Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Viszont egy összefoglalóval ellőnék egy durva spoilert a Route B végéről. Amíg odáig nem jutottál el, nincs értelme olvasni. Mindenesetre majd összedobok valamit hamarosan.
DLC: Yoko Taro már visszaköltözött Tokióba, vagyis elhagyta a Platinum játékstúdiót, hetekkel ezelőtt. Én ebből arra következtetek, hogy nem lesz több DLC a játékhoz sajnos. Amúgy szerintem érthető is...a sztori nagyjából kerek ahogy van.
-
morfondőr
addikt
A DLC tudomásom szerint ruhákat tartalmaz és néhány kihívást, bossharcot. Sztorit nem sajnos! De remélem lesz olyan is, ami a történetet is bővíti!
Arról nincs infó, hogy fordítható-e a játék, vagy valaki elkezdte-e már? Mondjuk a Denuvo miatt nem sok esélyt látok rá, de ha valaki hozzá értő bele kezdett, akkor én is tudok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Villanyszerelés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest