- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
cherilady
tag
válasz
AMD Power #28465 üzenetére
Nincs olyan h tökéletes ember. Persze mindenkinek vannak hibái! Nekem is és én el is ismerem. De vanank oylanok akik nem ismerik el a hibáikat és azt hiszik h ők a tökéletesek. Egyik bnőm pasija ilyen volt. Ő mindent jobban tudott ő sose hibázott semmiben ő volt a szent állandóan leugatta a bnőmet. Az lett a veszte h a bnőm szépen ott hagyta X év után elköltözött tőle. Persze utánan már a pasi kapart h jaj így meg úgy de már késő volt...
Az téyn h sok hülye meber van pasiba is nőben is. Sose állítottam azt h a pasik a legmocskosabbak a leghülyébb stb stb állat faj
Mert sajnos tapasztalom ezt nőkben is. Én akkor vagyok kiakadva mikor egy anyuka a karon ülő csecsemőjével olyan viselkedést letud vágni és olyan mocskos a szája h óborzalom...
És milyen felnőtté válik majd az a gyerek... szörnyű
De amúgy egy párkapcsolat akkor működik jól ha a felek letudnak ülni és megtudják beszélni a dolgokat nyugodtan, nem pedig úgy h tányért törnek közbe.
Hál ég mi annyira kiismertük egymást ha valamelyikünk úgy jön haza h dúl fúl akkor hagyni kell a másikat amíg lecsillapszik, aztán amjd úgy is elmondja h mi a baj.Jáj rohanok munkába
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged