- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
Sirandrish #26198 üzenetére
Felvette, majd mindjárt linkelem!
-
adalbert1
veterán
válasz
Faterkam #26194 üzenetére
Nem terveztem még elindítani a játékot (ma játszottam végig az első részt 3DS-en, és a második résszel fogom folytatni), de kíváncsivá tettél - ugyan csak a hotel lobbiban néztem meg a játék elején, de nekem semerre nem megy magától Luigi Pro Controller-t használva (ha számít valamit, a Pro Controllerem elég régi, sima fekete -szóval még az első hardware rev-ből való, lehet, hogy azóta vannak újabbak).
-
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
maximilian4 #26191 üzenetére
Szerintem a Switch Lite miatt kellett valami olyan húzócím, ami külső nagy kijelző nélkül is optimálisan működik.
Ez az az irány előnyös is lehet, mert az eredeti Switchre sok stúdió kényelmesen desktop konzolként tekintett, ami ami miatt elveszett az egész "switch" jellege. A jobb játékok többsége TV-re lett tervezve.
A Lite miatt kénytelenek ha nem is hibrid játékokat, de jobb minőségű handheld játékokat fejleszteni, mert kettévált a közösség. Persze külső konkurencia híján még kérdéses, hogy a fejlesztők a Lite miatt mennyire erőltetik meg magukat.
-
törölt tag
válasz
A link's awakening kiváló játék. Csak észben kell tartani, hogy a kicsinositott grafika ellenére 'csak' egy Gameboy játék. De még így is remek élmény volt még így 2019-ben is. A botw meg botw. Generációnkent csak egy- két ilyen játék készül
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Próbáltam objektív maradni...nem tudom hogy mennyire sikerült
A BotW 2-t amint lehet előrendelem...nyilván durva lenne ha pont én nem venném meg
Mondjuk én a Link's Awakeninget is előrendeltem egyből...a Zelda az Zelda....idevele -
maximilian4
addikt
válasz
Sirandrish #26188 üzenetére
Jó neked hogy te objektív tudtál maradni, én már a botw kettőt tűkön ülve várom. Megelőlegezem neki a bizalmat és első napos vásárlás lesz.
A links awakening viszont kimaradt. Videók alapján nem nyerte el a tetszésem, főleg úgy hogy én botw szerű folytatást vártam (valószínűleg ez az oka, ettől függetlenül valószínűleg jó játék). Így kicsit csalódtam hogy erre az évre “csak” ezt kaptuk. -
Norb79
őstag
válasz
Quinine911 #26189 üzenetére
Igen, és igen. Gyerekek numeró egy kedvence volt nagyon, nagyon sokáig.
-
Quinine911
aktív tag
Kirby Star Allies -t tolja vki? Sok pálya van benne, jóideig el lehet vele lenni? Thx.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
maximilian4 #26187 üzenetére
Nem akarok megin ódákat zengeni róla, mert nekem úgy se hisz senki
Ráadásul már többször is be lett linkelve az írásom róla, aki érdekel az láthatja a véleményem...
Ott azért próbáltam objektív maradni -
maximilian4
addikt
válasz
Sirandrish #26186 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Nem tudom hogy tényleg játszott-e vele az illető vagy csak trollkodik, minden esetre nekem a botw volt az első zelda játékom és azóta sem játszottam jobb játékkal. Semmilyen platformon, se pc-n, se xboxon, se ps-en. Nincs olyan single player game ami annyi időre lekötött volna mint a botw.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Carlos Padre #26185 üzenetére
Köszi...nem akartam én megkérdezni, mert még támadásnak vette volna
-
hyggelig
senior tag
válasz
koncsik #26079 üzenetére
Akkor jöhet a moderálás
Sajnos az elmúlt évek egy legnagyobb csalódása volt a Zelda: Botw.
Annnnnyyyirrra, de annnyira akartam szeretni. Ebben a generációban minden metacritic szerinti PS év játékával játszottam (pl. Uncharted 4, Persona 5) és mindet imádtam (különösen a Persona 5-ot) így biztos voltam benne, hogy tetszeni fog. Aztán amikor szembesültem vele, hogy nem így lesz, nagyon szomorú lettem. Ez az egyetlen játék, amit eladtam az összes játékom közül, amim van. -
f3rdzs0
senior tag
nem tudom hányakat érdekel még a Pokemon, de nekem szinte percre pontosan 80 óra után sikerült mind a 400-at elkapnom. szóval van benne tartalom bőven
tartalomban már csak a battle tower maradt, de szerintem azt hanyagolni fogom. ez az első játék ahol befejeztem a Pokedexet és nagyobb fun volt a Pokemonok elfogása mint a trainerek elleni harc
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
#09990144 #26170 üzenetére
Én meg attól tartok, ha leülök elé megnézni, keresni egy ilyen lényt az így zajlana: ( Zoltán gondolatai ): na keressük meg ezt az Octorokot, jé ez szerintem ott egy Korok lesz, (sziklát begörget a lyukba) és tényleg! Yes. Ok, keressünk tovãbb. Pörgő szélkerék egy szikla szélén. Ó egy másik korok! ( összes nyíl ellő a vérbe, áá csak nem kéne itthagyni, irány nyilat venni, majd vissza ). Ezaz megvan még egy Korokmag. Jó na mostmár keressük azt az Octorokot. Egy Shrine a távolban?!?!?Ezt hogy nem láttam eddig. Uccu még ezt megcsinálom...ÉS ÍGY MEGY EZ MÉGVAGY 2 óráig. Imádom!!!
-
törölt tag
válasz
Zolibacsi88 #26169 üzenetére
Nem tudom most megnézni, lehet Neked is igazad van
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A gyerek vett a Switch-hez egy új Pro Controllert, és haza hozva megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a Luigi Mansion 3 játékba magától megy előre a Luigi. Újra párosítva megint ezt csinálta, más játékoknál ok. Visszavitte, még kettőt kipróbáltak, és azok is. Szó nélkül visszakapta a pénzét. Utánaolvasva másnál is előjött, de csak a LM3-nál! Ez mi lehet?
-
törölt tag
válasz
Zolibacsi88 #26164 üzenetére
Azok csak a rozsdás fegyverekről veszik le a rozsdát, nem? Szóval a sérült fegyvereket nem javítják meg. Úgy rémlik legalábbis. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88 #26164 üzenetére
Az komoly
-
.LnB
titán
Kínácskából Kart kormányt rendelni? Bűn? :) Mert nekem nem ér 4-6ezer ft-ot az eredeti Nintendo-s. Egy darab műanyag csak. Még kemény hordozó tokot néztem, az is filléres tétel onnan. Van tapasztalatotok?
-
adalbert1
veterán
válasz
z4zelda #26154 üzenetére
Hmm, most, hogy így írtad, megnéztem én is ezeket a hirdetéseket, és gyanúsan olcsónak tűnek - a legolcsóbb talán 49k - az egyik hirdetésben azt írják, hogy külföldről kapott beszámításra, a másiknál azt, hogy nincs hozzá számla, de az egyik hirdetésben azt írja a hirdető, hogy van rá 1 év garancia (kérdés, hogy hova szól, a gamepark vajon javítaná-e, ha lenne vele valami gond? ).
Tippre valami külföldi beszerzés lehet mindegyik (kérdés, hogy hol volt ilyen mértékű akció, mert ha 49-55k-ért adják, akkor szerintem olyan 40 körül kellett hozzájutniuk), itthon ilyen nagyobb akciót nem láttam (az viszont feltűnt árukeresőt nézve, hogy rengeteg mobilshop árulja 70k-ért). -
Bazsi1987
őstag
Mudrunnernek milyen lett a switches portja? Láttom most le lett akciózva 11 eurora😊
-
z4zelda
tag
Az aprón fellelhető olcsó Switch lite-ok honnan érkeznek?
Lemaradtam valami akcióról? -
f3rdzs0
senior tag
"Megmondom őszintén, hogy ha tudom, kerülöm a harcot"
nekem ez mondjuk tetszik, hogy bárhogy csinálhatod a küldetéseket és sokszor kerülheted is a harcot. nekem bnőm nagyon hypeolta a
, hogy majd el leszek küldve oda és látni akarja hogy mi lesz. amikor eljött a pillanat tökre örült magának, hogy meghaltam fél másodperc alatt, és hogy ez túl erős, vissza kell jöjjek később. legalábbis ő már csak akkor jött vissza amikor már nem tudom milyen felszerelése meg nagyonsok szíve voltlynellt kicsit kiakadt mikor ahelyett hogy tovább megyek elkezdtem megenni a + szívet adó kajáimat és harmadjára sikerült is megölnöm
nem volt egyszerű, de nekem így sokkal jobban tetszett, mintha visszajövök később godmodeban és lecsapom elsőre
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #26147 üzenetére
Csak ha muszáj. Megmondom őszintén, hogy ha tudom, kerülöm a harcot. Felfedezgetek. Keresgélem a Spirit Orb-okat, vagyis a Shrine trialokat. Nagyon szórakoztatóak. Az megvan szabva, hogy egy adott területen mondjuk négy Shrine van? Vagy ez random?
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #26144 üzenetére
A france-ba.
Pedig vannak ezek a világítós kardok, azok jól néznek ki, megtartanám őket. -
.LnB
titán
Az az egy mák ezzel a Zelda-val kapcsolatban, hogy nagyon bőkezűen bánik a mentésekkel.
Vannak olyan szituk... Prtóbálkozok, felfedezek. Délután is úgy porrá égtem a hegyen mint a franc.
Tábor tüzet gyújtani már bírok. De fegyvert javítani még nem. Lehet egyáltalán? -
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #26138 üzenetére
Nyilván döglött (pedig alapvetően jó gép volt az), a remote play miatt említettem.
-
Lapay
újonc
válasz
maximilian4 #26126 üzenetére
Minden up to date.
Minden kalibrálva.
Egyszerűen semmi gomb nem működik csak az analóg stick.
Nem értem hogy a Gameparknál miért nem lehet elfogadni ha valami sz@r és egyszsrűen cserélni... -
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #26135 üzenetére
Venni kell hozzá egy PS vitát és úgy meg lehet oldani. Csak elég költséges a buli.
-
-conrad-
addikt
Felrobbant a fb ezen a törésen, jön a sok retard
... A second hand olyan mint a torrent bla bla, meg szarok a játékok, a ps jobb... Ehh..
Az elenyésző konzoltulajok fele egyből így is hekkel, aztán megy a sírás, hogy még rendes weboldal sincs...
-
Moby
veterán
válasz
petymek #26129 üzenetére
WD40-ből van nem kenő kontakt spay.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Én másnak a szoknyáját szoktam felhúzni, de kinek a pap, kinek a papné...
Nekem a lányuk.. -
petymek
senior tag
válasz
Ezt a WD40-et a lábgombától a mágneskapcsoló zárlatig, úgy használja az emberek többsége, mint valami csodaszert.
Mivel olajos, így eleve ragad bele kosz. Ilyen helyre tisztítani, olyat kell választani, ami teljesen elpárolog, nem marad utána szer maradvány.
A lekopott szénréteget pedig nem pótolják. -
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #26121 üzenetére
Persze. Azonban ha pokémon és társai helyett jött volna egy New Hyper Super Swith Bros, egy Odyssey DLC, egy Mario Kart 10, és hasonlóak, akkor más lenne a helyzet. És ezek ugyanúgy e gép címei.
-
maximilian4
addikt
Lehet kicsit elvetemültnek tűnik amit én csináltam, de külföldi közösségek tapasztalatai alapján csináltam és bevált. Nekem is a jobb joycon driftelt kicsit. Felhúztam azt a kis szoknyácskát ami az analog kar alatt van, kifújtam sűrített levegővel, majd egy kis wd40 és a hiba megszűnt.
Mondjuk most hogy így olvasom nálad nem csak ennyi a hiba. Első körben a gép és a joyconok le vannak frissítve? A legfrisebb szoftver van rajtuk? Újra lettek kalibráva? -
Lapay
újonc
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném.
A Switchem jobb Joy-conja egyik napról a másikra elkezdett driftelni plusz a gombokat se érzékelte a gép.
Notebook.hu-s vásárlás 2 év garanciás.
Azt a javaslatot kaptam jogy magánszemélyként én adjam fel a joyt javitásra gyorsabb lesz. Elküldtem 3 nap múlva visszakaptam mondván analógot cseréltek driftelés miatt több hibát nem tapasztaltak. A joynak ezek után csak az analógja működött. Felvettem a kapcsolatot velük telefonon hogy így jártam, kérték küldjem vissza újra.
3 nap újra eltelt mielőtt visszaküldték telefonon felhivtak hogy nálluk nem csinál ilyen hibát lehet hogy a jobb oldalon korrodálódottak a csatlakozó lábak azért nem működhet a joy és én biztos nem probáltam csak dokkolva, mert bluetoothról tökéletesen menne nállam is. Azt kérték következőnek a komplett gépet küldjem el. Visszakértem tőlük a joyt hogy egyben beviszem a Notebookosokhoz ők küldözgessék a gépet ne nállam sérüljön a futárok végett. Erre a visszakapott joy megint működöt rendesen végig az ünnepek alatt. Ma elindítanám erre megint csak a jobb analóg m]űködik a többi semmi reakció. Se dokkokva se bluetoothon.
Irtam Gameparknak Messengerükön hogy következő postázásra cserét akarok, különben a fogyasztóvédelemhez fordulok.
Bocsánat hogy ilyen hosszan irok, de nagyon bosszant a dolog.
Mi a véleményetek? -
-
petymek
senior tag
válasz
30z.Samu #26118 üzenetére
Gondolj bele józan ésszel. Pl. a kapcsolási rajz, nyák tervek nem publikusak elvileg. Hogyan lehet az, hogy mégis, egymástól függetlenül, többen is, szinte egyszerre jönnek rá, hogy melyik az a két hardver pont, és hova van kiveztve, amit összezárva megkerülhető a gyári boot folyamat? Mindez ráadásul könnyen kezelhető helyre (Joy csatlakozó) kivezetve.
Az, hogy szoftveresen már nem tudják kijavítani, egy érthető dolog. Az viszont nem, hogy hardveres változtatásokat hajtanak végre, és 2 hónappal később ugyanott tartanak.
Egyébként voltak már rá tanulmányok, hogy gyártótol függetlenül, a játék eladásokat ez alig befolyásolja. -
30z.Samu
félisten
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #26114 üzenetére
Egyik sem. Bár előbb próbáltuk az újat (BOTW). Lehet ezt nem kellett volna.
A másikra, hiszed vagy sem, nem ez mozgat mindenkit. Már beszéltünk róla, az erre kiadott játékfelhozatalt én is kevésnek tartom. Ha nem lehetne másra is használni, már egy switchünk sem lenne. Jobb megoldani rajta a belső memória bővítést, mint játszani.
-
petymek
senior tag
válasz
30z.Samu #26113 üzenetére
Pontosan így van. Előre szóltak nekik, és azt is megmondták mi a kihasználható belépési pont. Már az első revíziónál, a kiadás előtt jelezve lett feléjük (Kate Temkin), és azóta is. Itt a fórumba Koncsik joban harcol értük, mint ők maguk.
Megjegyzem, van aki nem ingyen akar játszani, hanem a mérnöki mivoltából adódik. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
petymek #26112 üzenetére
hogyan lehet másként, hogy az összes konzolukon, rövid-közepes idő alatt megjelenik.
Szerintem ezt nagyban befolyásolja az a tény hogy a Nintendo nem szeret akciózni, és hogy a játékaik veszett módon tartják az árukat.
Persze ha 20 forint lenne 1-1 játék, valaki akkor is inkább ellopná, de az tuti hogy nem foglalkoznának annyira az egész törés mizériával ha mondjuk a PSN-hez hasonlóan ÁLLANDÓAN 50-70%os kedvezményekkel lenne tele az eshop, és nem csak indie, de AAA fronton is. -
30z.Samu
félisten
válasz
petymek #26112 üzenetére
Miért tudtak volna? Szerinted a cég, aki csinálja a törést az felhívja a Nintendo-t hogy "Helló, éppen most sikerült feltörnünk a gépeteket. Ha nem hiszitek, itt a Youtube videó"? A Nintendo az egyik legháklisabb cég, gondoljunk csak arra, hogy azt is rossz szemmel nézik, hogy valaki a Nintendo játék stream-mel próbál meg pénzt keresni. Szóval ha tudnák ezt előre, szerintem lépnének időben.
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #26108 üzenetére
Biztosan, nem játszottunk vele, mert nem jött be.
Más:
Mi a véleményetek? [link]
Egyszerűen nem hiszem el, hogy a nintendo maga ne csepegtetne infokat kifelé, ezel eléréséhez. -
petymek
senior tag
válasz
Rigormortiis #26102 üzenetére
Aztán később lett belőle HD, csak a WiiU-ra.
-
77Guba
aktív tag
válasz
KisTücsök #26023 üzenetére
Eddig nekem is a Gear Club Unlimited volt a "komolyabb" versenyzős,(én még 20 €-ért vettem) de Karácsonyra megkaptam a Gridet,nyilván nem akarok más zsebében turkálni,de megéri az a plusz pénz,vagy várni egy akciót,mert akkora a különbség.Eddig jó volt egynek,de a Grid után nehéz elképzelnem,hogy valaha el fogom még indítani.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #26102 üzenetére
De ott az előző generációra készült...ott a Wii-s volt a gáz
-
Rigormortiis
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest