-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Quinine911 #25149 üzenetére
Igazad van. A cikk nem írta, de a benne lévő linkre kattintva már kiírta, hogy nem elérhető a régiómban. Sorry a téves infóert
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
MadridLacika #25142 üzenetére
Én azért választottam a nagyobbat, mert lecsatolható róla a problémás joycon. Miközben a lite-on ugyanúgy problémás, de javítani, cserélni problémásabb. Egyrészt a nagynál elég elküldeni javításra magát a kontroller részt és addig használni másikkal, másrészt a garancia lejártával elég venni rá egy újat. Az extra felárat meg megéri az, hogy az tényleg "switch"...mig a lite az "can't switch".
Méretben alig nagyobb, de az mind a kijező, ami jól jön sok játéknál.
Amúgy ha nem lenne problémás a kontrollere és még vagy 50 dollárral olcsóbb lenne, azt választanám.
Persze kicsit tartok a méretétől, de nekem nem buszra, vonatra, repülőre kell valami, hanem inkább otthora.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Tigerclaw #25101 üzenetére
Amikor a Zelda BOTW-ot rendeltem tőlük, a honlap szerint raktáron volt a játék, átvétel azonnal jelzéssel. Megrendeltem és el szerettem volna menni érte munka után.
(számítottam rá, hogy pórul járok, mert nem kaptam visszaigazolást, hogy átvehetem, de azért megpróbáltam)A boltban közölték, hogy egy darab van náluk, az is félre van téve valakinek. Akkor kicsit felb*sztam magam. Mire hazaértem, már nem volt készleten, majd két nap múlva jött az e-mail, hogy soha az életben nem fogom megkapni készlethiány miatt.
W.T.F
Nem fogok tőlük rendelni semmit a jövőben.
-
Norb79
őstag
válasz
Xbox360/PS3 szintű grafikát vagy annál egy hajszállal jobbat kapsz, ha kirakod TV-re, de mivel a lite-ot nem tudod kirakni tv-re, hanem csak a 720p monitoron játszod, ahol így sokkal nagyobb a képpont sűrűség, mint ugyanakkor felbontás egy nagyobb kijelzőn így ez nem látszik olyan nagyon. A portok vegyes minőségűek, vannak szuperek, pl amiket felsoroltál azok pont mind azok, meg vannak csapnivalóbbak is. Ez utóbbiak a ritkábbak azért. De nem egy ps4, és nem azok a játékok jönnek rá, amik ps4re, vagyis elvétve, inkább a ps3/x360 korszak játékai jelennek meg újra, és szórványosan napjaink játékai.
Lehet itt hw aprón kapni használtan lite-ot is, kártyás játékot is, vegyél olyat, kipróbálod, ha bejön megtartod, ha nem eladod 2.000 forint bukóval az egészet. Sd kártya is csak akkor kell, ha nem használt/új kártyás játékokat adsz-veszel, hanem digitálisan veszed a játékokat az e-shopból. Ha így teszel, akkor nagyon hamar kelleni fog egy 128-256gigás vagy nagyobb. -
30z.Samu
félisten
válasz
Nyilván nem tud olyan megjelenítést biztosítani egy Switch, mint egy PS4. De az igazat megvallva így is megüt egy kellemes szintet, pláne kézi módban. Sőt, ahogy kiismerik a gép hardverét egyre minőségibb portok kerülnek rá, lásd Senua's Sacrifice vagy a most megjelent Alien, ami konkrétan szebb Switch-en, mint PS4-en. Ha játszottál mondjuk a Doom-mal vagy a Wolfenstein-nel PS4-en, akkor biztos fogsz látni különbséget, de szerintem teljesen vállalható. Meg különben is, mekkora állat dolog már mondjuk a buszon vagy a munkahelyen Doom-ozni.
-
MadridLacika
újonc
Heló Mindenki!
A véleményetekre lennék kíváncsi Switch Lite témában.
A napokban erősen gondolkodom, hogy beszerzek egy ilyen konzolt, de valahogy nem jutok dűlőre. Írom is miért:
Először is azt kell tudni, hogy én kizárólag munkahelyemen tudnám használni, mivel van egy 14 hónapos fiam, és hát otthon időm nem engedi a játszást, többek között ezért váltam meg a ps4 gépemtől, de hiányzik a játék, ezért gondolkodok hordozható konzolban.
Switch nekem valahogy nem esik kézre, ellenben a Lite!
A kérdésem igazából az lenne, hogy a játékok, amik nem Nintendo címek, gondolok itt Wolfeinsteinre, vagy a most megjelent Witcherre, vagy Doom, Fifa...szóval, hogy mennyire lebutított a képi megjelenítés egy ilyen konzolon? Nyilván lentebb kell adni az igényeket, nem lesz ps4 szintű a dolog, de azért mégis..kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban?
Sajnos nincs lehetőségem kipróbálni, vagy a saját szememmel meggyőződni erről...tudom youtubon vannak videók, de az mégsem olyan szerintem.
Ami még gondolkodóba ejt, az a micro sd. Mennyire létfontosságú a gép mellé? Tudom alapból 32 gb a Lite, de minden játék igényli a több tárhelyet vagy játéka válogatja?
Az árát hagyjuk..Én sokallom személy szerint, de nem azon fog múlni, hogy beruházok-e egyre vagy sem.
Előre is köszönöm, hátha segítetek a döntésemben
Minden infot, tapasztalatot szívesen fogadok. -
30z.Samu
félisten
-
törölt tag
Akinek nincs online előfizetése, az most 100 platina pontért kiválthat egy [7 napos trialt.
-
csumpa93
tag
Ha nem fog Switchre megjelenni, nem tudom mit csinálok
-
Baltazár123
őstag
válasz
Peat76 #25130 üzenetére
"Melyik eshop-ba érdemes regelni?"
Dél-afrika. Angol nyelvű. Frankfurton keresztül megy a pü tranzakció EUR-ban, de az árak Rand-ban vannak. A Rand a forinthoz hasonlóan gyengülget az EUR-al szemben, úgyhogy kb ugyanazon az árfolyamon lehet venni, mint tavaly. Minden EMEA akciót megkap. Régen ez volt messze a legolcsóbb shop, de a nintendo lépett, mert a luxus profit kicsit csorbult ott, ezért most már nem ilyen egyértelmű, de még mindig nagyon sok játék ott a legolcsóbb és úgy általában is jó árak vannak, főleg mióta gyengül a forint.
-
Kálmipapa
csendes tag
válasz
maximilian4 #25134 üzenetére
Köszön, ìrtam is. Valòban megèr 1 pròbàt.
K. -
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Peat76 #25130 üzenetére
Van Nintendo Online, de azért nem egy PS+ szint... Ingyen játék szintjén van egy Tetris játék, egy NES és SNES emulátor, szóval ha szereted a retrót, akkor jól jársz, ha nem, akkor pedig csak az online játék miatt fizeted majd. De legalább olcsó.
EShop szintjén a profik a UK-re/Írországra esküsznek. UK-n font alapú a fizetés, Írországban eurós, de a kínálat ugyanaz (legtágabb, legbővebb, stb., szóval a legniche-ebb indiejáték is fent lesz, meg tudod venni). Nekem személy szerint magyar eshopom van, semmi bajom nincs vele, de én amúgy is csak casual mainstream vagyok, aki nem nagyon játszik indie cuccokkal, szóval mindegy is.
-
Peat76
őstag
Melyik eshop-ba érdemes regelni?
Van valami előfizetéses dolog is, ingyen játékok stb? Mint ps-n? -
Kálmipapa
csendes tag
Sziasztok!
Aki találkozott már hasonlóval és tud segíteni, kérem tegye meg pls.
A fiamnak vettünk kb 1 éve egy NS konzolt, azóta egy halom játékot és kiegészítőt kapott hozzá, imádjuk és ragaszkodunk a switchez, mert tényleg nagyon nagy találmány.
De, egy borongós őszi napon, egyszer csak se kép, se hang(mint utólag kiderült nem vett fel töltést, mert tönkrement az USB C portja).Irány a szervíz.Az imént kaptuk az alábbi levelet a hivatalos szakszerviztől:
"Unfortunately, a USB-C connector on the console MB is damaged - broken pins.
Caused by an unknown object. Non-warranty MB replacement is possible for 190 EUR.
Please, let me know if the customer will agree or not, thanks."
Tehát a csatlakozó sérült ismeretlen tárgy által, így az alaplacsere nem lehet garanciális,65000Ft-ba kerülne. (gyakorlatilag gazdaságosan nem javítható)
Kérem jelezzen vissza, elfogadják-e ezt, kérik-e az alaplapcserét."Durva levél és elgondolkodtató a következő lépés
Nem mondom, hogy nem a mi hibánkból történt, mert ez már úgyse fog kiderülni, bár hozzáteszem, nagyon vigyáztunk rá. Tény, hogy most van egy halom játékunk, egy szomorú gyerekünk és egy nem működő konzolunk.
Van esetleg valakinek egy ismerőse, vagy annak egy ismerőse, aki a hivatalos forgalmazó által ajánlott javítási ár alatt tudna esetleg szervizt, vagy egy megbízható szakit ajánlani?Nagyon köszönöm előre is. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Tigerclaw #25101 üzenetére
konzolok szervizet régen nagyon szerettem, korrektek voltak jó árakkal. viszont amióta egyesületek a videojátékbolttal azóta nagyon durván romlott a színvonal. kicsit sajnálom már hogy náluk vettem meg a Liteot és a pokemont (amiből nem is tudtak azt adni amit rendeltem), főleg hogy jóvá se írták a pontjaim utána (meg a korábbiak is elvesztek)
amúgy amikor írsz az már asszem pont a videojátékbolt ügyfélszolgálata, mert a belvárosi bolt még mindig elég korrekt szokott lenni, de a support kb nincs képben semmivel
-
30z.Samu
félisten
válasz
Quinine911 #25125 üzenetére
Dennis a komisz kéne, teljes lenne a boldogság.
-
Quinine911
aktív tag
Hoppá, december 12-től bővül az online NES/SNES játék könyvtár amivel nyomathatjuk:
SNES:
Star Fox 2
Super Punch-Out!!
Kirby Super Star
Breath of Fire IINES:
Crystalis
Journey to Silius -
Bazsi1987
őstag
Mikor lesznek új akciók a storeba? 😊
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
A gyerek rákapott a Fortnitera, viszont ahhoz egy headset nem ártana. Van valami ajánlott, nem horror pénzért?
Apropó, Switch-en is lehet társalogni a csapattársakkal online játékokban? -
törölt tag
válasz
maximilian4 #25111 üzenetére
Szép munka. Annyi jót olvastam már róla, kár hogy fosok az ilyen játékoktól
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
És az FPS is atomstabil, nem úgy mint mondjuk XO-n..
Nah ez már port -
30z.Samu
félisten
válasz
Akkor kiaknázták rendesen a Switch hardverét.
-
77Guba
aktív tag
válasz
Ezért vártam meg az éjfélt,hogy megnézzem.Hát na,tényleg handheld is ütősen néz ki,le a kalappal a Feral előtt.
-
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
karácsonyra vettem a gyerkőcnek (meg az asszonynak) egy switchet. Vennék rá fóliát és tokot, mivel még kicsi a fiam (6 éves). Átolvastam az összefoglalót, ott láttam, hogy nem minden kijelzőfólia jó rá, ez jó lenne?: Hori Screen Protective Filter - Nintendo Switch
Néztem továbbá a tokot is, ami ajánlott, az tetszik nagyon, de nem tudom, hogy amazon-ról mikorra jönne meg... ezt ismeri valaki? BigBen Official Deluxe Travel Case - Nintendo SwitchJáték még nagyon nincs, amit megvettem kipróbálni -illetve jó lesz tanulni a gyerkőcnek a kontrollert- az a Captain Toad treasure tracker. Bekuponoztam továbbá egy mario kart8-at is, (nem véletlenül alzásak a linkjeim, a -4000 ft az még működik) illetve egy pokemon sword-ot, amit az asszony is élvez de nem egy witcher amit nem nézhetne a gyerek, ha odakucorodik mellé. Van valami ami musthave, amit ajánlanátok? Nagyon elvont ázsiai vonal nem jön be.
-
77Guba
aktív tag
Mindenkinek(aki szereti az ilyet) ajánlanám a figyelmébe a holnap megjelenő Alien Isolationt,egy remek játék zseniális portja lett.
-
maximilian4
addikt
válasz
Tigerclaw #25103 üzenetére
Ha v2-t keresel itt Szolnokon van egy fasza konzol bolt, weboldaluk is van (hasznaltkonzol.net /neve ne tévesszen meg), náluk van raktáron több darab. Én szinte az összes konzolomat tőlük vettem Xbox one X , switch stb. Előttem bontották ki, a gari is 24 hónap gyári garancia. Nem szponzoráció, csak gondoltam leírom, mert én már évek óta onnan vásárolok, mivel itt van a szomszédba, és ismerem őket segíteni is tudok. Meg tudom nézni neked előtte a cuccot stb
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
30z.Samu #25102 üzenetére
Nem is a stílus, hanem annak a minimális professzionalitásnak hiánya zavar, aminek meg kellene lenni minden webáruházban. Tudtam hogy nincs raktáron, és csak rendelni lehet, de azért ha már kiajánlottak valamit - és az ajánlat most is elérhető - gondolom van beszerzési forrásuk, akivel van kommunikáció, csak tudniuk kell egy -tól -ig dátumot.
Főleg az évnek ebben a szakaszában fontos, hogy tudja az ember, megérkezik-e a rendelése időben. Az én esetemben nem a fa alá menne, de ez egy valószínű forgatókönyv sok rendelésük esetén.
-
Tigerclaw
nagyúr
Írtam a konzolok szervizenek - akiktől rendeltem a konzolt - hogy mi várható, de kb. azt válaszolták, hogy jön amikor jön...vagy nem jön, nem tudják. Lehet hogy valami külföldi BF akcióból szerezték volna be azokat a bundle-kat aztán most kétséges hogy jön-e még nekik. Azért az lenne a minimum, hogy ha rendelést vesznek is fel, hogy valami határidőt adnak hozzá. Ahogy látom, a régi verziókkal összekapcsolt bundle-k vannak raktáron és az újból a naked verziók, amik nem igazán jó vételek.
Nekem mondjuk nem sürgős, de így nincs értelme akciós játékokra vadásznom, mert lehet hogy nem lesz min játszani. Szerintem akinek ajándék lenne, jobban jár ha máshonnan szerzi be, mert nagyon olyan szaga van az egésznek, hogy ebből idén már nem lesz semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Milyen monitort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest