- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
válasz
PandaMonium #1798 üzenetére
Örülök hogy szóba hoztad mert most akarok venni egy pro controllert!Ezt hogy kell elképzelni tehát mit tudom én játszok a pro controllerrel és néhány játéknál kötelezően használni kell az érintő kijelzőt is gamepad-on?Mert engem végülis nem idegesít hogy megy a gamepad is közben viszont az már idegesítene ha a pro controllert le kéne raknom és még pötyögni is kéne az érintőkijelzőn!
Egyébként nekem megvan a Tekken Tag Tournament 2 és tudok neked róla nyilatkozni!Amikor megvettem kb 2 hónapja eleinte sokat játszottam online délután vele nekem fél percnél vagy 1 percnél nem igazán tartott tovább csatlakozni valakihez!De őszíntén megmondom neked hogy nem vallom magam rossz tekkenesnek mivel én már a PS1-es korszak óta toltam őket a Tekken 3 nagy kedvencem volt!De itt online a verekedés inkább idegesítő mintsem élvezetes!Úgy elkenték a számat legtöbbször hogy csak úgy pislogtam még felkelni sem engednek a karakterrel akivel vagy!Azóta van egy haverom aki megvette magának Wii U-ra és vele szoktam online játszani vele legalább lehet értelmesen harcolni!
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- NVIDIA® driverek topikja
- Építő/felújító topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óriás képernyővel futott be a Mi Max 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest