Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Van egy rakás aksim:
-4db 800mAh AAA
-4db 2300mAh AA
Mind közt van Varta és valami VVPow gyártmányú is. A töltőm meg valami EDC 6-1160, erről semmit nem találtam a neten, de gyorstöltő és max 800mA -al tölt.
A gondok:
-a kis aksikat nagyon jól tölti és azok tartják is az áramot hetekíg ezekkel nincs gond.
-a nagyokkal már igen: néhány nap alatt kisülnek maguktól, tehát leteszem az asztalra és max egy hét után már nem megy vele a fényképező ( SONY DSC-S700 ). Amelyik meg benne vana a gépben, az gyakorlatilag 3-4 nap alatt lemerül magától.
A töltőn vannak ledek. Amíg tölt világít a sárga és ahogy töltődik az aksi, úgy halványul és erősödik a piros. Már mindenhogy próbáltam tölteni a nagy aksikat: csak néhány órát (5-6) ahogy a ledek mutatták és töltöttem már őket 15 órán át is. Semmi különbség. Ugyanakkor, ha rögtön használom őket, akkor rengeteg képet tudok csinálni gond nélkül.
A kérdések:
-miért nem tartják egyáltalán az áramot a nagyok?
-a 800mA töltés az egy aksira vonatkozik, avagy az összesre? Tehát ha négyet töltök egyszerre akkor az darabonként 800mA, vagy darabonként 200mA ?
Most vettem négy darab Eneloop aksit, de még nem próbáltam ki őket. Azok 2000mAh-ásak. Most akkor azokat mennyi ideíg töltsem ezzel a készülékkel?
Előre is nagyon köszönöm és BUÉK MINDENKINEK!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest