Hirdetés
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
szpal17 #4404 üzenetére
hát ja, nintendo néha csinál egy-két hülyeséget min pl. ez is. én többek között ezért se veszek digitálisan játékot nintendóra. el se tudom adni, drágák és még ilyen körülményes az egész. ha olcsóbb lenne mondjuk mint a dobozos és fiókhoz lenne kötve szerintem tuti jobban beindulna az online kereskedelem, de hát egyelőre nagyon lassan követik a trendeket - nem azt mondom, hogy mindent követni kell, de azért ez már alap mindenhol
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest