- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
egy hsz-ben válaszolnék, hogy miért nem bízom az AMD-ben (aki ismer régebb óta az tudja, hogy nagyon sok Tbred-A/B és A64 procis gépem volt és imádtam őket):
Zen4 megjelenése óta közeli és távoli ismerősöknek és azok ismerőseinek is segítettem gépet építeni / bugfixelni. de ennyi inkonzisztenciát és hektikus működést, mint amit a Zen 4 IMC-je képes volt produkálni még az életben nem láttam. úgyhogy egy ideje Zen4 és újabb gépekhez nem is nyúlok, nem tudnak annyit fizetni, hogy nekiálljak napokat szívni a nyomorék memória vezérlő miatt.
nekem pedig itthon ne kezdjen el a gépem hülyén viselkedni. ezért nincs és addig nem is lesz AMD-s gépem, míg a RAM kezelést rendbe nem rakják.
nem akarok flame-wart, pusztán tapasztalatból írtam, amit. elhiszem, hogy másnak vígan megy, nekem kb nagykerből kellett hozni a hajnövesztő szert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- HBO Max
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Klaus Duran: 2025 dude
- Anime filmek és sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest