Hirdetés
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
proof88 #33670 üzenetére
Persze , hogy nem tudom, hiszen "csak" webfejlesztő vagyok, akinek már az asm is kínai
A memóriacímzésekről, a memória lefoglalásáról , stackműveletekről nem is beszélve
Lol. Komolyan.
zoltanz: mazoista szót nem, mazochista szót inkább ismerek. Egyébként igen, az vagyok.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
orbano #33673 üzenetére
Én nem de elég sok programozó ismerősöm van valamint dolgoztam mellettük.
Mondjuk az, hogy valaki tud programozni egy nyelven egy dolog, sokan meg tudnak írni valamit, de koncepcióban nem látnak nem ismerik annyira vagy csak nagyon döcögősen.
Valamint más megirni egy hálózatos adatbázis kezelőt pl és egy nyomtatványkitöltő progit. -
csaba54
tag
válasz
tibi666 #33660 üzenetére
ráadásul nálam még a zsuzsa név is kritérium volt
4.-ben a megközelíthetelen szőke, kékszemű Tóth Zsuzsa után
talán két szöke ha volt aki szót érdemel,persze egyik se Zsuzsa
ruhátlanul meg hidd el van szebb a szőkénél
mentem én is 200al mérgesen,de aztán még mérgesebb lettem tankoláskor
nem megoldás -
Lirion
addikt
válasz
tibi666 #33660 üzenetére
Igazából úgyse hiszed el, de a barátaid kb. leszarják, hogy milyen nőd van. Aki nem a barátod, az is leszarja, hogy milyen nőd van. Csak te gondolod azt, hogy ez máshogy van, csakis saját magadnak állítasz korlátokat.
A kérdés pedig nem az, hogy minek élsz, hanem az, hogy hogyan teheted ezt szórakoztatóvá.
-
Rica
senior tag
Lehet, hogy igen
Valahol el kell kezdenem újraépíteni magam. Nem kell több középszerű strigula, nem visz előre semmit. Tőlem lehet buta is, ha nagyon szép, vagy valamiben magasan kiemelkedik az átlagból. Most őszintén, elég jól össze vagyok rakva (adataim alapján megnézhettek az iwiwen), van tapasztalatom bőven, IQ 140 környékén, ált műv Honfoglalón 6000+, nem vagyok hazudós, önző, a tettek mezején is minden rendben, csak nálam erősebbekkel bunkózom, stb. 45 évesen hol találok egy olyan nőt, akinek ez számít, és nem a kocsimat nézi meg először, vagy azt, hogy milyen nő van mellettem a dizsiben? Magasak az elvárásaim, de pont erről beszélünk. Vagy vegyem tudomásul, hogy 20 év alatt annyit változott a világ (velem együtt), hogy többé nem lehetek sztár?
-
tibi666
senior tag
csupán annyit akarok, hogy még a gondolat csírája se fogalmazódjon meg bennük annak, hogy na ez a szerencsétlen öt év szenvedés után csak egy ilyen nőt talált magának.
ja, ma valaki belement az autómba, minimum 100, de inkább 200 ezer körüli a kár, tegnapi nagy munkahelyi balhé volt. és nem ittam. pedig megfordult a fejemben, hogy most egy üveg páleszt eltüntessek, de ott hagytam a spájzban.
mindenesetre azon azért elgondolkodtam, hogy tulajdonképpen minek élek és nem tudtam válaszolni. mert az autómon és a iváson, meg néhány bulin kívül nem tudok mit felhozni. fura érzés. kicsit mindent leszarok hangulatban jöttem haza debrecenbe, 200 körüli tempóval...
-
qantum
senior tag
válasz
Stalker-2572 #33649 üzenetére
ne habozz !
-
Goose-T
veterán
válasz
Stalker-2572 #33651 üzenetére
Bakker, most esett le, hogy három csaj. Hívd el a hármat egyszerre, aztán ha négyszemélyes parti nem is lesz, az egyikkel még simán el tudsz vonulni, a másik kettő pedig addig el tudja szórakoztatni egymást.
-
orbano
félisten
válasz
zoltanz #33646 üzenetére
bazz, progmatos vagyok, kb 600 ilyen emberrel találkozom naponta. semmi egyedi nincs benne. bár az átlagnál tényleg szerencsétlenebb
de szerintem azért van mert adjuk itt alá a lovat. le kéne sz*rni, aztán majd csak rájönne, hogy ez a gondolatban csajozás nem annyira téma.
-
Goose-T
veterán
válasz
Stalker-2572 #33649 üzenetére
Hívd el őket egyenként.
-
Stalker-2572
veterán
Úgy néz ki el tudnék hívni 3 lányt a fürdőbe az egyik napon, mi a véleményetek az ötletről?
-
akos3
addikt
válasz
orbano #33643 üzenetére
Nyílván, ha már évek óta nem jött ilyen vele szembe az utcán, vagy nem sikerült megismerkednie ilyen leányzóval , akkor érdemes elgondolkodnia magában, h mit is keres valójában, és h biztos h megéri e ezt tovább ilyen formában csinálni, vagy észreveszem a barna szeműeket is
-
orbano
félisten
akkor ennyi erővel minden patológiai esetre rá lehet fogni, hogy nem őrült, csak más. ráadásul szerintem ez az ideál nem valódi ideál, amit mondjuk az eddigi tapasztalatai alapján hozott össze, hanem egy ilyen kitalált elképzelt valami.
de amúgy igazad van, mindenkinek szíve joga, hogy mit csinál, meg mit nem. de ez egy fórum, és itt leírhatjuk az erről alkotott véleményünket. én spec. nem akarom megakadályozni, hogy tibi666 élete végéig élsportolók fényképeire rejszoljon [itt most egy erős lélegzetvétel van, és egy sornyi visszatörlés, hogy ne legyek nagyon brutál] -
akos3
addikt
válasz
orbano #33641 üzenetére
nah jo azért ne essünk át a ló túloldalára
egyszerűen arról van szó, h Tibinek van egy ideálja. Mindegy most h milyen. Azt keresni, és nem áll le minden olyan nővel aki rámosolyog. Sztem ez nem biztos h lenézendő dolog, h vannak elvárásai a másik nemmel szemben. Sok embernek oly mindegy, csak lyuk legyen rajta.... -
dragonfx
veterán
válasz
Lirion #33618 üzenetére
Hát igen azt is szoktam.nem mondanám szerelemmel szeretem, de szeretem.nem tudom jobban megfogalmazni ez mit is takar.jó vele lenne hiányozna ha nem lenne, de nem tudom mi ez....na mind1.
A legjobb nő olyna mint 15 perc hírnév...milyen süket duma ez??
ha valaki nekem 1x a legjobb az az is marad egy jó darabig.pláne ha még érzelmi vonal is van tuti lehet benne hogy nekem ő a legjobb még hozzá pont ettől a "+1" opciotól ami más ugyanolyan nővel nem áll fenn. -
Goose-T
veterán
válasz
orbano #33623 üzenetére
Ó, de ez még egy nagyon korai, ismerkedős fázis. Gondolom, még a kezét sem fogta meg a hölgynek.
-
Goose-T
veterán
válasz
csapos2 #33566 üzenetére
El sem tudsz olyan helyzetet képzelni, hogy megszeretsz valakit anélkül, hogy láthattad volna akár csak egyszer is?
Határozott nem a válaszom, személyes tapasztalat alapján. Azt hittem, hogy igen, hónapokon keresztül, de végül kiderült, hogy neeem, nagyon nem. Csak illúzió volt az egész.
Egyébként komolyan teszed fel ezeket a hülye kérdéseket, vagy csak ugratsz itt minket?
-
Lirion
addikt
válasz
dragonfx #33615 üzenetére
Valószínűleg nem érzi úgy, hogy tényleg szeretnéd (valljuk be, nem alaptalanul) és ezen az sem változtatna, ha mondanád neki, hogy szereted. Az csak egy szó. Mellesleg milyen idióta számonkérés az, hogy "mér te kimondtad 1x is"?
Ha elkezd hisztizni, általában az a legjobb megoldás, ha szorosan magadhoz öleled, úgy, hogy érezze, hogy szereted. Persze ha vmi komoly problémája van, akkor ez nem oldja meg, de segít akkor is. -
frame>24
addikt
válasz
tibi666 #33578 üzenetére
Miben definiálod legjobbat?
Ismered azt, hogy: "Vezess új utakra, Lucifer!" ?
Nem tudsz olyan nőt találni, - férfi mivoltod okán -, aki után azt mondod: "már nem nézek másra." Nincs ilyen.
Az élet folyton és szakadatlanul dobálja eléd a szebbnél szebb kincseket, vágyakat, kísértéseket. Akkor is, ha széttörik esténként otthon az ágy alattatok. (sőt, ekkor méginkább, mert ők is észrevesznek téged)
A "legjobb nő" - külső megjelenés tekintetében - ~annyi, mint a 15 perc hírnév. Ezt talán durva és kicsit túlzó is a közlés érdekében, de gondolkodj el rajta.Mire kell neked nő? Házasságra, dísznek, ágyasnak?
Ugyanoda jutunk, hogy szvsz egy kérdésre se tudod a választ ezek közül. Még mindig színezgetsz itt, mint valami óvodás.
Gyakorlatilag furcsa érzés is "lecseszni" téged újból (és újból), mintha élveznéd... -
dragonfx
veterán
válasz
tibi666 #33578 üzenetére
no komment....itt kezd el a változást ha normális partnert szeretnél hosszútávon.Tudod valami valamiért...van 1 ilyen mondás.
Nem tetszik ez nekem de tegnap megint kötekedett velem....kezdme azt hinni valami nem jo.vagy csak stresszes tény van 1 elég nagy problémája ami remélhetőleg tavasszal max. megoldodik. Igen szőke...igényességre utalva kérdeztem mikor festi be a haját újra...ebből ő kikerekítette hogy én csak kirakatbabának akarom őt tartani büszkéldkedni vele.....ez már beteges egohiány meg önmarcangolás nem??
Na meg én nem szeretem őt....erre visszakéárdezek, mér te kimondtad 1x is??...erre ő nem , nem is fogja....ez az én dolgom...mindig tanul az ember, szóval már elsőre kimondani ezt a szót is a férfi dolga??..én nekem ez nem gömbölyű mér volna ez így, én nem ehhez szoktam, egy öszinte egyenes ember elmondja az érzelmeit nem fél tőlük...ja csaka csalódástól mint 100/101 nő mert a sok köcsög mindig kibaxott vele...ilyenkor ugy agyonverném az összes "mai tipikus" pasit...így nem lehet öszinte bizalmon alapulo kapcsolatot 1 nővel sme kialakítani mert mindnek ez a baja....és akor megy a harc vajon fel e tudod törni ezt a pajzsot páncélt...
Vélemény erről??
-
dragonfx
veterán
válasz
csapos2 #33558 üzenetére
ez külsőség csak igényes divatos megjelenés.
és ez nem számít sznobságnak sem.
Van arany középút.......persze attól függ milyen a stílusod sportos trendy, visszafogott, elegáns, exkluzív....stb...
megjelenésed férfias ápolt legyen, ne légy gazdag ne okozzon gondott soha beülni valahova.légy figyelmes, érzéki udvarias....(fújjj nyálas már a hideg megráz ha leírom).... -
törölt tag
válasz
lezso6 #33607 üzenetére
Na hát igen, te sem ott vagy, ahol lenni szeretnél, de legfőképp nem azzal, akivel szeretnél lenni. Ebbe belegondoltál? Meg hogy minek köszönheted? Akkor változtass rajta. Irányítsd az életed, ahogy a lehetőségekhez képest a legjobbnak érzed.
Máskülönben legvégül csak valami harmatgyenge felhozatal marad az asztalon. Aztán vagy lenyomod a torkodon (azt, aki rád veti magát végső elkeseredésében), vagy éhenpusztulsz.
Mindenesetre a finom, ízletes, kedvedre való falatokról ezzel a hozzáállással tuti le fogsz késni. Senkinek sincs végtelen türelme. -
törölt tag
válasz
lezso6 #33604 üzenetére
Ez?
Amúgy minek mentél el? Hátha eljön AZ is alapon.Oké, én szurkolok, mondd el neki, milyennek látod...
Persze ki is színezheted a történetet akár, hogy volt ott egy rusnya, kiéhezett csaj, aki bepróbálkozott nálad, kis híján rád vetette magát, de szerencsére sikerült elfutnod.És mennyire megviselt ez a kis affér...
(#33605) fokukac:
Amelyik csaj tibinek megfelel, az minimum szobrot érdemel. De nem is, inkább egy eposzt!
Aktív témák
Hirdetés
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PayPal
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen videókártyát?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest