Hirdetés

Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz (Kolombusz) #16723 üzenetére

    Nem nehéz: mit szeretnél? A csajt, nem? Azt akarod, hogy megengedje, hogy megcsókold, vagy csak szimplán megcsókolni? Ne törődj a következményekkel, nincs mit vesztened, pasija van. Ha jól érzed magad vele, alakítsd úgy a helyzetet, ahogy neked tetszik. Legyél pimasz, kéretlen, szenvedélyes és romantikus. Szerintem egy kapcsolatban lévő nőnek ez kell. Nemrég kerültem én is olyan szituácóba, hogy egy buliban összeismerkedtem egy lánnyal, akinek komoly kapcsolata volt. Megmondta, hogy nem lesz itt semmi, amire én megfélszegültem és nemsokkal utána már csókolóztunk. Megmondta azt is, hogy a köv randinkon már jóval zárkózottabb lesz, nem fogja engedni, hogy közeledjek. Nem is engedte, de amikor felálltunk az étteremben és húzta fel a kabátját (ez kb a randi 4. órája volt), fogtam, átkaroltam és megcsókoltam. Pont nem érdekelt, hogy akarja-e, igazából rám sem nézett, amikor odaléptem hozzá, de mégis visszacsókolt. Nem adott se jelet, se semmit, iszonyatosan zavarban volt végig a randin, ami érthető is, mert kompromittáló számára az egész helyzet, elvégre egy 5 éves kapcsolatban van. Ha Te sem tudod mit akarsz, tőle aztán várhatod.
    Ha meg nemet mond? Nagy ügy. Megkérdezed mi a baj, ő mind valamit, esetleg valami pozitívat és őszintét, esetleg egy silány lekoptatós szöveget, te pedig emelt fővel távozol. Ha mégis akar valamit, akkor meg majd keres.
    Engem 3x koptatott le így ugyanaz a lány, egyszer kapcsolatban volt, másodszor valaki miatt bizonytalan, harmadjára szimplán nem volt ideje találkozgatni, de negyedjére a barátnőm lett és iszonyatosan szerelmes belém.

    A vér nem válik VAZZE!™

Aktív témák