Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az elmúlt 30 évben nem volt DLSS, se dedikált Tensor magok rá. A jelenlegi Switch elvileg 900p-ben 20-30 FPS-el rendereli a 2 nagy Zeldát. Nem értem miért gondoljuk, hogy a 8 évvel későbbi 3-4x erősebb utód ne lenne képes natív 1080p fix 30 FPS-re, amin majd valamennyit még javíthat a jóval fejlettebb felskálázás dokkolva.
"ha már olyan dolgokat állítasz tényként"
Már megint miért kell ilyen baromságot mondani?
Az egész topic a pletykákról, szivárogtatásokról és spekulációkról szól. Sehol nem mondtam, hogy biztosan úgy lesz bármi amit az eddigi szivárogtatások és a Steam Deck ereje alapján becsültem, spekuláltam. Hol mondtam én ilyet, hogy tuti ez lesz?Simán lehet, hogy még 4K jelet se fog tudni adni, nemhogy a menü vagy a store 4K legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egész topic a pletykákról, szivárogtatásokról és spekulációkról szól. Sehol nem mondtam, hogy biztosan úgy lesz bármi amit az eddigi szivárogtatások és a Steam Deck ereje alapján becsültem, spekuláltam. Hol mondtam én ilyet, hogy tuti ez lesz?
Sirandrish