Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Nekem kéne egy nagy segítség, én pasi vagyok, megismerkedtem egy 17 éves lánnyal, 1 éve, egy nagyon jó barátom volt, a legjobb lett, (én most 23 vagyok), aztán ősszel a részéről volt fellángolás, és felőlem is, ami tartosabb lett, és a szeretet alapjait hintette el bennem, de ő benne nem, ő visszatért barátságra. Megírta, hogy szeretné ha nagyon jó barátok lennénk, de se több se kevesebb.
Sajnos én nem tudtam barát lenni, és sokszor megfolytottam, nem kapot levegőt (nem szószerint). Megpróbáltam vele megbeszélni, valószínűleg ő nem tekintett rám soha férfiként. Szerintetek hogyan tovább ez ügyben? mit csináljak? Érzelmileg most nagyon a béka segge alatt vagyok, betett nekem még ez is... Sokszor kellett már lányokról lemondanom, mégegyszer már nem tudom hogyan kezelni. Az nem kérdés, hogy szeretem őt annyira, hogyha én állok a boldogsága útjában, akkor tényleg félre állok akár egy életre is.Szívesen várom mindenki véleményét.
-
tibi666
senior tag
válasz
hejesírásó #31798 üzenetére
nekem a love.hu nem vált be.
hamar töröltem is magam. más oldalt meg nem igazán ismerek. -
hejesírásó
senior tag
na nem várunk péntekig
előrehoztuk csütörtökrede nem tudja h én már holnap meglepem
-
törölt tag
válasz
IreN!CuS #31796 üzenetére
Haveromnak is volt dolga ilyen csajjal. A csaj azért nem akart tőle semmit (azóta sincs senkije tudtommal), mert volt neki egy hosszú, többéves kapcsolata, és blablabla. Haverom nem várt rá, összejött egy másik lánnyal, erre a lány azt követően jó sokszor leírta neki msn-en, hogy mekkora hülye volt, már mennyire bánja...
Visszatérve a hegyekkel-völgyekkel megáldott leányzóra.
Szerintem ha ő tette fel ezt a kérdést, akkor nem akar semmit sem Tőled.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
#56474624 #31793 üzenetére
hát ejnye majd figyelek,h milyen nevet írok
A bizonytalanság szerintem sem jó,állítása szerint azért van mert eddig neki 1 hosszabb kapcsolata volt(1.5 év) ami számára nagy csalódással ért véget.És fél h ne h csalódjon megint(bár szerintem ez rossz hozzá állás).Spontán tali meg azért kicsit nehéz....Lirion: Hát pont,h nem
Ő hozta fel ezt a "komolyabb" témát,ahol feltett egy ilyen kérdést: te szeretnél tőlem valamit.Én nem vagyok az a nagy "kertelős" srác,úgy h kifejtetem neki azt azt.És beszélgetünk erről az egészről.Ha régebb óta itt lennél tudnád h nem olyan vagyok mint amilyennek "lefestettél" ezzel a hozzászólással
-
Lirion
addikt
válasz
lezso6 #31785 üzenetére
Ha a pillanatban lennél, akkor már rég meglenne a csaj. Te nem a pillanatban vagy, hanem a fejedben és folyamatosan kattogsz azon, hogy szabad-e, lehet-e, mit fog szólni. Szóval tényleg túl sokat gondolkodsz, de nem mielőtt cselekszel, hanem ahelyett, hogy cselekednél.
"Fene bele, hogy ilyen nagyon biztosramenős, mindent vagy semmit gyerek vagyok."
Ez nem biztosramenés, amit te csinálsz. Csak lassan evezgetsz a magad kreálta langyos vízben, mert annyira imádod a hölgyeményt, hogy inkább elrejtvén a férfiúi vágyaidat barátként lógsz vele, csak nehogy megszakadjon a kapcsolat és ne láthasd vagy beszélhess vele többet. Mondjuk ezt fel lehet biztosramenésnek is fogni, mert végülis így gyakran lehetsz vele, de ugye nem erre vágysz te, így pont a minden és a semmi közötti állapotot sikerül(t) elérned és lépéseket nem teszel sem egyik sem másik irányba. -
Lirion
addikt
válasz
IreN!CuS #31792 üzenetére
Jól értem, hogy te megkérdezted a csajtól, hogy akarna-e járni veled? Az idézett szövegből ráadásul úgy fest, hogy msn-en kérdezted meg.
Ha ez így van, akkor sikerült egy majdnem biztos csajt elszúrnod. Ha egy lány bizonytalan, azt vedd úgy, hogy zöld utat kaptál a következő lépésre és azt addig próbáld elérni, amíg
a) sikerül megtenned
b) határozottan és magabiztosan mond nemet.
És nem kérdezgetni, hogy akar-e folytatást, megfoghatod-e a kezét, nézhetsz-e rá! -
törölt tag
válasz
IreN!CuS #31792 üzenetére
Eltartott egy ideig, míg így hétköznapi név alapján rájöttem, hogy a 90d-ről van szó valójában.
Szerintem egyébként nem jó, ha egy lány bizonytalan. Az is igaz, hogy talán nem mindig elég egyetlen találkozás (bár én úgy gondolom, hogy jó esetben az a szikra ott van már elsőre, hogy legyen folytatása a dolognak, és ne gondolkodni kelljen). Én épp ezért nem szeretem a randikat, mert el van tervezve, nem elég spontán. Spontán találkozások sokkal jobbak, az ember nem tépkedi a haját, meg rágja a körmét, sokkal lazább, kötetlenebb tud lenni, és idő mint a tenger.
-
IreN!CuS
őstag
Hát szandi is necces úgy látszik nekem ez most nem megy ebben a hónapban
Elkezdi,h nem tudja mi akar és inkább azt mondja h semmit sem.("másrészt meg nem lett volna olyan komplikált a dolog mint most, mert inkább azt mondtam h nem szeretnék tőled semmit minthogy azt mondjam h fogalmam sincsen,tehát fogalmam sincsen h én akarnék e tőled vmit vagy nem,és inkább azt mondtam h nem" "és a legegyszerűbb az lett volna ha te sem akarsz és túllépünk rajta" kis idézet.)De közben hangoztatja h mennyire hasonló a felfogásunk meg mennyire összeillünk ilyen téren.De ő nemet mond mert h nem tudja h akar-e valamit tőlem vagy semennek ellenére sokszor ő ír meg kezdeményez beszélgetést érdekes
lezso6:"....csak Ő van ott meg én, minden kiszáll a fejemből, aztán kb a pillanatnak élek." Hát írd fel egy papírra,h bepróbálkozás és ragadsz ki a falra hátha feltűnik pár óra alatt és nem szál ki minden a fejedből
-
dragonfx
veterán
válasz
tibi666 #31769 üzenetére
kicsit tulhuzod szerintema hurt...
biztos azért a fizuért ami neked van abbana pozicióban tenni kell...de csak 1 hétre belekostolnál lehet nem fizikailag hanem mentálisan fizikailag egyese emberke mit tesznek 100e.ért miközben de sokszorosát keresed lehet hirtelen nagyon megbecüslnéd amunkahelyed nem mondanád soknak és felrázódnál.
Ha ugy érzed segít persze menj el fizikai erősítésre gyúrni attól önbizalmad idő után biztos lesz kikapcsolsz relaxálsz.sajnos az élet megfelelésből szól...kell tudni mikor kell hallgatni és mikor kimondani amit akarsz és kell.Nem mndne nő vár 101% tőled naponta csak ehhez neked is adnod kell lefelé a mércéből...hogy ne bombanőt akarj aki üresfejű mert ugysem fog értékelni max apénztárcádat kocsidta hogy felvághasson veled.persze cserébe kapsz kollégáktól elismerést jópár patron ...de boldog nem leszel nem fogsz szeretetbe élni és idő után vége elsz mikor a nő megunja ezt.
én is ygerek vagyok mindneki megmondja néha 1x évesnek tűnők.de lexarom engem a barátaim így fogadnak el így szeretnek.szal 31 évesne is lehet valaki vicces.
Azért hogy megfelelő társat találj tenned kell neked is.
És igena nők nagyrésze azt is tudja látja amit te nem mondasz ki.smondjuk ez szerintem mindne ember kiváltsága valamilyne szinten egészséges normális.
-
orbano
félisten
válasz
lezso6 #31785 üzenetére
ez nem azért van mert informatikus vagy, hanem azért, mert tapasztalatlan vagy és gyáva. a vegyész is ugyanennyire fosik csajozni, és ugyanennyire szeretne biztosra menni, mint Te. de ugyanúgy nem fog neki sikerülni
élőben meg nehéz is lesz, és mindaddig így marad, amíg rá nem jössz, hogy sosem jön el az a pillanat, hogy ne félj lépni. csak meg kell tanulnod nem foglalkozni a félelemmel. de ehhez sajnos lépni kell, nincs mese. legyél kicsit vakmerő! -
fokukac
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #31761 üzenetére
vegyél viagrát...
tudod, a lenyugvó Napnak is van ereje...
-
törölt tag
válasz
lezso6 #31785 üzenetére
Szerintem túl van magyarázva ez az egész szituáció. Élőben semmi sem jel, msn-en át meg minden kis szirszar, ezt érdemes összevetni.
És ne gyere azzal a dumával, hogy mert élőben a pillanatnyi extázisnak élsz; szerintem akkor te nem tudod mi az, mert az éppenhogy nem felerősíti a félelmeket... (halkan megsúgom: még informatikuséknál sem.)
-
törölt tag
válasz
lezso6 #31782 üzenetére
Szerintem ez már nem biztosramenés, hanem egyszerű beszariság.
Egyik pillanatban abból, hogy megmutatja a nyusziját neked, messzemenő következtetéseket vonsz le, máskor meg ott ültök a szobádban (megismétlem: felment a szobádba), és akkor meg várod, hogy leteperjen. Azért érzed a difit!
Szóval ha a közeledbe kerül, akkor változol át egész véletlen "biztosramenőssé".Komolyra fordítva: nem biztos, hogy beszariság, lehet élőben nincs meg az a kisugárzása feléd, amit msn-en keresztül vélsz tapasztalni, vagy bemesélni magadnak. Szerintem túl sokat msn-eztek, és keveset vagytok együtt élőben. Szar dolog, ha az ideálkép nem egyezik azzal, amit élőben tapasztalunk.
-
proof88
addikt
válasz
hejesírásó #31776 üzenetére
persze nem is írtam h kamu emberek vannak ott fenn, azért lehet ott is ismerkedni... van jó tapasztalatom onnan (nem pont arról az oldalról), de élőben is kell
-
hejesírásó
senior tag
válasz
proof88 #31774 üzenetére
olyan dolgokat tudott amit csak olyan tudhat aki valóban nálunk keresztelkedett, egyrészt.....másrészt látásiból ismerem
harmadrészt camon toltuk, megmutatta pár anyajegyét.....visszakerestem 2004-es képeket bizonyos eseményekről....és ott van rajtuk itt ott
szval ez most kivételesen nem az álltalad leírt eset.......................
DE
1 olyan már volt. h óóóó telón toljuk....mert h nincs msn-je meg skype..ja
meg h hjvjam fel a számát....de hogy neki külföldi telója van...és ne lepjen meg a furcsa számstbstb
olyan nyomulós volt h még in is szagot fogtam
-
proof88
addikt
válasz
hejesírásó #31772 üzenetére
szval nem gondoltam volna h love.hu jó is vmire.
a lovehu arra is jó, hogy regelsz nőként kamu képekkel és akik írnak neked, azoknak visszaírod, hogy igen-igen, de inkább telefonon beszélnél velük, de előbb ők vegyenek legolcsóbb feltöltőkártyát, küldjék el a számát mailben és akkor felhívnak téged (hogy az ő számuk titokban maradjon, félnek a zaklatástól)egyébként remélem nem lesz megint flame ebből az online ismerkedés dologból. lehet ott is, de élőben jobbnak tartom.
egyébként ez a nő gondolom finn, hát az ő arca nekem nem tetszik...
de a finn kiejtés az nagyon tetszik
RRRRRR
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
hejesírásó #31772 üzenetére
Megint az onlájn ismerkedés? Hm, talán igen talán nem, de olyan hlyeken sosem.
-
hejesírásó
senior tag
próba képen nem rég regeltem love.hu........hát egész jól sikerült.
van két 27 -es akivel talizhatok ha akarok
meg egy 23 éves aki a multkor már pedzegette h ha szakít a pasijával végleg (most szétköltöztek) akkor talizhatnánk tul képpen.... 90-60-90
és van egy gyöngyszem is aki mint kiderült ugyan oda járt fősulira mint én tök sok közös ismerősünk és élményünk van..stbstb. 90-es nem hájasmájas
szereti a sexet, egyedül él. nagyon tud nevetni stbstb....szval nem gondoltam volna h love.hu jó is vmire.
egyszer már próbálkoztam vele de akkor nem így használtam mint most.
kicsit utána néztem netes társkeresési fortélyoknak és hát ja.....nem hum bugg
ez volt a napi fizetett hirdetés
-
Goose-T
veterán
válasz
hejesírásó #31766 üzenetére
Gagyi. Azt hittem, azt a nyusziját mutatta meg.
-
tibi666
senior tag
valahol belefáradtam már. a munkámat ha jól akarom csinálni, 100%-ot kell nyújtanom.
ez rengeteget kivesz belőlem. valószínűnek tartom, hogy az érzelmi hullámzásaim is emiatt vannak. nagy a stressz, a nyomás rajtam és folyton bizonyítani akarok.emellé még azt is megtenni, hogy jól informált legyek a világon történő dolgokkal kapcsolatban, mindenhez hozzá tudjak szólni, emellett vicces, kedves, megértő is legyek, nekem nem fér bele. nem bírom. ezért próbálok most a fizikai edzésre is koncentrálni, hátha azzal a szellemi frissességem is növelhető. néha úgy érzem magam, mint akinek teljesen berozsdásodott az agya, abszolút nem tudok koncentrálni.
és ezt tetőzi még az insomnia, ha pedig esetleg sikerül aludnom, akkor az idióta álmaim.
engedd meg, hogy kicsit teszetosza legyek. így 31 évesen is. -
tildy
nagyúr
válasz
hejesírásó #31764 üzenetére
Filmben a kedvencem volt. Vagy 5szor legalabb lattam.
dragonfx: jogos. Ugy is gondolom. Itt van felnottkent, elvielg megvan mindene a csajon kivul, kozben meg olyan gyerek meg, egy dontest se kepes meghozni, masoknak akar megfelelni, itt az nnu-ben latjuk tesze-toszasagat (nemcsak ra jellemzo, ott volt annak idejen Kokkantas, vagy pala, vagy most lezso6 is) .
Tibi666 eseteben azert kevesbe ertheto a dolog, mert bar egy 18 evesnek meg ugy ahogy megbocsathato, ha tesze-tosza, egy 3x evesnek mar kevesbe. Vagy ha az, akkor legalabb viselje meltosaggal.
Bocs Tibi666, tenyleg azt gondolom, nagyon nehezen allsz a sarkadra, nehezen teszel meg lepeseket a sajat boldogulasodert. De a hiszti, hogy mennyire rossz neked, az megy. Csodalkozol, hogy igy nem kellesz egy nonek sem? Hiaba nem mondod nekik , latszik az, hidd el.
-
orbano
félisten
válasz
Csakénvagyok #31761 üzenetére
te nem vagy a barátja
-
fokukac
nagyúr
valóban nem kaptak el
én voltam Dániában, Norvégiában és Svédországban is. Dániában kimondottan csúnyák voltak az emberek (nők és férfiak is), és mindenki rosszkedvű és depressziós volt. PErsze télen jártam ott, ez is közrejátszhatott.Aztán átmentem a hídon Svédországba, és lőn, a lányok szépek lettek és mosolyogtak.
persze a svédeknél sokkal több szép lányt láttam, mint a norvégoknál, viszont azt is el kell mondani, hogy magyar szemmel tényleg nagyon furcsán viselkednek. Szépek és mosolyognak, de semmi közvetlenség nincs bennük. A szemkontaktust abszolút nem ismerik, egyszerűen nem néznek rád, és kész, csak azzal besézlnek, akivel muszáj. Nekem ez új volt, ilyen távolságtartást sehol sem láttam még a világban, velem ugyanis szoktak szemezni a csajok. :_)
aztán voltam Lengyelországban is, és ott csak úgy kapkodtam a fejem, annyi bevállalós kis szőkeséggel találkoztam, gyönyörűek voltak, de tényleg. Nem tudom, hogy csak Katowice és Wroclaw környékén van ez így, de eszméletlen volt. Amúgy volt jónéhány céges tréning is, ahova minden országból jött 5-10 ember, és hát, a szláv leányvállalatoktól olyan csajok jöttek, hogy az állunk leesett, az egyik orosz kislánnyal majdnem volt közelebbi ismeretségem is
Amúgy kérdeztem az egyik moszkvában lokalizált volt kollegát, hogy ez a színvonal csak a hr-recruitment-et dícséri, vagy ez reprezentatív minta, és mondta, hogy ez utóbbi. Volt később olyan, hogy a kijevi irodából jöttek csereprogramban egy hétre, na az se volt semmi.
Ezeken kívül a Met-art, Femjoy, stb. c. szakfolyóiratokban szereplő leányzók túlnyomó többsége is keleti szláv, és ez nem véletlen.
Higgyétek el nekem, hogy az igazi szőke ciklonok nem a germánoknál, hanem a szlávoknál vannak. -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #31755 üzenetére
Lol.Ha lenne egy kis ver a pucajaban, mar reg kiment volna skandinaviaba, ha tenyleg bejovosek neki a szokek. A penze megvan ra, valoszinuleg angolul is tud , de megsem teszi. Inkabb itt sajnaltatja magat. Ahelyett, hogy a kezebe venne az iranyitast.3x evesen.
Nomindegy.Sved csajok - bar nem csipem a szokeket- szvsz szepek
@: tuti csak azert mondod, mert teged nem kaptak el
-
tildy
nagyúr
Ha mar ugyis szo volt a focirol, szep szoke sved leanyzo.
-
tildy
nagyúr
válasz
orbano #31750 üzenetére
Olvastam a dunet az iment, van benne egy jelenet, mikro Lady Jessica vendegeket hiv a hazba, uri embereket, pompas ruhakban diszelegnek. Kozben meg Paul azon morfondirozik, mekkora kepmutatas, alarc az egesz, mikor belul velejeig rothadtak....
Valahogy igy vagyok a mu szepsegekkel is, mintha onon butasagukat, gyengeseguket stb. rejtenek a szepseg alarca moge. (a kikent, kifent, mu csajokra vonatkozik ez, nem a termeszetes szepsegekre).
Amugy megszokhattuk mar, Tibineka kirakati babak jonnek be.
-
-
orbano
félisten
válasz
lezso6 #31741 üzenetére
miért kergetne el, addig amíg semmi olyat nem teszel, ami kényelmetlen helyzetbe hozná. addig legyezed a hiúságát, és elvan veled az udvartartásában.
de mindegy is, már így is 1000000000 x többet agyaltál ezen, mint kéne. cselekedj, és meglátod mi lesz. vagy ne cselekedj és hagyd a francba. de ez a szájkarate már sok -
Lengyi
aktív tag
válasz
lezso6 #31741 üzenetére
Már pár hónapja követem itt a dolgokat. Egyszerűen semmi nem lesz ebből az egészből, ha rajtad múlik. Hiába rángatja meg a töködet egy este alkalmával, akkor is idejössz megkérdezed vajon mit akar? mi lesz? ez már jel? Mi a f*szra várunk édes barátom? Lépj már 1ről a 2re kicsit "drasztikusabban"
-
törölt tag
válasz
orbano #31738 üzenetére
Az msn-es dolog pont fordítva megy náluk, a lány sohasem ír rá. De ha elkezdenek beszélgetni msn-en, akkor órákig cseverésznek. Ez valahol mégis azt mutatja nekem, hogy az ő lépésére vár a lány, és hogy ez nem az lcsb-be kerülés, amiről Te beszélsz.
olyan nagy mákja meg szinte biztosan nincs, hogy még ezek után is érdeklődjön utána a csaj. ha mégis, ott valami nagyon nagy baj van
Pedig lehet mégis.
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Max. ha már évekig húzódik.
-
orbano
félisten
válasz
#56474624 #31736 üzenetére
ez nem általánosítás. volt "szerencsém" a teljes vergődést végigkövetni itt fórumon. olyan nagy mákja meg szinte biztosan nincs, hogy még ezek után is érdeklődjön utána a csaj. ha mégis, ott valami nagyon nagy baj van
egyébként volt pár iyen stílusú lánybarátom, akikkel inkább csak haverkodtam, mert volt jobb. aztán mikor ínségesebb idők jártak, azt hittem elővehetőek a talonból, de nem. pedig minden jel megvolt: napi szinten MSN, mindig ők kerestek, intim témák, leeresztett védőpajzs: mindez persze csak azért -mint később kiderült számomra- mert már nem tekintettek potenciális udvarlónak, így nem volt mitől félniük. és ez rohadt megtévesztő tud lenni, főleg ha az ember fia híján van a tapasztalatnak. de még később is.
nos ez az LCSBbe kerülés. -
törölt tag
válasz
tibi666 #31728 üzenetére
Ha elutasít, akkor azért, mert "nem haver", ha meg nem utasít el, akkor nyert ügy, ergo ugyancsak "nem haver"? Mikor haver akkor?
Egyébként szerintem marhaság elkezdeni ténylegesen más lányok felé nézelődni. Azért, mert lezso6 balf*sz volt az elején? Na és? Megvan a vonzalom/szimpátia mindkét részről, tegyük fel. Ezzel a helyzettel kell kezdeni valamit. Nem megfutamodni. De úgyis nevezhetjük, hogy emelt fővel távozás.
Szóval nem osztom a véleményeteket orbano-val. Nálam például k*rva ritka, hogy egy lány vonzzon, és megfeleljen számomra. De amikor igazán tetszik valaki, azzal a helyzettel érdemes próbálni kezdeni valamit. Ha ilyen kacifántosan, akkor így, de elszalasztani "emelt fővel távozás" címén nagy hülyeség.
-
-
kisboxi
tag
válasz
AMD Power #31723 üzenetére
Semmiféleképpen nem volt szándékomban úgymond letámadni a dolgokkal. Reméljük az idő megoldja a dolgot.
orbano: "ha nagyon kell valaki, akkor élből balfasznak kell lenni"
Na igen, sokan ezzel cseszik el a dolgokat, és ha már egyszer úgymond "lejárattad" magad az illető hölgyemény előtt, akkor az már halott ügy. -
orbano
félisten
válasz
#56474624 #31727 üzenetére
"Fel lehet kelteni újra az érdeklődését, ha volt valaha."
ez sajnos nem így van. ha bekerültél az LCSB-be, onnan gyakorlatilag kizárt hogy visszakerülj a célkeresztbe. egyébként is tibinek adok igazat. ha már azon kell agyalni, hogy hol mond kisdebb valószínűséggel nemet... bakker, ezt még leírni is nevetséges
ez a hajó már bizony elment lezso6 barátunknak, itt inkább az a kérdés, hogy még hány tanulókört fog ezzel a dologgal futni, mielőtt továbbáll.
-
tibi666
senior tag
a képen szép a lány.
-
tibi666
senior tag
válasz
#56474624 #31727 üzenetére
én másképp látom a dolgot.
az biztos, hogy tudja mi a helyzet. ha elmegy, akkor gyakorlatilag nyert ügy. ha nem megy el, az is egyértelmű, mert egy havert miért utasítana el, tehát ez esetben lerázás történt. és ez az a pont, ahol talán még emelt fővel ki lehet ugrani a dologból, majd elkezdhet nézelődni más nők háza táján. -
törölt tag
válasz
tibi666 #31726 üzenetére
Nem, ha nemet mond, az sem jelent semmit. Fel lehet kelteni újra az érdeklődését, ha volt valaha.
Mondhatnánk úgy is, ki lehet ugrasztani a nyuszit a bokorból (talán épp ezért mutogatta neki a nyusziját), de ehhez nem az a jó taktika, ha lesben állva figyeli.
A lány pontosan tudja, hogyha elhívja egy kávéra, amögött több van, hisz eléggé lebukott már a kolléga, hogy odáig van érte. Ideje stratégiát váltani.
-
törölt tag
válasz
tibi666 #31721 üzenetére
Nem személyesen, neten keresztül könnyebb nem-et mondani. Bár attól is függ, kinek.
Most így direktbe bepróbálkozni csak úgy lehet nem túl szerencsés már.
Elég lenne, ha mondjuk tudna róla a lány, hogy szombat este elment haverokkal valami buliba csajozni, vagy valami ilyesmi. Viszonylag könnyen ki lehet deríteni, hogy hidegen hagyja a dolog, vagy féltékeny, esetleg egyértelműbb jelzéseket kezd adni ennek hatására. A legjobb, amit tehet, hogy msn-en sem keresi nyakra-főre, azt kéne látnia a lánynak, hogy nélküle is tud élni. Mert akkor kénytelen meggyőzni, hogy mégsem. Már ha szeretné. Ha meg nem szeretné, akkor úgyis mindegy, de az állóvizet csak így lehet megkavarni, ha úgy szolidan, de egyértelműen elkezd élni, nélküle.
-
akos3
addikt
válasz
kisboxi #31707 üzenetére
kb 1-2 hete volt itt egy kolléga egyen ilyen "gonddal". Barátságból lett szerelem.
Sztem Te is a szerint cselekedj emit neki javasoltunk. Semmi képp se mondd meg face to face-ba mert az ilyen elriasztja a lányokat, és jön a sokaknak jól ismert "gondolkozom még" válasz..és hát akkor már szvsz bukta a dolog. Én a Te heyledbe inkább csak sima bókokkal halmoznám el, figyelmességgel árasztanám el, célozgatnék erre-arra. Mintha flörtölnél vkivel. Valszeg nem fog menni olyan lazán, mert ez nem csak egy flört, hanem Te többet akarsz, de sztem ez bejön a csajoknak. Ilyen irányba vidd a kapcsolatot és akk neki is leesik majd a 20 filléres... -
kisboxi
tag
válasz
lezso6 #31700 üzenetére
Na ja. De ha mindenki a "tökéletes" nőt keresné, akkor kihalna az emberiség!
Hát, fórumtársak most egy olyanba kerültem amire én sem számítottam. Van egy leányzó akivel kb. egy éve megpróbáltuk és akkor nem ment. (én voltam a ...) Most, vagyis már egy ideje beszélgetünk, elvagyunk egymással. A gond nemrég kezdődött, hogy rájöttem Ő az aki kell nekem. Talán RÁ vártam eddig! Aki mellett komolyan tudnám venni a dolgokat (így a 20-as éveim közepén). De, nem tudom, hogy hogy mondjam ezt meg neki. Egyszóval sz@rban vagyok.
-
törölt tag
válasz
orbano #31702 üzenetére
nézegess meg ennek fényében pár igazán kibebaxott jó nőt, és képzeld el, hogy okosak, kedvesek, szeretetéhesek,
Azért az nem csak úgy megy.
lezso6:
Vedd ennél lazábban a dolgot, ne vágyakozz ennyire. Pláne azért ne, mert nem biztos, hogy nyerő pozícióban vagy a lánynál. Másrészt meg csak megbénít a vágyakozás.
-
orbano
félisten
válasz
lezso6 #31700 üzenetére
ne vetíts már ezzel az idióta vagyokos dumával. nem tudod, hogy idióta vagy, meg vagy róla győződve, hogy igazad van és hogy ő a világ legkülönlegesebb csaja. ha rájönnél, hogy ezt csak a vágyaid, meg a farkad mondatja veled, mert nem kaphatod őt meg, akkor nem rinyálnál itt ennyit, hanem keresnél egy esélyesebb csajt. de nem. ez ilyen tipikus szar: minél esélytelenebb, annál inkább meggyőzöd magad arról, hogy ő aztán fúhade, és soselesz mégegy ilyen. nyilván ezt könnyebb is, mint belátni, hogy igen, ez a hajó elment, majd keresek másikat. ennyi erővel szembe is köphetnéd magad.
persze ebbe a hibába beleesni nem bűn, csak nem felismerni az. szerintem agyalj egy kicsit ezen, és azért nézegess meg ennek fényében pár igazán kibebaxott jó nőt, és képzeld el, hogy okosak, kedvesek, szeretetéhesek, és fintor nélkül lenyelik
Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest