Hirdetés

Aktív témák

  • (Kolombusz)

    veterán

    Nabazze, remélem nem csináltam hülyeséget, kár lenne feltenni egy 7 éve tartó barátságot egy ilyen kis faszságra...

    A barátom nemrég lábalt ki egy több éve tartó kapcsolatból, ahol bizony csúnyán felültette a csaj. Mondjuk magának is köszönheti, de ez most lényegtelen. Végre talált magának egy aranyos, rendes csajt, a baráti körünk úgy látja, hogy simán menne köztük a kapcsolat, csak ez az idióta barátom nem nyomul egy kicsit sem. Járnak egy csomó helyre, mozi, sétálni, beülni, szinte minden nap, de ez az idióta nem nyomul. Hát bazze, ha nekem így tetszene egy lány és ilyen helyzetben lennék, már hatvanszor összejöttem volna vele.

    Na mind1, én szeretném, ha összejönnének. Szimpatikus a csaj, megérdemelne már egy ilyet a barátom, de én nem akarok semmit, a barátok nője tabu, meg amúgyis más életem van Debrecenben, mással foglalkozom, más lány érdekel.

    Ma voltunk iszogatni, dumálni, ilyen karácsony előtti kis össznépi összejövetelen, én tök jól eldumáltam a csajjal, nevettünk sokat, stb. Lehet én vagyok a paranoiás, de volt néha olyan érzésem, hogy mintha féltékeny lenne rám a barátom. Szóba került, hogy megyünk szombat este is, még a lány mondta, hogy persze jöjjünk. Viszont kint, miután feltette a buszra a barátom, már nem volt ennyire lelkes, sőt, nem nagyon akar jönni este.

    Beszéltem közben a csajjal, szóba került hogy én nem jelölök be senkit iwiwen, meg ilyen közösségi oldalakon, ha valaki akar valamit, jelöljön be. Aztán csak bejelöltem most, hogy hazajöttem, hogy lássa, hogy szimpatikus nekem. Meg is írtam neki, hogy néha lehet kivételt tenni... És hogy beszélje rá a barátom, hogy jöjjenek este, de erről az üzenetről egy szót se, nem kell ő mindenről tudjon. Jól érzem magam velük, semmi kedvem itthon tanulni egy szombat este vizsgákra.

    Áh bakker, hülyeség volt írni neki, félek, hogy mégis elmondja a srácnak, azt, hogy ilyet írtam, aztán majd magyarázkodhatom egy félreértés miatt. :W

    Közben fűzöm a debreceni hölgyeményt, több kevesebb sikerrel, élvezem az apró daygameket, meg flörtöléseket, amiket nap mint nap játszunk, de úgy érzem, fél, vagy nem akar kilépni a számára biztosat nyújtó 3 éves (táv)kapcsolatából. Pedig egy ilyen lánynak nem egy bunkó paraszt autószerelő való. Inkább egy bunkó paraszt én.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák