöttem.
Piros, könnyező szemeibe nézni jó formán nem tudtam...
DE! az élet megy tovább, most még túl friss a dolog. -
törölt tag
válasz
hejesírásó #31189 üzenetére
Nézd meg mire reagáltam elsőnek. Azt mondom, hogy nem lehet ezt úgy tervezni, hogy eleve csak 3-4-5 évvel fiatalabbak jöjjenek szóba, mert úgy gondolom velük lehet jövőm.
A sorrend a lényeg: Első a szerelem nálam. A nagy jövőbeni terveknek alárendelni az érzéseimet, az maximum kényelmesebb, könnyebb, de nem jobb út. -
hejesírásó
senior tag
válasz
#56474624 #31188 üzenetére
A jelenlegi párom akár az igazi is lehet (5 évet vártam rá
).
Minden percet úgy élek meg vele, hogy a jelennek élek. Viszont ezek mellé józanul gondolkodom, és tervezem a jövőnket. Nem értem mi a probléma ezzel.
Sztem egy a nőt komolyan vevő pasi így csinálja a dolgait egy bizonyos kor\érettség fölött.
-
törölt tag
válasz
hejesírásó #31187 üzenetére
Sokra mész a jelennel ha vki olyannal vagy akivel nem lehet majd jövőd
Lehet mégis többet ad, minthogy olyasvalakivel legyen jövőm, akit nem érzek az igazinak.
Semmi sem tart örökké, erről nem árt megfeledkezni. Az élmények intenzitása inkább marad meg az emberben, mint a hosszabb, de az embert kevésbé megérintő idők. -
hejesírásó
senior tag
válasz
bandus #31181 üzenetére
maximálisan kihozza a gyerekben rejlő lehetőségeket, nagyon mások a tanítási módszereik stb. neten sztem találsz sok anyagot. egyébként orbano tökéletesen megfogalmazta.
ha meg az egzisztencia rendben van, akkor nem mondtam semmit. esetedben nem kell akkor az a bizonyos különbség korban.
By cy lus: nem értem mi a menekülés abban ha reálisan tervezed a jövődet, nem a távolit hanem a közelit. Sokra mész a jelennel ha vki olyannal vagy akivel nem lehet majd jövőd.
orbano: nem mentél el azóta wc-re?
magas labda volt...
-
törölt tag
válasz
hejesírásó #31179 üzenetére
szval nem véletlen az h az a 3-4-5 év körkülönbség kell.
Szerintem meg nem. Végülis ki kell az embernek? Aki belefér a nagy terveibe, vagy akit igazán szeret? Én úgy vagyok vele, hogy ami jön, az jön, nem félhetek már jó előre a jövőtől. Előre álmodozni gyerekről, házról, meg a jövőbeni együttélésről szerintem nem más, mint a jelen (nem teljesnek érzése) elől való menekülés.
Ezutóbbi meg vagy a kapcsolatból adódik, vagy önmagunkból. Utóbbiból talán majdnem mindig valamelyest. Túlságosan belénk ivódott szerintem a nyugati civilizáció "élet rendje". Van az életnek rendje? Szerintem nincs.(Az az egy valószínű biztos, hogy mindenki meghal egyszer. )
-
válasz
hejesírásó #31179 üzenetére
milyen az a waldorf ovi?
az egzisztencia miatt pedig úgygondolom, hogy nem kell aggódnom.
-
törölt tag
válasz
hejesírásó #31178 üzenetére
Az ember mindig változik (érik?
) valamelyest. Csak 18 előttről 20-ra valamelyest többet.
Biztos vagyok benne, hogy kevés olyan ember van, aki 20 éves kora előtt kötelezte el magát egyvalaki mellett igazán hosszú távra. De még talán 25 előtt sem igazán.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bandus #31177 üzenetére
Ezzel csak akkor lehet baj ha 25-27 évesen nem tudod még az egzisztenciát megteremteni az utódaitoknak, demár szeretnétek gyereket. nagyon örlődni fogsz emiatt.
nálunk 1 év a korkülönbség.én is örlődöm most ugyan ezen oknál fogva. páromnak van egy 1,5 éves kisfia. szeretnék velük összeköltözni. bölcsibe nem akarjuk adni, szval dolgozni nem tud menni mellette. waldorf oviba akarjuk majd járatni.
a keresetem elég magas. korom 25,5 a nettóm bonuszok és juttatások nélkül majdnem 250. ez egy embernek sok, de háromnak kevés. szval nem véletlen az h az a 3-4-5 év körkülönbség kell.
mert mire a jányka gyereket akar->diploma után 1-2 év, te már 30 vagy és lesz pénz dögivel. -
hát nem mondanám, hogy könnyű, de nálunk én viselem jobban. marha sokat kell tanulni, így ez leköti időm nagy részét. neki utolsó év, szóval neki azért több a szabad ideje, ha úgyvesszük. vagy inkább kevesebbet van iskolában, ez a helytálló.
bár még csak fél év telt el, azért mindketten tudjuk, meg érezzük, hogy ez talán más, mint a többi, és van tétje a dolognak. én úgyvagyok vele, hogy nem szeretnék 35-40 évesen gyereket, hogy ne láthassam megszületni az unokámat. szóval értitek... nem akarom még 30 évesen is életem párját keresni, amikor már jó esetben apukának kellene lennem. szóval én ehhez a dologhoz már ilyen szinten állok hozzá.
-
Goose-T
veterán
válasz
orbano #31174 üzenetére
Szerintem is az. Ha a kapcsolatban az egyik fél nem akar annyiszor találkozni, mint a másik, akkor ott már alapvető problémák vannak. Valaki említett itt korábban egy jó kifejezést erre: kipcsi-kapcsi.
Ez nem szerelem, csak időtöltés. Amióta összejöttünk a barátnőmmel (lassan 9 hónapja), egy kezemen meg tudom számolni a napokat, amikor nem láttuk egymást. Azóta már össze is költöztünk.
-
törölt tag
Véleményem szerint az sem túl jó, ha minden nap látják egymást a felek, vagy akár minden másnap. A kapcsolat elmélyülését szerintem legjobban a kezdeti időszakban a heti 1 találka meg is erősítheti akár.
Miért ne lenne az jó, ha minden nap? Egyáltalán honnan számítjuk egy kapcsolat kezdetét? Onnan, hogy először meglátták egymást, vagy az első csóktól, esetleg az első szextől, vagy honnan?
Szerintem ha két ember vonzódik egymáshoz ténylegesen, és van jövőjük, azoknak semmiképp nem árthat, ha minden nap látják egymást.
-
törölt tag
Én ismertem olyat, hogy nagyon szerelmesek voltak, össze is költöztek, majd pénzhiány miatt szét kellett költözni, suli mellett dolgozni, idejük egy héten kb. pár óra volt egymásra (egy időt követően már az sem volt túl meghitt), miközben egy helyre jártak. Vége lett (úgy durván 1 évet követően).
Oké, állítólag voltak bizonyos külső bomlasztó tényezők is, dehát mégis vége lett egy olyan kapcsolatnak, ami prímán működött előtte. Igazából én az ilyen külső tényezőkben sem hiszek, egy igazán erős kapcsolatra miért kellene tudjon hatni egy rossz akaró, aki telibeszéli mindenfélével az egyik fél fejét? Hogy alapból gyenge kapcsolat volt valójában, vagy a "távolság" miatt vált sebezhetővé, az mindenesetre jó kérdés.
De szerintem nincs általános recept. Ismerek olyat, ahol működik már több mint két éve a távkapcsolat. Nem is biztos, hogy a kapcsolat erősségétől függ, hogy fennmarad-e, lehet pusztán csak egyfajta lelki érettséget, erőt kíván meg. -
sanyixXx
senior tag
válasz
Nordik #31151 üzenetére
aha, biztos későn írok már erre, de legjobb barátnőtől sokáig nem szabad kérdezni! megcsalásnak, megkerülésnek, áskálódásnak vagy valami hasonló "jónak" fogja érezni és akkor véged
a smiley ellenére komolyan mondom.
épp most futottam bele ebbe, pedig kimondottan ártalmatlan dolgot kérdeztem. mondjuk elég rosszul...
tehát ebből nagyon pofára lehet esni. óvatosan! -
sanyixXx
senior tag
hajjaj... épp egy regényt tudnék írni az utóbbi témákból. távkapcsolat és 4 évvel fiatalabb kiscsaj egyvelege.
én ebben a félévben 1000km-re tanulok budapesttől...140km-t bármikor leautóztam/vonatoztam volna, ezen ne múljon semmi...
a fiatalabb lányok téma már problémásabb. nem vagyok nagy öreg (23), de nagyon érzem a 4-5 évvel fiatalabbakon is, hogy kissé éretlenek. amúgy tök oké, mert senki nem születik felnőttnek, de én személy szerint nehezen kezelem az olyat, hogy valaki komolyabbnak gondolja magát annál, mint amit a viselkedése tükröz. és hozzátenném, hogy magamat sem tartom felnőttnek -
Zewa
senior tag
válasz
kisboxi #31164 üzenetére
Én benne vagyok, hidd el tudom miről beszélek.
Komolytalan, megbízhatatlan? Egyáltalán nem erről szó.
Az ide vágó szó éretlen.
Persze kivételek vannak de a nagy átlagban a fiatalabb nem igazán elég érett az idősebb partnerhez.... (Legfőképpen igaz ez a 20év alatti korosztályra. Itt számít az a 4-5év.......) -
adam_
senior tag
válasz
bandus #31167 üzenetére
És hogy bírod ki azt az időszakot, amikor nem látod? Én bevallom az ilyen esetekben nagyon szarul vagyok, hiányzik iszonyatosan, jójó, beszélünk telón, vagy az interneten, de az mégis más mint a személyes találka. Erre van valami tipped, hogyan lehet ezeket kezelni? Vagy most a kezdeti időben van ilyen, majd elmúlik ez is idővel?
És mennyire jó dolog az, ha az egyik fél nagyon ösztönzi a találkákat, többet és többet, nem okozhatja ez a kapcsolat kihűlését egy idő után?
-
hát, én nem hittem ebben a dologban sosem, ennek ellenére az én esetemben eddig nagyon jól működik. pont az utolsó kolis napon ismertem meg barátnőmet. még innen pesttől is 140km-re lakik, meg 160-ra tanul. nyáron meló miatt szintén csak hétvégéken tudtunk találkozni, bár egy nyaralást összehoztunk a balatonnál. suli közben is, de azért néha összejön 1-1 négy-öt-hatnapos együttlét, de van, hogy két hétig sem látjuk egymást. eddig működik (kopp-kopp-kopp), ha nem is zökkenőmentesen. viszont nagyon szeretem, és úgyérzem ő is engem, és bízom benne, hogy amint végez az egyetemmel, jóval többet tudunk találkozni
-
adam_
senior tag
Egy párkapcsolatban a heti egyszeri találkozás, de akkor az olyan fél napos kielégítő lehet mind a két fél számára vagy azért ennél többet kell rá áldozni? Természetesen azon kívül a kapcsolattartás megy interneten, telefonon. Ezt úgy általánosságba kérdezem, mit gondoltok erről. Véleményem szerint az sem túl jó, ha minden nap látják egymást a felek, vagy akár minden másnap. A kapcsolat elmélyülését szerintem legjobban a kezdeti időszakban a heti 1 találka meg is erősítheti akár. De kíváncsi vagyok, ti hogyan vélekedtek.
-
törölt tag
válasz
Nordik #31163 üzenetére
Szerintem csak rajtad múlt.
Különben abszolút azt gondoltam elsőre a "kis éjszakai kaland" kapcsán, aztán ahogy láttam, hogy "bonyolultabb" vagy pár fokkal, elbizonytalanodtam. Bár ettől még mattrészegen akármit tehettél.(#31164) kisboxi
Te is általánosítasz! Ha már fiatal akkor komolytalan, megbízhatatlan.Nem ez a baj. 18-19 éves kor alatt még nem igazán fejlődött ki az emberek személyisége sem. Sokan azt sem tudják pontosan, mit akarnak, vagyis inkább hogy mi kell(ene) nekik. Kell valamennyi tapasztalat (akár plátói szerelem, egyoldalú szerelem, rajongás is megteszi), hogy az ember erre rájöjjön, és kapjon valami képet, tisztába jöjjön az érzéseivel. Valaki mondjuk soha nem lesz képben, ilyesformán nem feltétlen nagyobb kockázat 18-19 év alatti személlyel leállni, de mindenképp lutri.
-
kisboxi
tag
Értem Én persze.
Csak mostanában mindenki ezen a korkülönbség dolgon lovagol. Adott esetben fiatal korban is meg lehet találni azt a fiatalabbat akivel jól érzi magát az ember, és akiben meg tud bízni.
Te is általánosítasz! Ha már fiatal akkor komolytalan, megbízhatatlan.Nordik: csak volt ott valami.
-
Zewa
senior tag
válasz
kisboxi #31159 üzenetére
Korkülönbség? Idősebb korban nem igazán.
Fiatalabb korban viszont szerintem sok az a 4-5év. 15éves lányoknak átlagban közel nincs meg az a kellő érettségük mint egy 20évesnek.
És ezért nem értem meg hogy tudnak járni 2x-éves srácok mondjuk 15éves csajjal. Persze! Kivételek vannak de az nagyon ritka.Nehezen tudom ezt megfogalmazni de remélem érted a lényeget.
-
-
kisboxi
tag
válasz
#56474624 #31157 üzenetére
"De hadd kérdezzem már meg, mi a frászt csináltál azzal a lánnyal?"
Erre azért én is kíváncsi lennék?
Zewa: már nem azért, de miért számítana a korkülönbség? Ezt valahogy soha nem fogom megérteni. Mert ha megértik egymást, akkor?
A Miss pics@ csajokat meg alapból hanyagolni kell, komolyabb kapcsolt téren!
-
törölt tag
válasz
Nordik #31146 üzenetére
A szerelemnek ez a szenvedélyes fajtája (megkülönböztetnek még elvileg társas szerelmet is). Jómagam képtelen vagyok szenvedélyes szerelemre, azaz amikor leszáll a lila köd, és...
De hadd kérdezzem már meg, mi a frászt csináltál azzal a lánnyal?
Elmehetnél egy bizonyos dezodor reklámjába ezzel a mutatvánnyal. -
Nordik
őstag
Köszi a segítséget, megnézzük hogyan alakul aztán meglátjuk.
Majd még tuti jövök nőügyekkel.
-
Zewa
senior tag
válasz
Nordik #31149 üzenetére
Hogy megkíméld magad a csalódástól próbáld meg kevésbé komolyan felfogni főleg ha nem is igazán dúl még a láv!
Belecsapsz a a lecsóba oszt' ha nem jó akkor még mielőtt nagyon egymásba bonyolódnátok búcsút intesz neki!Bár szerintem itt a korkülönbség még igen is számít viszont(!) vannak kivételek.
Sokszor halom ilyen Miss pics@ csajoktól hogy neki ilyen idős olyan idős csávó kell, csak tudnám ki az a barom állat aki össze jön velük...^^ -
kisboxi
tag
válasz
Nordik #31153 üzenetére
Hát, az lehet hogy nem járna túl pozitív végeredménnyel. De mit is kérdeznél tőle? Ha esetleg lenne bármi olyan dolog ami a leányzóra rossz fényt vetne azt úgy sem fogja neked elmondani.
A helyedben megpróbálnám elfelejteni a csalódásokat amiket a volt barátnőd okozott, és újra bízni valakiben! Mert, nem minden ember egyforma!!
-
kisboxi
tag
válasz
Nordik #31143 üzenetére
Már ne haragudj, de ez nem olyan őrült nagy korkülönbség, te sem vagy még olyan idős. Ilyen korban simán bele kellene vágnod a dolgokba, lesz ami lesz!
Mit veszíthetsz? Semmit!!
De, lehet hogy volt már egy pár csalódásod e téren, és ezért nem akarod? Ezért nem tudsz megbízni benne? Mert akkor nem a korával, vagy vele van a gond, hanem inkább veled. Attól, hogy "ilyen fiatal" még nem biztos hogy át fog b....i.dragonfx: ebben igazad van. Arról azért tudnék mesélni, hogy egy mai 17 éves körüli lány milyen "fiatal" is valójában.
-
törölt tag
válasz
Nordik #31143 üzenetére
Valahogyan tudatnom kellene vele, hogy nekem kell még idő, találkozás, hogy kialakuljon valami...
Mondd/írd meg neki nemes egyszerűséggel.
Amennyire rád van állva, ez nem tántoríthatja el, ha nem csak egy fellángolás.
No megyek, visszatérek az én drágaságomhoz, a frobenius-normához.
-
Nordik
őstag
válasz
dragonfx #31138 üzenetére
Azthiszem ez a gond, hogy félek nem tudnék benne bízni.
Amúgy Ő még csak 17 éves én 21 és ezen is látszik, hogy fiatal még mert már egy találkozás után többet akar és beleakar csapni a lecsóba, lesz ami lesz alapon.
Régen lehet én is így tettem volna, de most már átgondolom, hogy mi a jó döntés, kell -e nekem ez a kapcsolat stb.Valahogyan tudatnom kellene vele, hogy nekem kell még idő, találkozás, hogy kialakuljon valami... Egyszerűen nem bír lassítani, ostromol és ezzel fog elriasztani.
-
orbano
félisten
válasz
hejesírásó #31140 üzenetére
szerintem ez az egyetlen igazi ok ezek közül:
"önbizalom, egészséges önszeretet (hisz ha nincs magával megbékélve egy tescós tejfölre is féltékeny lesz)"
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bandus #31139 üzenetére
ez sok mindentúől függ, mármint az hogy ezt ki hogy tudja kezelni:
*bizalom a másik felé
*együtt töltött idő
*önbizalom, egészséges önszeretet (hisz ha nincs magával megbékélve egy tescós tejfölre is féltékeny lesz)
*szeret-e hisztizni, balhézni->ez elég jó ok rá
*mennyire féltékenykedős típus
*jó-e a kapcsolatuk (ha nem jó akkor félhet az exek miatt)
*biztos van még más is csak nem jut eszembe -
válasz
Protezis #31124 üzenetére
szerintem nem kell ezen annyit agyalni. mi fél éve vagyunk együtt, múltkor csörgött barátnőm telefonja, egy volt barátja kereste, hogy írna-e neki egy cd-t. aztán mivel az ő laptopjával valami gebasz volt, még a cd-t is én írtam neki... a másik oldalról, meg egy régi nagy szerelmem pont alattam lakik a koliban, majdnem minden nap beszélünk, sokszor együtt jövünk-megyünk haza. szerintem nem kell ezt az ex dolgot ennyire túlreagálni, ha lezáródott a dolog, akkor szerintem tökmindegy, hogy ír-e sms-t szülinapkor vagy sem.
-
dragonfx
veterán
válasz
Nordik #31135 üzenetére
hát ezt neked kell érezni tiszta e már a szíved az elöző kapcsolat óta..tudsz e ujra bizalmat adni egy másik nőnek...
nem mellesleg tetszik e tényleg vagy csak 1 ugrásra volt jó akkor...
Szerintme ez az 1 éjszaka után szerelem nem szerelem, max. a jó sex miatt érzi így egyik fél általábvan..ha mind2 így érzi több az esély...de enm tünik tartósnak egy sexre építkező kapcsolat egyből az elején....Ahogy Orbano is írta szerintme is több hónap kell a szerelembe eséshez...
De vedd a jó oldalát ha kicsit együttmükődést tanusítasz vele lesz egy sexpartnered amíg be nem látja te nem akarsz többet.
-
kisboxi
tag
válasz
Nordik #31135 üzenetére
Csak van benne valami, ha már volt egy kis éjszakai kaland, meg utána még találka is. Nem lehet, hogy csak te ijedtél meg valamitől, és azért "húzod a szádat"? Mint, írtad is, hogy tetszik, de azért abban igazad van, hogy 1-2 találkozás nem mindig elég a "szerelembe" eséshez.
Egyébként létezhet olyan, de általában a fiatalabb korosztálynál.
-
Nordik
őstag
Mitgondoltok létezik olyan, hogy egy lány annyira beleesik egy fiúba egy kis éjszakai kaland illetve egy találkozás után, hogy full lila köd körülötte minden?
Jelen esetben én vagyok az a srác. Szóval van egy lány aki kb. így érez irántam, én pedig ahogy egyre idősödök meggondolom, hogy összejöjjek e vele és nekem nem elég 1-2 találkozás a "szerelembe" eséshez... Vagy csak még nem jött el az a lány.
Megbántatni nem akarom, teccik-teccik, de valahogyan még húzom a számat és ma le is koptattam egy olyan dumával, hogy majd még meglátom mit szeretnék. Hát teljesen kétségbe volt esve. Szánjak még időt rá vagy haggyam a fenébe ha az első találkozáskor nem volt meg részemről az, hogy ez a lány kell...
-
törölt tag
válasz
Protezis #31132 üzenetére
Haragban se kell lenni az exekkel, csak szerintem az ilyen dolgokat le kell zárni örökre.
A lezárás miért kellene azt jelentse, hogy abszolút semmilyen kapcsolat ne legyen az ex-szel? Félnem kellene attól, hogy időnként pár üzenetet váltsak egy volt barátnőmmel, mert még a végén visszamegyek hozzá, és jaj akkor mi lesz?
Szerintem például pont ez jelentené azt, hogy nem zártam le a dolgot teljesen. -
zso73
veterán
válasz
#56474624 #31121 üzenetére
Én nem akarom becsmérelni. Ez amolyan kijelentő módnak szántam, és elgondolkodtatónak Tibi számára. Mert nem fair "kurvát " csinálni egy emberből!!! Nemtől függetlenül.
Persze, hogy kettőn áll a vásár. De legalább, ha tudja az ember, hogy rosszat csinál, akkor ne tegye............. -
Protezis
őstag
Nem vagyok féltékeny, nem birtoklom őt, kölcsönösen elfogadjuk, hogy néha a saját barátainkkal, haverjainkkal akarunk lenni. Haragban se kell lenni az exekkel, csak szerintem az ilyen dolgokat le kell zárni örökre.
Mindamellett elfogadom tőletek, hogy a reakcióm semmi jóra nem vezet, úgyhogy próbálok a jövőben tartózkodni a hasonló kirohanásoktól. De akkor is nagyon zavar, hogy sms-ezik a volt pasijával. Még ha évente csak háromszor is.
-
törölt tag
válasz
Szerintem a volt barátokat/barátnőket le kell zárni, emlékezni rájuk, főleg a szép dolgokra, remélni, hogy boldogok, de nem tartani velük a kapcsolatot.
Szerintem picit felfújod ezt a dolgot. Az jelenti egy kapcsolat normális, érett lezárását, hogy örihari van az exekkel, vagy mi?
Másrészt hogy nem bízol benne, ráadásul még jelet is adsz neki szóban, az nem tesz jót a kapcsolatotoknak. A bizalmatlanság bizalmatlanságot szül.
Jó hogy már azon nem húzod fel magad, hogy rajtad kívül mással is mer örülni, és nem depressziós, ha épp nem veled van.
Ne akard birtokolni ennyire. Ragaszkodni fog a szabadságához, annál inkább.
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy nem szólsz bele, kivel barátkozik, kivel tartja a kapcsolatot, és a saját "szerepedre" koncentrálsz. Egy féltékenykedő férfi gyengeséget sugároz a barátnője számára, neked pedig erősnek, nagyszerűnek kellene lenned az ő szemében.
Ha úgy gondolod, hogy az ex pasija vetélytárs számodra, akkor miért vágod magad alatt a fát? -
kisboxi
tag
válasz
Ha ilyeneken kattogsz, akkor tényleg helikopter vagy.
"barátokat/barátnőket le kell zárni, emlékezni rájuk, főleg a szép dolgokra, remélni, hogy boldogok, de nem tartani velük a kapcsolatot."
Ezt komolyan is gondolod?
Miért ne lehetne vele/velük jó viszonyban az illető? (vagy csak nekem ilyen a felfogásom??)
-
dudika10
veterán
válasz
Szerintem fölösleges ezen idegeskedni. Mondjuk én is ilyen vagyok, ezért egyáltalán nem zavar, ha a barátnőm ilyen. Nem jelent semmit, hogy ír neki egy válasz sms-t. Főleg szilveszterkor amikor boldog-boldogtalan sms-t írogat mindenkinek.
Pl arra gondoltál-e már, hogy a volt párja tök részegen írt egy sms-t aminek semmi értelme nem volt és ezért mosolygott rajta? -
Zewa
senior tag
válasz
#56474624 #31125 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok kétségbeesve csak most érzek ilyesmit először és olyan furcsa... Persze lesz ez még másképp is. Viszont a logika nem tud olyan könnyen győzedelmeskedni az érzelmek felett.
Ne légy olyan féltékeny! A féltékenység megöli az egészet! Ha együtt vagytok akkor bízz benne! Bizalom nagyon fontos. Ha lesz valami az úgy is kibukik-
Viszont ameddig csak ilyen apró-cseprő dolgok vannak addig ne féltékenykedj (max kicsit) inkább fordítsd azt az energiát a barátnődre! -
törölt tag
Azért van ez a topic, hogy leírjuk.
Az üresség érzés természetes, de majd elmúlik. Tudom, mindig ezt mondják, de fogsz találni másik lányt, lehet nem már holnap, vagy egy hét múlva, de ha nem görcsölsz ezen, nyitott szemmel jársz, nem esel kétségbe, akkor biztosan. Egyszerűen csak élni kell tovább.
-
Protezis
őstag
Négy hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Nagyon jól megvagyunk, mindketten úgy érezzük, mintha már egy éve együtt lennénk. Kisebb nézeteltérések persze voltak, de ezek jó részét az apja okozta/okozza.
Egy részét viszont nem. Utolsó exe folyton skype-on kereste, utcán összefutottak. Bár nem tetszett barátnőmnek, nem koptatta le, mert abból az jön le, hogy bunkó. Inkább semleges válaszokat adott neki, próbálta kerülni a kommunikációt vele. Egy kiadós veszekedés után tette meg, hogy letiltotta skype-ról, törölte facebookon, stb.
Azonban van még két ex, akikkel jóban van. Nem kommunikálnak rendszeresen, de most szilveszterkor épp barátnőm mellett feküdtem az ágyban, amikor befutott egy sms az egyiktől. Gondolom B.U.É.K sms volt, nem kérdeztem, igazából nem is érdekel mi volt benne. Barátnőm meg vigyorogva visszaírt neki. Ez persze kicsapta a biztosítékomat. Ő azzal érvel, hogy azért mosolygott, mert már csak mosolyogni lehet az ex írásmódján/szóhasználatán, és amúgy is csak szilveszterkor, karácsonykor, szülinapok alkalmával mennek a jókívánság sms-ek (meg gondolom e-mailek, üzenetek iwiw-en, facebookon). Ez engem rettentően zavar. Elfogadom, hogy voltak, elfogadom, hogy jó volt velük, boldogok voltak, és már elvileg lezárták a dolgot, de akkor is rettentően zavar. Szerintem a volt barátokat/barátnőket le kell zárni, emlékezni rájuk, főleg a szép dolgokra, remélni, hogy boldogok, de nem tartani velük a kapcsolatot.
Csak én vagyok helikopter?
-
Zewa
senior tag
Úgy érzem ma ért végett az egy éves kapcsolatom, legfőképpen miattam.
Mikor együtt voltunk úgy éreztem hogy ez már lerágott csont, kihűlt dolog.
Úgy voltam vele hogy szép volt, jó volt de ennyi elég volt. Az eszem még mindig ezt mondja. Viszont most hogy már hogy szétmegyünk egyből ürességet érzek és azt hogy ez így nagyon nem lesz jó.
Ezt a dolgot az is fokozza hogy ő volt az első "igazi" kapcolcsatom az életben.
Időben és tartalomban szintén.
Iszonyat szar érzés...
Igazából most jelen pillanatban nem tudtam mást, így leírtam ide ha nem gond. -
Rica
senior tag
Szerintem Tibinek ez lesz a központi problémája: eltúlzott megfelelési kényszer. A melóban is agyonhajtja magát egyedülállóként, csajt csak azért, hogy ez az elba**tt sekélyes világ elismerően csettintsen.
A jó hír, hogy ez nem egy komolyabb pszichózis vagy valós depresszió, csak a fogyasztói társadalom manipulációja, viszonylag egyszerű képlet, de azért a szakember segítsége kell, amiről már korábban beszéltünk, mert itt az elején kell elkapni a dolgot, mielőtt komolyra fordul.
-
törölt tag
válasz
dudika10 #31106 üzenetére
Nem ismer(t)em, ezért nem esett le.
(#31102) tibi666:
nekem a nők presztízskérdés. nem társ kell, mert megvagyok így. arra kell, hogy megjelenhessek vele valahol. hogy megnézzenek, tátsák a szájukat az emberek, húúúúúúbazzeg ez milyen jó nő.Szerintem ez nem egyedi eset, és nem is annyira beteg dolog, elég sokan vannak így ezzel: kell egy nő/férfi a kirakatba. "Nézd meg az új pasimat/csajomat." és hasonló csevejek, mintha csak egy új autóról lenne szó.
-
And01
aktív tag
BÚÉK mindenkinek!
-
dragonfx
veterán
na tegnap megint látom ismerösi körben egy olyna lányt akit szívesen meg........ volna....olyna tipikus én stílus.mármint külsőre csak jó nagy mellekkel.azért próbáltam enm látványosna nézni remélem sikerült 2 leosztás között.
igaz a barátnője miatt sosem kéne többre, de 1x azért kaphatna egy kis "büntetést"...
-
dudika10
veterán
válasz
#56474624 #31101 üzenetére
Névtelen fórumtársunk tért vissza egy elég gyenge próbálkozással. Éppen írni akartam a moderátoros topikba amikor láttam, hogy másban is felmerült már a gyanú és már töröltek is mindent.
szerk: mindenkinek boldog és sok kalandban gazdag újévet kívánok, persze akik még nem állapodtak meg, akik már megállapodtak azoknak csak boldogat.
-
tibi666
senior tag
feljöttem egy picit, hogy elköszönjek tőletek az évben.
köszönöm a sok tanácsot, támogatást, amit adtatok!viszont reménytelen eset vagyok. míg nem voltam itt online, rengeteg időm felszabadult, gondolkoztam. rájöttem, hogy nekem a nők presztízskérdés. nem társ kell, mert megvagyok így. arra kell, hogy megjelenhessek vele valahol. hogy megnézzenek, tátsák a szájukat az emberek, húúúúúúbazzeg ez milyen jó nő. ha a barátaim, kollégáim nem dugnák meg, én sem foglalkozok vele. beteg dolog, de erre ébredtem rá.
na, megyek fürdök, borotválkozok, aztán belevetem magam az éjszakába. búék mindenkinek!!
-
törölt tag
Tudja valaki mi lett a Férfi, férfiügyek topikkal? Nemhogy lezárták, hanem törölték teljesen...
Egyébként BÚJJÉK Mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Óra topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest