Hirdetés

Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz aesir #1606 üzenetére

    Például igazi nőies nő nem irkál olyat, mint a #1590-ben. (ezt persze minden gyerekszobával rendelkező emberre is el lehet mondani kromoszómától függetlenül)
    Például nem erőszakolja rá a nyakakitekert véleményét téves indoklással a világra.

    Például lehet örülni egy szál virágnak, hanyatesni nem kell tőle, sem túlértékelni nem kell, de alulértékelni sem tanácsos.

    Ha évezredes viselkedési mintákat dobálunk ki az ablakon (olyanokat is, amiben se sértés, se megalázás nincs, sőt), akkor egyáltalán nem kell csodálkozni azon, hogy sok pasinak halvány lila gőze sincs, hogy mit kezdjen egy nővel. Meg azon se kell csodálkozni, hogy sok nő szerint ha ő nem erőszakolja meg a pasit, élete végéig pártában marad.

    Ha egy nő nem tudja megfelelően kezelni, irányítani a társas viszonyokat, akkor ne csodálkozzon, ha kezelhetetlen társas viszonyai lesznek.

    A női egyenjogúsák a szavazati jogon meg a fizetésen múlik többek között, nem azon, hogy elfogadod-e, ha beengednek a pasik maguk előtt az ajtón. Én értem és támogatom, hogy a "nők a sparhelt meg a pelenkázó mellé" mozgalom idejét múlt. De a minden nő legyen férfi mozgalom meg a ló másik oldala. Ideje lenne már felülni a lóra, ahelyett, hogy mindig pofáraesik mindenki a ló túloldalán.

    Egyébként téged mivel kell felköszönteni? Egy zsíról csöpögő vezérműlánccal? Netán egy belső féltengelycsukló is megteszi? A szülinapi tortádra igazi ngk gyújtógyertyát rakjanak? És be fogsz szólni, ha a gyertyák nem őzbarna színűek, hogy milyen balfék pasitól kaptad, még a keverékképzést se tudta rendesen beállítani? Vagy fittness bérlet helyett jobb ajándék a kocsimosó bérlet?

    Szerk: tekintsünk el annak megtárgyalásától, mennyire kínos egy pasitól megkérdezni, hogy mit jelent nőnek lenni...

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Aktív témák